bar designs

Designa moderna hemmet bar - 40 stora idéer för registrering av de viktigaste platserna

Modern House - finns en hel värld, som tar hänsyn till varje detalj som uppfyller intressen och behov av ägarna. Och i ett perfekt hus är redan helt nödvändiga undersökningar, elit hemmabio, lekrum.

Och mer än någonsin alltmer populärt komplement blir hem bar. Varför besökare till resursen Interiör Kök inte spekulera om detta ämne?

Varför gå någon annanstans för sin del av berusande roligt, om du kan ordna samma underbara plats i ditt eget hem? Här är en samling av enkla, eleganta, lätt utformning heminredning barer. Den skicklig användning av färg och inredning animeras dem.

Välj din bästa alternativet, helt uppfyller alla dina behov.

Klassiker för älskare av trämöbler

Ljuskronor ovanför baren och en rosa biljardbord - färska och unika

Stunning "klädd" i en sten

Glödande bar överskuggar allt annat

Med ljusa neonljus som gjorts i retrostil

För älskare att visa upp den rika dryckessamling

Kompakt hem med bekväma stolar stabila

Genom fönstret skickligt dolda bar, kan du titta in i köket

Bright kreativ hängande lampor - hans Zest

Den moderna livsrytmen är sådan att de flesta av oss har nästan ingen ledig tid även på helgerna. Och efter en lång och tröttsam dag särskilt ingen lust att packa upp och gå till klubben, även de mest älskade.

Home bar - den perfekta lösningen för dem som vill ha drycker och måltider på armslängds avstånd, och bjuda in vänner till henne när som helst och vara en älskvärd värd.

Anpassad och små för små utrymmen

Det kommer att bidra till verksamheten. Det är mycket trevligare att hålla affärssamtal med partners över ett glas vin i en avslappnad atmosfär modernt hus på landet.

Lyx i en mörk körsbär toner

Modern elegant neutrala nyanser

Elegant hem med trevliga färger och mjuka linjer

Ergonomiskt bar framgångsrikt in i vardagsrummet

Extravagant: attraktiv kombination av rött och svart

Dominant futuristiska - vita och röda färger

Underbar hem med charmen i Las Vegas

alternativ konstruktion för sportentusiaster

Projektet är baren för dem som vill spara området

Nostalgia - en rolig känsla. Ge efter för henne, vi glömma alla bekymmer som hänt oss, och kom ihåg bara bra, de gamla dåliga dagar när allt var roligt och enkelt. I sitt eget hem bar, kan du återskapa designen café och restaurang av sina elev porer eller någon annan favoritplats, som regelbundet besöks en gång.

Med ett biljardbord - en typisk pub interiör

Flera neonskyltar och enarmade banditer kommer att bidra till att upprätthålla en retrostil

Minimalistisk lösning för ultra moderna bostäder

Mysigt, med en bländande vita stolar och bordsskiva

Kompakt, med en mjuk diffust ljus

Vacker sten dekoration i en klassisk bar

Utrymme och naturlig ventilation - värdighet denna eleganta bar

Pokerbord har ersatt den populära biljard

Den enkla konstruktionen av stapeln under trappan

Bar för det moderna hemmet

En liten bar hemma

Hem bar i garderoben

Tema sports bar hem

Traditionell bar design, som ligger i ett hörn

En bar med ett biljardbord

Vintage House bar för de som gillar den gamla goda tiden

Trevlig bar belysning

Jag är inte ett fan av hem barer, som Öva en hälsosam livsstil. Men de projekt som presenteras i denna artikel intresserade mig. Och nu är jag funderar på att skapa en mjuk bar i gymmet. För mig är det ganska ovanligt och kreativ lösning. Finns det de som kommer att stödja mig?

Stora beslut! Filosofin i baren i första hand - är att samlas med vänner, sitta och diskutera några affärer. Gymmet är mycket väl gå ner till bar syre cocktails. Foto kreativa bardiskar visas i olika tolkningar. Du kan välja en viss stil och arbete i denna riktning

Idén är mycket intressant. Det viktigaste - du kan plocka upp inredningen som du vill, även för ett litet kök. Min man har länge kollat ​​alternativ köket baren. Särskilt i vårt hus ofta samla vänner och släktingar, och att sitta i baren, så det kommer att vara mycket praktiskt, särskilt med en stor TV.

Jag brukade tro att baren - är det ett litet skåp, där det finns flaskor med starka drycker. Och i den här artikeln, lärde jag mig att du kan göra ditt eget hem bar. Bilder visar olika designalternativ. Det visar sig att baren är en utmärkt plats att samla vänner. Och om det finns idrottsintresserade, är det möjligt att organisera ett tema bar och heja för ditt favoritlag under tävlingen.

Bardisken kan vara en integrerad del av inredningen som ett land hus och en liten lägenhet. Speciellt om du ofta kommer på besök. En intressant uppsättning bilder. Jag gillade bänkskivan 5 foton.

Självklart, om du har turen att äga en stor bekvämt hem, så varför inte tilldela honom något område att ha kul med en grupp vänner. I dagens värld är hem bar blir för många är inte bara en önskedröm, men det är ett genomförbart projekt arrangemang av personliga utrymme. Liksom bar under trappan, en liten och väldigt söt.

Vi är glada att välkomna dig till vår hemsida Kitchen Design! Välkommen till en värld av professionell design.

kategorier

Jobba hos oss

adress: Ul. Lägre Syromyatnicheskaya 10, Building 2. Design Center ARTPLAY

Design bar projekt

Vi skapar projekt som för bildandet av varumärket, en unik image och varumärke, som garanterar attraktionskraft din bar, dess erkännande, hög kommersiell effektivitet och potentiella stabil intjäning.

Bar Design "nyckelfärdiga" - processen av uttryck av estetiska och funktionella koncept i framtiden objektet i uniform, tekniskt fungerande dokumentation. Det är ett slags översättning av kundens önskemål i utformningen och standardisering av språk på vilket design idé spelar rollen av medlare, nyckeln för att dekryptera - kunden "ser det som" en designer, förkroppsligar utvecklare hans vision i alfabetiseringsprojekt teknologisk.

Företaget har valt väg InspireGroup unika utvecklingsprojekt upphovsrätts - vår chefsdesigner och utvecklare Inessa Kostin har samlats rik erfarenhet av genomförandet av de mest vågade designidéer i olika städer i Ryssland.

Steg bar design, interaktion med kunden

Skapa en bar Projektet baseras på passagen av ett antal steg, utveckling av obligatoriska moment, som vart och ett har sin betydelse för att bygga en fullständig bild - att det kommer att leda till verkligheten konstruktionsmetoder och ytbehandling, plockning och standardisering. Utan speciell teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av att utveckla din idé tänkt bar förblir olöst, kommer det inte att vara möjligt att genomföra i konkreta former.

Design utveckling är en slags kompromiss mellan fantasi kunden och tekniska krav, standarder, normer konstruktion. För att framgångsrikt skapa det inre av bar och dess arrangemang av funktionella system kräver lagarbete, mödosamt översättning av varje detalj av kundens idéer om språk av dokument, ritningar, kostnadsberäkningar, specifika tekniska specifikationer för genomförande av arbetet.

Utvecklingsstadier i baren designprojekt

1. Skapande av tekniska specifikationer.

Det är en integrerad del av kundbasen för interaktion med designern. TOR för utveckling av rigorösa, tydlig och tekniskt kompetent språk anges att kunden vill se slutförandet av arbetet. På detta stadium är förhållandet mellan den ideala och tekniskt möjligt för att skapa ett visst objekt. Specialisten kommer att undersöka tillsammans med kundens lokaler och placeringen av den framtida bar bestämmer dess kapacitet och överensstämmelse med kundens önskemål, formulerar det strategiska målet.

2. Valet av institution koncept.

Den moderna bar designen inkluderar:

 • hänsyn till de grundläggande behov och smaker av besökare
 • belåtenhet målgruppen i komfort, estetik och funktion av interiören
 • Förbättring utveckla struktur enligt den mest effektiva systemet för deras placering och interaktion
 • anslutning till befintliga traditionella stilist begrepp och de vanligaste stereotyper av inredning
 • strikt överensstämmelse med de standarder, hälsonormer, SNIP och säkerhetsregler
 • unikhet och erkännande, grunden för att skapa ett varumärke.

Av de befintliga organisationsformer av objektet valt dess huvudriktningar och former:

 • vinbar anläggning för mottagning av sprit
 • öl bar med inslag av en sportbar, som tar hänsyn till de villkor för visning sändningar, placerade sin utrustning, tilldelad plats för besökare
 • en bar med en restaurang - ett rack med utrymme i det gemensamma rummet eller en dedikerad rum i restaurangen är den stora hallen
 • en restaurang, där en besökare kan räkna med att få en komplex rätter - här är det nödvändigt att bilda ett processområde för matlagning, lagringsprodukter, disk
 • kaffebar - vanligtvis ett kompakt rum med traditionell inredning i stil med kaffe.

3. Utvecklingen av det inre av stapeln och den yttre delen, den ingångsgrupp.

Designer ger kunden flera alternativ för inredning, i enlighet med traditionella och innovativa stilar. I dessa utföranden är det beaktas:

 • den övergripande stilen av design, estetiska riktning
 • funktionalitet av rymden och dess uppdelning i zoner - för besökare, serviceområde, process- och hjälpdelar
 • Organisation belysning - avancerade funktioner kan du skapa komplexa ljuseffekter förvandla utrymmet genom att dela ljus och skugga, som bildar en dynamisk zon struktur för besökare och tekniskt kompetent, funktionell belysning systemet driftpersonal platser
 • delar av en unik stil, grunden för framtiden för den enskilde, igenkännbar varumärke etablering.

Var noga med att ta hänsyn till placeringen av stapeln i en urban miljö, skapa en skiss av fasaden, ingången lobbyn med belysning varianter - dag och natt. Denna skiss måste matcha den valda begreppet institution, för att skapa visuellt tilltalande, märkbar bild av ribban för besökarna.

I detta skede skapar designer och erbjuder kunden en helhetsbild av det inre av bar, sina lokaler, belysning, främre del, den tekniska området. Således designer visualiserar sin uppfattning om den framtida anläggningen och förhandlar med kunden en gemensam vision av interiörer och fasaden.

5. Stage tekniska och konstruktion.

Designer utvecklare översätter den överenskomna utkastet till design i form av ritningar, detaljerade planer, utformade för att uppfylla de normer och konstruktionskrav av bindande normer. Med kunden kommit överens om detaljerna i designen, som är i linje med de tekniska, arkitektoniska och byggnormer.

I detta skede huvud urval av möbler, utrustning, inredningselement, belysningsarmaturer, jiggar och fixturer. Sammanställt detaljerade listor för förvärv av bar, är systemet upphandling beräknas utifrån de priser och funktioner institutionen. Korrekt detaljerad konstruktion gör det möjligt att i framtiden inte i konflikt med många tillsynsmyndigheter, för att skapa maximal komfort för besökare och bygga din publik, rykte, attraktiva och lönsamt sätt i baren.

6. Fasen av projektet och rekrytering

Producerad inköp av utrustning, konstruktion och efterbehandling material som är detaljerade tekniska specifikationer för ett visst arbete för utövande konstnärer, som kvalitetskrav och villkor verk utförande.

Vi rekommenderar att du undersöker de två ärliga och användbara artiklar - som vi skrev från hjärtat, enligt dina önskemål. Tro mig att de kommer att bidra till att utöka din förståelse av frågan:

Bar "nyckelfärdiga" - färdiga objekt och unika varumärke

Efter att ha passerat dessa stadier, är det dags att överföra projektet till praktiska scenen - Arbetet med experter på efterbehandling och montering. Författare av projektet genomför sin egen övervakning av efterlevnaden av de krav och bestämmelser som anges i den dokumentation som interagerar med den tekniska konstruktionen tillsyn och andra reglerings tjänster. Ansvarig och kompetent genomförande av alla faser tillåter överföring till kunden redo bar i "turn-key" - en helt redo att arbeta.

InspireGroup laget skapar och genomför unika projekt av barer, restauranger och kaféer i Moskva och städer i Ryssland. Vi ger kunden godkännande och slutförandet av alla stadier av utveckling och skapande av objektet till full operativ beredskap för drift. Efter överföringen av en anläggning för kunden, utvecklare fortsätta att stödja och hjälpa till att främja varumärket, dess utgång vid break-even nivå och uppnå en hög attraktionskraft för besökare.

Kostnaden för att utveckla projektets utformning bar

Den exakta kostnaden för projektet beror på omfattningen av arbetet, utvalda material och funktioner i framtiden av varumärket. Ungefärliga priser beräknas i följande område:

Vi ger dig bilder av vårt företag, med de färdiga designprojekt moderna barer. På denna sida visar ett par barer mer färdiga projekt kan ses i vår portfölj:

Adress: Moskva, Olympic Village, 3

Total yta: 330 kvm. m

Platser: 150

Adress: Yuzhno-Sakhalinsk, gata. Järnväg, d. 166B

Total yta: 70 kvadratmeter. m

Säten: 47

Öppning: Winter 2013

Nätverks 37 bar Kandidat

Adress: Ul. Butyrskaya, d. 89

Total yta: 380 kvm. m

Säten: 220

Cafe Bar Karaoke Shelby

Adress: Moskva, Shelepihinskaya banvall, 20.

Interiör från baren

Inredningen i baren - en uppgift för specialister

Helhetsintrycket av var och en av stapeln beror på många faktorer. En av de fundamentala - inredning. Gästernas uppmärksamhet brukar lockas till den speciella atmosfär som gör att du kan markera en institution bland andra. De viktigaste punkterna, som i första hand drar till sig uppmärksamhet - det är lätt och utformning av baren.

Inledningsvis baren - en plats för vila, dricka etablering, där människor kommer att slappna av, lindra stress, för att kommunicera med vänner. Nödvändig miljö beror till stor del på vad bar inredning.

Hans skapelse - inte en lätt uppgift för specialister. Med tanke på den mängd olika stilar, från klassiskt till banbrytande trender i inredningsmodet, göra upp en egen, ursprungliga konceptet blir särskilt viktigt. Det beror också på ett antal ytterligare faktorer - målgruppen, förekomsten av vissa drycker, livsmedel, konsumenternas efterfrågan.

Inledningsvis är det viktigt att bestämma placeringen av baren och ta hänsyn till funktioner i främsta rummet. Exempelvis kan en bar införlivas i det inre av en veranda av restaurangen, eller vara belägen inne i byggnaden.

I så fall, om baren är inte en enda institution, och är en del av hotellets restaurang, bör ett särskilt konto i utvecklingen av design fokuserar på baren. Dess uppgift är att vara perfekt inskrivet i Interiören i hotellbaren, kan vara hans huvudfokus.

Implementera Genomtänkt design gör smart användning av ljus. Om du vill fånga uppmärksamheten hos besökare i baren ljuset ska vara ljusa och trotsig. Annars - dämpad och lugn.

Stilen av designbarer i hotell och har

Som regel, design barer i hotell Den är skapad i en enda stilistisk föreställning med det övergripande målet inomhus dekoration. Det produceras genom en enhetlig utformning idé, som faktiskt bestämmer vilken typ av institutioner för att uppnå den önskade effekten. Till exempel kan stången vara mycket försiktig, eller utgör en miljö sportbar, krog eller engelsk pub.

För organiska naturen av perception, är det önskvärt att upprätthålla i samma stilist ven. alla element och detaljer, inklusive dekoration av väggar, möbler, tallrikar, Set för kryddor, servetter, lampor. Inte ovanligt att Interiören i hotellet barer förutsätter existensen av dansgolvet, utrymme för en orkester, tv-skärmar, biljardbord. De bör också ingå i begreppet institutioner på utvecklingsstadiet designprojekt.

Således överväger utformningen av bar, som ursprungligen att ha i åtanke att de mest fashionabla stilar idag betraktas som "modern9raquo; i skog, plast och sten, "high-tek9raquo;, vilket antyder användningen av glas, metall och plast, ett strikt" klassika9raquo; - med tillsats av trä, brons eller mässing, "kantri9raquo - dess dominerande beståndsdelar - textilier och trä. Att välja de mest intressanta Interiören i baren på Hotel foto Det rekommenderas att använda som ett slags vägledning i havet stilist riktningar. Bestäm effektivitet av projektet i framtiden och framgång institution som zonindelning och funktionalitet, vilket ger den mest effektiva användningen av tillgängligt utrymme.

ARCHPOINT studio arkitekter har helt förändrat det inre av kafé Geraldine, öppnades 2004, Vladimir Pozner och uppkallat efter moderns - Geraldine Lutte. Från tidigare platser endast namnet och andan i den franska neobistro. När man arbetar med ett projekt arkitekter inspirerades av atmosfären i Paris på 1960-talet: den eleganta och borgerliga. Resultatet blev en modern tolkning av art déco-stil, de vänliga invånarna i den stora staden.

Restaurant "Pie slaktare", öppnas på Novy Arbat, var tänkt som en institution med en helt icke-standard inredning, undrar vid dörren och är helt synlig från gatan. "Kunderna ombeds att komma med en massa olika marker, som klamrade sig fast visa och som skulle bli föremål för samtal. Situationen komplicerades av flera faktorer: en kort tid, en liten budget och demokratisk karaktär av platsen. Arbetet var hårt, men mycket intressant.

Vi var tvungna att stanna uppe hela natten på sig ansvaret nerv serbiska förmän, för att komma ur en begränsad budget, försvara varje del av inredningen ... Men tack vare en smidig samverkan mellan alla deltagare i projektet lyckades alla planerade "- säger författaren av projektet, designern Jan Holikberdieva.

Idén om inredningen - för att skapa en atmosfär av en övergiven amerikansk film i början av nittonhundratalet, när filmen var en händelse, och biografer var som teatrar: en medvetet pompöst eklektisk och lyxiga. Tidsfristerna var mycket snäv för ett så stort projekt, förberedelsetid det fanns nästan inga åtgärder bör snabbt och smidigt. Att bemästra en sådan betydande belopp, var det nödvändigt att samordna arbetsflöden för många entreprenörer.

Situationen är komplicerad och särskilda krav på akustik och ljudisolering som gäller för karaokebarer.

A4 Arkitekter utformade och utfärdade en bar och restaurang Craft Bar Pion, som ligger i Sokolniki Park. Restaurangen ligger i en separat tvåvåningsbyggnad med panoramafönster och en terrass, och är en del av komplexet av byggnader Sommarbio "Pioner9raquo;. Närheten till parken och fokus på intelligent publik bestämde val till förmån för modern skandinavisk design med naturliga motiv och informell atmosfär som bidrar till konversationen och avkoppling långt från storstad buller.

Project Team: Sergej Markov, Afonichkin Alexei Orlov Andrey Gurov Andrey Yandiev Murat.

Foto: Ilya Ivanov.

Arkitekterna UNK projektbyrå fick i uppdrag att utveckla ett projekt för renovering av huvud Microsofts ryska kontor och föra den ett helt nytt sätt att arbetstidens utrymme där anställda är fria att själva välja någon lämplig placering av ett brett utbud av funktioner.

För inte så länge sedan, har företaget ändrat konstruktion enligt arbetsutrymmet, som nu tolkas som en plats inte bara för arbete utan också för livet, vilket i slutändan bidrar till tillväxten av produktiviteten och öka laganda. Arkitekter ska skapa ett demokratiskt utrymme med en enkel och avslappnad atmosfär och en mängd olika alternativ med fokus på de anställda. renoveringsprojekt genomfördes i ramarna för arbets kontoret, utan att det påverkar arbetscykler och processer.

InDuke insidan av baren på Malaya Bronnaya inspirerad av utformningen av små mäns klubbar med en kammare atmosfär och brutal dekor. Många sådana institutioner i Europa, kan de komma utan patos och dricka whiskey eller tillbringa tid i en nära krets av vänner. Idén att skapa intim bar, vilket skulle ha kombinerat funktionerna i en vindsvåning och den brittiska regeringen, och blev grunden för projektet.

Tiffani Bar Restaurant ligger i Nizhny Novgorod, på den höga stranden av Volga, från dess glasmålningar har utsikt över naturlandskapet och oändliga vidder av floden. Archpoint Architects föreslog ett beat i det inre närhet till naturen, med idén om stil stugor med typisk alpin arkitektur, dekorativa element.

Som ett land stuga terrass utrymme med avfasning av tak och fönster i golvet är det perfekt för att förverkliga idén om fashionabla platser med atmosfären i friluftsliv.

Team ABD arkitekter arkitektbyrå utformat en ny arbets Avito serviceområde och fyllde hennes drömmar och minnen av spännande resor och äventyr. Företag Avito hyr två kontorsgolv i BC "vitträdgårdar" 2013, 2016 det expanderade och ökad arbetsplats, genom att hyra en annan våning (15 och 10 våningar med terrass (170 kvm. M) med en total yta på 4200 kvadratmeter. M .

Arkitekterna var tvungen att skapa en rationell planens schema med en bekväm miljö för de anställda lovande ryska Internettjänst. Projektledare - Denis Kuvshinnikov. Projektledare - Anton Malyshev. Gruppen av författare ABD arkitekter: GAP - Peter Fidelman, Arkitekter: Maria Berezina (Boyko), Fedor Filippov Denis Yakubov, Anna Łebsko.

Öppnade i centrala S: t Petersburg restaurang "Nahodka9raquo; skaldjur & bar - en modern tolkning av hamnen i Bar. Äktheten av det som skapas genom användning i det inre av de historiska delarna av byggnaden: den ursprungliga tegel, takbjälkar, klassisk öppen spis med en snidad dekoration, målning i barockstil på en röd tegel.

I samband med moderna metallprodukter, trä och läder, skapar en känsla av en seaside hamnanläggningar.

Archpoint arkitektbyrå utformade kommando restaurang med utsikt "Floor 41" ligger på de övre våningarna i affärscentret "Leader Tower" och är den högsta restaurangen inte bara i S: t Petersburg, men också i hela norra Europa. Dess utformning - en smart attraktion, där krypterad hänvisning till den ryska nationella kulturen, skandinavisk design, hängande asiatiska trädgårdar, med fällbara i en elegant interiör internationell blandning.

Om det inte vore igenkännbar från S: t Petersburg landskap panoramafönster, skulle man kunna tro att du är i en skyskrapa i New York, London eller Dubai.

Dekorerad insidan av denna ovanliga föremål, utformas och genomförs som ett hus på landet, ber vi skapat som en separat paviljong, där marken är helt upptagen av en högtidlig festvåning. Det kan lätt förvandlas till en dance hall, en restaurang eller en konserthall.

Örtbastu - allt populärare typ av spa - förfaranden med en uttalad effekt anti-age. Herbal Essence bad - en kombination värmekropp och via inhalation örter. Det är fundamentalt skiljer sig från en bastu och ryska bad. Flera stora skillnader: För det första, principen om stenar vattning, och för det andra en specifik aromatisk ånga, för det tredje, måttlig temperatur.

Dekor och inrikes tillbehör kan helt ändra innertemperatur, blåsa liv i det. Samtidigt inredningen som är allt annorlunda. Låt oss lämna det att en art som finns under rubriken "vackra hjärtprydnadssaker" och talar om "sereznom9raquo; inredning och tillbehör som produceras kända varumärken.

Vit inredning är alltid attraktiva. Trots den skenbara enkelheten i vita interiörer är komplexa i design och prestanda. Begåvade designers och arkitekter att arbeta fritt med den vita färgen. Låt oss tala om detaljerna i utformningen av inredning i form av snickeri som görs på beställning - dörrar, portaler, möbler, trappor.

Interiören i stil med Gramercy - eklektisk, mousserande, vilket återspeglar den rytmen i staden. Hans attribut är en blank metallisk yta, ett överflöd av konst av samtida konstnärer, texturerade material och rika nyanser. Idag kommer vi att tala om hur man använder möbler och inredning Crate and Barrel för att skapa en sådan interiör.

"BKT Construction" erbjuder ett brett utbud av innerdörrar av hög kvalitet. Ny samling HOME CGT 12 ledade modeller med en dold låda, ljudisolering, fuktsäker, brand, entré, trä och glasdörrar uppfyller alla krav på tid. Samlingen är redan presenteras i Moskva.

Idag talar vi om den inbyggda möbler för hallen, vardagsrum, sovrum, barn ... Det kan delas in i två kategorier - en som är extremt fungerande system och endast delvis kopplad till det inre och den som inte bara är en fullfjädrad del av inredningen, men också hans dekoration.

Låt oss tala om skillnaden mellan parkett och massiva ombord, om fördelarna och funktionerna i varje av dem. Hur väljer du vad du ska styras i beslutsfattandet? Golven är byggd av massivt golv och trägolv med en bred remsa visuellt nästan omöjlig att skilja, men skillnaden är fortfarande kvar. Jämför dessa produkter i alla de viktigaste parametrarna som tillämpas på trägolv.

Natursten i inredningen är naturligtvis mycket attraktiv - det är rik, vacker, status. Dock är kostnaden för dessa lösningar är mycket hög, så arkitekter letar efter alternativ. Beslutet blir granit - en stor simulator, som förresten, "på grund av" inte bara rock, men även trä, läder, metall och även textilier, vars faktura den passerar perfekt.

Lättbetong block Ytong - oöverträffad byggmaterial för att lösa eventuella problem. Egenskaper block innebär användning av flera tekniker för fasader och interiörer. Bland dem är en nyhet - dekorativa plattor från Ytong lättbetong för väggar och inredningen. Prata mer utföranden av efterbehandling av betongblock.

Vår uppgift - så mycket som möjligt att förena branschexperter, för att uppmärksamma de ryska arkitektföretagen, liksom att hjälpa potentiella kunder att göra rätt val.

© 2017 16+ LLC "ArhRevyu9raquo;. All rights reserved. Användning av material är möjligt endast med skriftligt tillstånd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 3 = 4