Design en lägenhet rum 40 kvm

Contents

Design studio 40 kvm

 • Beundra de enorma hus med chic design, lever samtidigt i en liten lägenhet - många bekanta situation. Men den bistra verkligheten är att inte alla har råd ett hus med ett stort område, att prioritera små stora ytor. Modern inredning fortsätter att bevisa att det är - inte ett dåligt alternativ. Även i en etta på 40 kvm du kan skapa en mysig och bekväm "boet", och vi kommer att prata om hur man kan genomföra det.

  Designen presenterar "malogabaritok"

  Lägenheter med ett litet område - en speciell "klient", vilket kräver en lämplig strategi. Till att börja med måste du bestämma vem som kommer att vistas i lägenheten: en ung ungkarl, eller en stor familj? I det första fallet, det perfekta utrymmet med öppen planlösning där det inte finns något behov av att utfärda separata privata områden. I den andra - lite svårare, men inte hopplöst. Korrekt zonindelning rum med hjälp av gardiner, partitioner på olika höjder och funktionella möbler hjälp dela området så att det finns tillräckligt för alla.

  Därefter bör du bestämma med stilen. Liten lägenhet här lägger också fram speciella krav. Bättre att föredra en stil som inte innebär en stor mängd av möbler och inredning - de "äta" de dyrbara meter redan små rum. Till exempel den klassiska stilen i Provence, kommer eller löjliga, men minimalism eller loft rymden kan expandera och anpassa sig till detaljerna i planen.

  I den moderna inredningen redan en hel del knep som visuellt kommer förstora ett litet område. Till exempel, spegelytorna skapar en effekt av "andra dimensionen" och liknande förlänger rum. Ljusa färger skapar gränser, medan mörka färger tvärtom - kan begränsa lägenheten. Men det betyder inte att man måste vara rädd för svart färg och på alla sätt att undvika det - på kompetent planering kan ge interiören en känsla av mogen, utan att påverka utrymmet.

  Ägare av höga fönster bör definitivt dra nytta av detta och, om möjligt, för att inte skapa hinder för dagsljus - bättre om den fyller hela rummet.

  Ett ord av rådgivning till sist - är det inte nödvändigt att göra mål lägenheten onödiga saker, och det är bättre att bara göra det allra nödvändigaste.

  Enrumslägenheter på 40 m2 - photo

  För att bättre skydda materialet föreslår att du bekanta dig med ljus design projekt lägenheter i vilken förkroppsligade alla ovanstående rekommendationer.

  1. Snygg design studio lägenhet på 40 kvm

  Designers Volgograd Solo Design studio lyckades elegant och harmoniskt ordna "odnushku". Ett litet område på 40 kvadratmeter, de har placerat ett sovrum, kök, vardagsrum och arbetsplats, att dra nytta av principen om zonindelning.

  På grund av frånvaron av massiva murar och väggar, platt visuellt verkar mer och inte skapar en känsla av isolering. Sovrummet är skild från resten av gardinen samtidigt som dess fortsättning.

  princip öppen plats tillåtet att använda en dämpade mörka färger även i ett hus med en sådan liten kvadratur. Men i detta fall grå väggar och svarta möbler på plats för att minska utrymmet, skapar en mysig atmosfär. En stora fönster släpper in dagsljus och fyllde rummet "luft".

  2. Brutal loft i en studio lägenhet på 40 kvm

  Ett annat exempel på vad som bör inte vara rädd för mörka nyanser. Anläggningen ligger i Moskva och är en en-rums lägenhet på 40 kvm med element av loft. Projektet designades av designstudion Int2Architecture, framför som hade en svår uppgift: att snabbt skapa snygga och presentabel bostäder för uthyrning.

  Begränsad budget bara komplicerar genomförandet, men designers har använt icke-standardlösningar och ritade mest elegant boende och billigt.

  Måla tegelväggar, öppen ledningar, betong tak - allt detta kommer att spara på efterbehandling och närmare stil med loft. Interiören är ovanligt vintage möbler - som stolar eller podstolya bassäng, som köptes på en loppmarknad.

  Lägenheten är nästan inga massiva väggar och alla levande områden presenteras i samma utrymme. Men på grund av detta är det inte skapar en känsla av klotter objekt - tack vare den integrerade stil och förkastandet av traditionella stora köket.

  3. En mysig liten boet - Design studio på 40 kvm

  Till skillnad från det tidigare projektet från Int2Architecture, den här lägenheten i ljusa färger och inredda för en bekväm vistelse på ett ungt par.

  Designers har använt principen om rationella zonindelning, som lyckats skapa ett kök, matsal, vardagsrum, sovrum och kontor - allt det minns vi, i en liten lägenhet på 40 kvadratmeter!

  Projektet innehåller många intressanta idéer för ett litet område. Till exempel, ett sovrum skåp kombineras till en zon och placeras på sockeln, vilken innehåller ytterligare lagringsutrymme. Hög partition skiljer privat från vardagsrummet, men inte skapar en barriär mot penetration av dagsljus. Mobile matplats lätt flyttas genom att öppna ytterligare utrymme.

  4. Utforma en studio lägenhet på 40 kvm på vinden

  Underbar projektet genomförs av designern Evgeny Ostrovsky - det är en lägenhet i "Danilovskaya Manu" i Moskva. Uppgiften för den rymliga utformningen av denna bostäder kompliceras av det faktum att det är en vind, och därför en del av utrymmet minskat på grund av den sluttande tak. Å andra sidan ser det mysigt vindsutrymme och öppnar nya möjligheter för planering.

  Loft stil inredning var inte bara valt att han passar perfekt in i atmosfären i vinden och gör det möjligt att skriva funktionella och praktiska detaljer. Till exempel för att utöka den areal som används möbel transformator. Nära ytterdörren är ett system av lagring, som rinner ut i köket. Närvaron av speglar i garderober att visuellt expanderar utrymmet.

  Designers lyckats placera här alla livets nödvändigheter, och även en öppen spis - det verkar en lyx för ett mindre "odnushki".

  5. Etta av 40 kvm för en familj på tre

  Det verkar som om en liten lägenhet med ett rum är inte exakt lämplig för en bekväm vistelse av mor med två barn, där varje familjemedlem behöver ett personligt utrymme. Men designern Irina Jezjov beslutat att bevisa att så inte är fallet, och erbjöd sina lösningar på problemet.

  Det hela började med ombyggnaden: i ett enda rum upphöjdes podium där ett sovrum och arbetsyta för ett av barnen. Fristående med funktionella skåp i olika höjder, och mycket kullen är också lämplig för lagring.

  För ett andra barn har värmt loggia och gjorde den till en plats för arbete och fritid.

  Folding soffa hemmafru använder som en säng på natten.

  Ljusa färger och multi-level belysningssystem fyller det inre av lägenheten utrymme och mångfald, visuellt öka litet område.

  6. Modern studio lägenhet på 40 kvm - Inredning

  Ukrainska studio Rover Building Company har visat att det är möjligt att skapa en funktionell och ljus interiör, även i en liten lägenhet. Färgstark design och mysig inredning element "animera" utrymme och gör det möjligt att glömma sitt område - endast 40 m2.

  Studio layout - perfekt för bostäder av denna typ. Bristen på väggar uppvägs av låga partitioner.

  Liksom i andra projekt, är sovrummet placeras på en piedestal, skydda den med en glasvägg. Å ena sidan, har en sådan struktur inte skapa hinder, och å andra sidan - drar en mjuk gräns mellan de levande och personliga områden.

  7. Design studio lägenhet på 40 kvm i Kiev

  Objektet ligger i Kiev LCD "Comfort Town" och är en liten studio 40 kvm Han arbetade på projektet ukrainska designern Irina Sazonov.

  Privat område här kan fungera som ett separat rum på grund av mörkläggningsgardiner och en multifunktionell rum. Det faktum att hon har ett jobb, en säng och ett litet omklädningsrum.

  Förresten, för att spara värdefulla kvadratmeter designer undvek noga skrymmande skåp och lådor, föredrar öppna hyllor och en dold förvaringsplatser.

  8. Ett sovrum transformator 40 kvm

  Italiensk design studio Brain Factory skapat ett projekt studio på 40 kvadratmeter, begreppet som bygger på möjligheten att förändringar i planen när som helst under dagen.

  Grunden för det inre av lägenheten - noggrant genomtänkt modul, som lätt omvandlas till en kompakt kök, matbord eller arbetsområdet.

  Inte mindre viktig del - bokstavligen lyfta sängen, som stiger med kraftig tejp och gömd i en speciell nisch i taket.

  Design studio på 40 kvadratmeter - de bästa bilderna och projekt för 2018

  I den här artikeln kommer du att upptäcka att utformningen av en-rums lägenhet på 40 kvadratmeter kan vara mycket bekväma, gratis, och beundrade, om rätt inställning till det. Dekorin ger dig mer än 15 projekt och designalternativ för lägenheter på 40 kvadratmeter. m., som kombinerar komfort, stil och smart planering! I denna artikel kommer vi att prata om idag tendetsiyah i inredning i 2018.

  40 sq. m -. är den genomsnittliga området enrumslägenheter i de flesta moderna höghus. Till skillnad från Chrusjtjov vars område är 28-32 kvm. m, den "odnushki9raquo; erbjuda mer variation i layout och design av utrymmet, och även öppna upp möjligheten att arrangera 2 separata rum - sovrum och vardagsrummet eller det gemensamma rummet och plantskola.

  1. Vacker design lägenhet på 40 kvadratmeter - bilder och hemma plan

  Ägaren av denna lägenhet ville utforma hennes lägenhet var ren, enkel, elegant och tidlös. Vad tror du: Har designern kunde uppnå detta?

  Till det inre ser mer rymliga, alla enskilda delar av lägenheten var direkt relaterade till varandra. Kök kombinerat med vardagsrum, är badrummet en transparent dörr och ett sovrum avskärmad från vardagsrummet halvöppet partition i form av lamellgardiner. Så i stället för några små små rum för att få en, men mycket fritt och elegant boende!

  Bland andra viktiga inslag i utformningen av denna lägenhet är 40 kvadratmeter värt att notera ljusa färgpalett och frånvaron av massiva hängande lampor, som "voruyut9raquo; luften i det inre. Notera att den inbyggda spotlights i taket omkrets i vardagsrummet som det skiljer detta område från andra delar av lägenheten.

  2. ukrainska konstruktion lägenhet på 40 kvm - bilder och 3D-projektet

  Nästa elegant plan yta på 40 kvadratmeter ligger i Lvov och designades av designers Roman Verbischukom, Julian Verbena and Love Lazor. Som framgår av bilden, är köket mycket större och bekvämare än den tidigare versionen. En soffa och en säng, trots att det finns nästan rygg mot rygg, åtskilda av klarglas.

  Som ett resultat av detta är utformningen av lägenheten så öppen och luftig och elegant kakel i köket och i badrummet leder till en intressant smak.

  3. Utformningen av två sovrum i ett område med 40 kvm - bilder och planera

  Om den tidigare versionen av designstudion på 40 kvadratmeter, var det val som gjorts till förmån för ett stort kök och badrum, det finns - till förmån för ett rymligt sovrum. Men som ni ser, även här är det installerades en glasvägg mellan rummet och sovrummet i huset för att titta rymlig och ljus. Konstruktionen användes också naturmaterial i motsats till den ljusa interiörfärger. Och förresten, mode geometriska plattor och utformningen av lägenheten spelat en viktig roll!

  Läs också: 15 små lägenheter i skandinavisk stil

  Än en gång ber jag er att uppmärksamma frånvaron av markeringslyktor, samt på öppna hyllor och en säng med inbyggda lådor i plattformen. Den smarta platsbesparande i fallet!

  4. Komfort och chic stil i en lägenhet på 45 kvadratmeter

  Genom design, kommer detta enrummaren inte säga att det har bara 45 kvadratmeter! Öppna hyllor inbyggd i väggen bakom soffan och låta sinnet att använda varje kvadratcentimeter av rymden, och även skapa en illusion av extra höjd.

  Matplats kombinerat med vardagsrum, är sovrum ligger i ett separat rum, men ett litet kök kan stängas av en mobil partition, vilket är mycket praktiskt när det inte finns någon ström eller tid att sätta saker i ordning där.

  5. skandinavisk design studio på 35 kvadratmeter

  Denna design studio ingick i vår lista över topp projekt till stor del beror på det faktum att det finns en säng-loft. Det är denna möbel i kombination med den lakoniska skandinavisk stil, det gör det här huset ser rymliga, eleganta och mycket bekvämt. Och, naturligtvis, ett fönster i väggen mellan köket och vardagsrummet bidrar till dess charm och frihet.

  6. Modern design studio lägenhet på 40 kvadratmeter

  Nästa på vår lista - en ljus och rik utformningen av lägenheten på 40 kvadratmeter i staden Sofia, den bulgariska huvudstaden. Detta hem konceptet inspirerades av LEGO, så vissa delar av interiören - stå under TV, hyllor, kök och även bilder på väggen - som ett intressant pussel. Trots de ljusa accenter, är en stor del av inredningen ännu gjorts i vitt och neutrala sovrum designen perfekt för vila och avkoppling. Att komma in i denna inre du kommer att debiteras med positiva känslor och gott humör du angav.

  7. Design studio 45 kvadratmeter - ett foto och en plan projekt

  Denna otroligt snygg lägenhet på 45 kvadratmeter ligger i Moskva och design studio designades INT2. Som det anstår en studio, består av ett enda rum, som innehåller ett separat vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Några av dem är åtskilda av små delar av väggen, den andra - gardiner. Utformningen av lägenheten är inredd i en underbar kombination av pastellfärger, liksom skandinaviska och moderna stilar.

  8. Ovanliga layout och design lägenhet en 40 kvm

  Denna lilla lägenhet sticker ut inte bara en ovanlig layout, men också en vacker kombination av japanska och skandinavisk minimalism. Ljusare nyanser av trä och neutral färgpalett är lönsamt betonar blå och gula höjdpunkter, inklusive kuddar, mjuka säten och stolar längs väggarna i sovrummet området. Hur tycker du idén?

  9. Design studio på 40 kvadratmeter för en mor och dotter

  Denna design studio inrättades av den polska på ENTER Design speciellt för mor och 6-åriga dotter. home-projektet är utformat för att möta de växande behoven av barnet, för det var där för att ordna en rymlig plats att studera komplett med en hängande skåp för böcker och andra tillbehör. Låg TV-ställ och samma höjd ett soffbord i kombination med den totala minimalistisk design gör denna lägenhet mycket ljus och fräsch, och den mörka träd på en bakgrund av släta vita ytor skapar en lyxig effekt. Vi tror att det är även möjligt att utforma en en-rums lägenhet är lämplig för ett par.

  10. Utformningen av två-rumslägenheter på 40 kvadratmeter: vardagsrum dekoration och barn

  Förmodligen många läsare av denna artikel behandlar frågan: hur man ordnar en separat barnrum i utformningen av två rum och kök på 40 kvadratmeter? Som svar erbjuder vi dig ett foto av de två lägenheter där vardagsrummet är både föräldrarnas sovrum och en separat barn rymmer lätt 2 barn. För en del människor jag inte säga att leva i 40 kvadratmeter. mätare har inte råd med ett andra barn)))

  Den första av dessa lägenheter har ett mycket elegant vardagsrum, kombinerat med en mysig kök och ett ljust barnrum med en våningssäng i en nautisk tema, som är så älskad av många barn.

  Den andra konstruktionen med två rum och kök på 40 kvadratmeter ligger i en minimalistisk stil och har en multi-funktionella möbler, trots att två separata enkelsängar är i barnkammaren.

  11. Modern design flats 40 kvm med lyx element

  Det är fantastiskt, men detta en tvårumslägenhet med lyxiga sovrummet har en yta på 37,5 kvadratmeter! En liten hall med sammet banketter i nischen blir en ganska stor kök och huvudrummet delas av en skiljevägg i ett vardagsrum med ett arbetsutrymme och en mycket trevlig sovrum. Som i de flesta små lägenheter, var den vita färgen till grund och utspädd med klargula accenter (väggen i korridoren, kök stolar i vardagsrummet) och turkosa (sovrum) toner. Sammantaget denna lilla lägenhet i St Petersburg, ser på modet och mycket bekvämt. Presenterat på bilden designen sovrum - ett urval av de mest lönsamma användningen av rymden!

  12. Snygg design studio lägenhet på 40 kvadratmeter med en perfekt layout

  Följande är två lägenheter i vår lista har mycket liknande layout, där den enda badrummet ligger i ett separat rum, är en hall, kök, vardagsrum och sovrum kombineras till en. För bekvämlighet, kan sovrummet separeras från den levande glasvägg med gardiner, eller (som i den andra utföringsformen) av rullen av flexibelt septum. På grund av frånvaron av väggar och dörrar (utom badrummet) uppnådde total lätthet och inre andlighet. Snygg design studio kommer att vara ditt visitkort kort när mötet gäster.

  Som ni kan se, i första hand för att dekorera insidan och separera köket från hallen med hjälp av intressanta dekorativa partitioner mönstrade fönster från golv till tak. Till skillnad från integrerad vägg, det sparar utrymme enhet, vilket i det lite kreativitet, men inte mer. I ett andra utförande utforma design studio lägenhet beslutat designers inte att skilja mellan dessa zoner.

  Jag undrar vilken version av designstudion på 40 kvadratmeter dessa två föredrar du? Dela din åsikt i kommentarerna!

  13. Lyxig design lägenhet på 35 kvadratmeter. m.

  Så länge vi gradvis närmar oss slutet av den här artikeln är det uppenbart att den transparenta glasvägg mellan rummet och sovrummet - det är en avgörande ögonblick i skapandet av en fri och bekväma designlägenheter med en yta upp till 40 kvadratmeter och göra en liten "odnushki9raquo; i ganska bekväm "dvushku9raquo;. Denna lyxiga lägenhet på 35 kvadratmeter är inget undantag. Special det gör en djärv design och färgsättning - i stället för ljusa färger och minimalistisk här ser vi en ljus lila och turkos accenter på elegant grå bakgrund, samt massiva lampor (finns på rätt plats!), En öppen spis och ganska häpnadsväckande badrum i marmor.

  Vem skulle våga säga att denna lilla hus är inte en lyx?

  14. Den moderna utformningen av lägenheten på 40 kvadratmeter. m. i kinesisk stil med minimalism

  Å ena sidan, designstudion på 40 kvadratmeter inkluderar endast enkla dekorativa element, men tillsammans skapar de en mycket trevlig och livlig atmosfär i hemmet.

  Minimalistiska möbler strikt rektangulära former är mycket elegant och fräsch utseende på bakgrund av ljust grönt, rosa och lila accenter. Sovrum har separerat romantiska genomskinlig partition en stor garderob och ett badrum där dörren leder från köket, vardagsrummet, har en smal duschkabin, genom vilken kan ta emot och tvättmaskin.

  15. Design lägenhet på 40 kvadratmeter på ungdoms och kreativa stil

  Vi avslutar vår dagens inlägg är väldigt söt, ungdom och mysig lägenhet i staden Arad, Rumänien. Förutom en behaglig färgskala som kombinerar ljus neutrala toner med uppgifter om nästan alla regnbågens färger, kan du bli glatt överraskad hållbarhet partition i vardagsrummet, en cykel i badrummet, sängen plattform och hängande garderob, skrivbord. Allt i denna fantastiska lägenhet och andas kärlek till livet och världen omkring dem! Design studio i en ungdoms stil och kommer att tilltala människor i äldre ålder.

  Vi försökte mycket svårt att samla här för en mängd olika utföranden av lägenheter för personer med olika smaker och behov. Därför är vi mycket glada över att lära känna din åsikt. Vänligen dela med oss ​​och våra läsare: vilken version av designen lägenheter på 40 kvadratmeter du gillar mer än andra? Vad är viktigast för dig: ett stort kök och ett rymligt sovrum? Hemtrevnad och praktisk minimalism? Genomskinliga väggar eller fasta väggar?

  Ännu fler idéer för små lägenheter Design du kan få i våra artiklar:

  Design studio på 40 kvadratmeter. m - 100 foto exempel och 7 projekt

  Hus eller lägenhet - en plats där människor kommer att arbeta, där en paus från det liv och som komfort, skapar en stämning och ger styrka för nästa dag. Om huset är stort, i samma rum rymmer ett kontor, ett annat barn i det tredje sovrummet, kommer ett omklädningsrum med ett kök ta lång yardage och en hedersplats. Och vad man ska göra om en liten lägenhet, men ändå måste ordna - samma omklädningsrum och matplats, väljer en plats att vila och ta emot gäster? Design studio på 40 kvadratmeter. m -. är framför allt en uppsättning av bekvämlighet, praktiska och ekonomi utrymme i en liten film. Det finns en bostadsfastighet, med en yta på 100 kvadratmeter. m., och mer, men det finns lägenheter minst 30 sq. m. Således, 40 sq. m. - Det är inte så lite, om rätt prioriteringar och använda den maximala fria utrymmet, utan att tynga och lämnar utseendet av den inre volymen.

  Det måste tillhandahållas innan reparation

  • Välj den övergripande lägenhet stil, eller åtminstone ett gemensamt element. Detta kan vara en lägenhet i staden stil "land i världen" rena linjer, den kombinerade täckning för väggar, detalj, svarvning rummet in i köket, till exempel, en viss typ av blomma, eller temat "Paris", Mycket imponerande utseende minimalism i design, men det är lämpligt om lägenheten är hem för 1-2 personer.
  • Bestäm antalet nödvändiga zoner att slappna av, arbete, laga mat, äta, toalett och bad. Tänk på antalet och placeringen av butiker, behovet av att ge golvvärme på balkongen och på de platser som omfattas av kakel eller granit. Nödvändigt att ha uttag i varje rum, inklusive badrum och hall, och helst i alla hörn, eftersom även den mest perfekta modellering och design, inför verkligheten i utförande, kräver konstant övervakning och justering, och kanske radikala förändringar arrangemang av de enskilda elementen.
  • Lagren av byggmaterial "i butik", före det stadium där de kommer att vara användbar, se till att spara kvitton från butikerna att återvända resterna. När du köper, se till att senare kunna köpa mer saknas. Försäljning och kampanjer på högkvalitativt material - det är bra, men där sedan ta designer kakel, av vilka några oavsiktligt bortskämd herre, om du tog bort resterna och en ny ordning och vänta mer än en vecka.
  • Mycket uppmärksam på valet av organisationen, som kommer att behandla design och bygga: läsa recensioner på sajten, kolla in deras arbete - även om det inte ger 100% garanti kvaliteten på det utförda arbetet. Med "vänners vänner" det är bättre att inte engagera sig, "Wonderful Wizard, som är billigt, nästan ingenting, gjorde en perfekt reparation av moster av min vän ..." - det är en utopi, kanske du har tur, men priserna är något lägre och kontroll, om projektet är komplext, mycket mer. Perfekt design och reparationer - göra själv, ingen vet så väl dina behov och syn på begreppet bekvämlighet och komfort lägenheten.
  • Ge alternativa boende medan reparationer. den förväntade tidpunkten för arbetet är ofta annorlunda, och i riktning mot att öka. Wanted laminat och linoleum var - redo för vad som kommer att bli nödvändigt att jämna golvet, och det är ett plus månaden. Vi bestämde oss för att installera golvvärme och gamla ledningar - ledningar förändringar och förlänga en vecka! Design och reparation - ett kreativt arbete, men ändå ger en hel del damm och smuts att leva är helt enkelt omöjligt.

  Att ta sig till omvandlingen av en tvårumslägenhet, måste du tydligt känna som skulle vilja komma i slutet: ungkarl lägenhet - en plats att vila från arbetet och ta mig upp eller multifunktionell plats - för en permanent tidsfördriv för många människor. I det fall där det finns ett barn, är det viktigt att organisera spelutrymme och efterlevnad av säkerhetsförhållandena. Ett rum med korrekt fördelning av möbler kan vara minst två, högst flera fristående områden. I närvaro av balkongen i rummet, är det möjligt att skapa ett idealiskt alternativ för att arbeta eller spela område, förutsatt att lämplig värmeisolering, och för barn, förekomsten av varm mat eller golvvärme. Glöm inte inbyggda möbler: garderoben till taket är mycket rymlig, med undantag för distribution i det vardagliga kläder och toppen, kan du ge alternativ såsom:

  • roterande ställ för skor;
  • vikning strykbräda;
  • jobb i en av avdelningarna;
  • placera till strykbrädan och torken, en dammsugare;
  • väggfäste för cykel, annan sportutrustning, frånvaro av fritt balkong, källare, men du har en aktiv livsstil.

  Viktigt! Tänka över de små sakerna, använda utrymmet klokt!

  Designstudior skiljer sig mycket från en enkel-rumslägenhet. Denna layout ger stilen i rummet, men det kräver mer försiktig och tänka igenom designelement. Perfekt för en eller två personer och möjligheter att förverkliga sina fantasier. Först besluta om en nödvändig, är att problematiskt att överföra till en annan plats - ett badrum. Därefter anser vi tilldelning av optioner zoner för att öka funktionaliteten: split i sektorer, vilket gör dekorativa partitioner om det behövs. zon platsalternativ beror på formen av studion: en kvadrat, en rektangel eller en icke-standard form, exempelvis, en trapetsoid. Om utformningen av lägenheten erbjuder boende endast en person kan spara en hel del utrymme, inte komma med var att sätta en dubbelsäng, vilket ger en plats för ett omklädningsrum. Idéerna och grundläggande regelbundenheter av interiören för Studio 40 kvadratmeter. M., beroende på formen av lägenheten:

  Zonindelning eller lösning av alla problem

  Fördelningen av utrymme i arbetsområdet, med hög funktionalitet, är det inte ovanligt att en lång tid och inte ett sätt utan en nödvändighet. Ju mindre kvadratur bostaden, desto större utmaning designern planering inre rum och kök på 40 kvadratmeter. meter. Den största svårigheten är att inte fördela utrymmet jämnt, men i det faktum att denna fördelning var mest effektiva, tankeväckande. Att göra zonindelning området själv, du måste ägna särskild uppmärksamhet åt definitionen av de funktioner som skall utföras av lägenheten, se till att diskutera i förväg med alla familjemedlemmar, vilka delar måste ge var och en av dem. När planering måste ta hänsyn till funktioner i lägenheten: avloppsarrangemang, ventilationsschakt.

  Viktiga delar av zonindelning:

  • Korridoren. Denna del av rummet bör åtminstone bestå av Mats matta hängare för saker. Var inte fel att spegla ottoman, ottomaner är nu mycket populärt med hyllor för skor, en annan metod för att spara utrymme. Hemtrevnad ger hushållerskan och den ursprungliga hängare i dörröppningar.

  Korridor. Om det är möjligt, vi minska denna del av lägenheten för att minimera eller avlägsna allmänhet - ett slöseri med utrymme som inte bär någon funktionell.

 • Badrum. Toalett med bad, som regel, kombineras i en liten lägenhet, men det är klokt att skilja på toaletten från badet en liten partition för hygieniska ändamål. Om du bor i lägenheten för mer än en person, det finns en känsla av zonindelning badrum 2 separata områden, vilket gör ingången till badet. Plats förändring är inte praktiskt.
 • Köket. Placera matlagning och kök enheter - bara väggen, där ventilationstrumma. Ett bra köksfläkt i köket - är avgörande om det inte finns någon direkt tillgång till en balkong eller ett fönster, huven blir det enda sättet att bli av med lukt utanför.
 • Garderob / garderob. Oavsett hur stor ett skåp eller garderob var inte med tiden kommer det att finnas något utrymme, så välj den största möjliga utrymme för honom. Ibland är det vettigt, i stället för en skrymmande skåp, gör 2-3 små, i olika sidor av lägenheten - det är dyrare men mer praktiskt.
 • Sovrum. Om du vill - du kan även råd med en dubbelsäng. Med korrekt placering av dess existens kommer endast vara känd för ägaren av lägenheten: skjutdörrar, hyllor, dekorativa partitioner - bekväma sekretess alternativen är många.
 • Arbetsområdet. Åtminstone - fällbara hylla för en bärbar dator, en högst heltidsjobb med mätaren på skrivbordet, hyllor, en stol. Det är värt att notera att detta inte bör vara i anslutning till köket eller badrummet utrymme och mer privat, den mest avlägsna från de gemensamma utrymmena.
 • Barn. Begreppet barn, barn - det är allt utrymme i rummet. När inredning studio på 40 kvadratmeter. m. Du kan donera dressing, vilket begränsar skåpet, men att avsätta minst 8 kvm för rekreation och barn spel.
 • Viktigt! Oredovisade behov av någon av familjemedlemmarna kan omintetgöra alla stora idéer och originella lösningar.

  Speciellt för en familj plan med en baby

  Design studio på 40 kvadratmeter, om det är ett barn, begår det att tilldela ett hörn. Även om nu han är fortfarande bara ett barn, är det bättre att i förväg än ett par år för att åter göra reparationer. För en fullständig familj måste vara en tydlig uppdelning av utrymme för föräldrar och ett rum för barnet. Olika projekt, som erbjuder dubbelsäng - för föräldrar med barn, verkar samboende att få sina artister helt enkelt inte har barn. De mest framgångsrika blir placeringen av det fria föräldrar och barn i motsatta hörn av lägenheten: respekt, uppmärksamhet på sitt eget territorium, högsta möjliga brusreducering, avsevärt minska mängden. Det är lämpligt att använda vardagsrummet som föräldrarnas rum: Om du vill ha en plats där för att ta emot gäster, och på natten finns det en avskild plats att vila och sömn. Med denna planlösning sovrum förälder och barn rum inte bör passera.

  Som regel, en elegant vardagsrum - det är en minimalistisk. Därför när man utformar en 40 kvm. m. lägenheten kan ge är det inte så mycket utrymme. Om vi ​​gör den levande del av köket, kommer det att se organiskt partition i form av en bar. I fallet med tilldelning av ett separat vardagsrum, kommer det att vara ett minimum inkluderar en soffa, TV, audio, stereo, ger bra HDMI-kabel för att titta på filmer över Internet. Soffbord i ett litet vardagsrum är bättre att inte använda eller om du verkligen vill, är begränsad till små, symboliska möbel. Matta i vardagsrummet framför en soffa ger komfort, kommer att utöka utrymmet. Väggarna är av olika storlek och struktur, skulle också vara lämpligt, möjliggöra visuellt vinna några platser. Inbyggda hyllor, olika efter typ, färg, ljus - det kan ge en levande stil, att tiden i det så trevlig och bekväm.

  Plats för en bra resten - det är en nödvändighet. Det finns anhängare av en natts sömn i vardagsrummet, men även de medger att en dubbelsäng med ortopediska madrass är mycket mer attraktiv än mer hållbara än även de mest bekväm, stor soffa. Konstant utspelas och plocka upp en kaj vid den tidpunkt då du vill bara koppla av, insvept i en filt, ansträngande. Att välja ett designprojekt i en lägenhet på 40 kvadratmeter. m. först vi inser behovet av ett sovrum, och sedan övertyga dem som behöver en garderob eller hallen. Nästa a priori bör sovrummet vara en ensam plats. Även om det antas att personen kommer att leva ensam, ingen är immun mot ankomsten av släkt och vänner. Och om du planerar att bo i lägenheten av ett ungt par, den "mysiga boet" - är ett måste. För att spara utrymme, mycket bekväm användning med en lyftmekanism för sängar. Tänk på grundläggande alternativ för sovrummet avdelning, även om det kan vara bara en säng med hyllor eller paneler ovanför huvudet:

  • Skjutdörren. Traditionellt kommer att vara besvärligt i öppningen, plocka upp en hel del utrymme.
  • Hyllor / partition med hyllor. Praktiskt, bekvämt - när du placerar sängen och rack måste ges att sängen är placerad så att när kommer in i rummet tidigare rack maximalt täckt säng, men inte överbelasta rummet.
  • Gardiner. Det senaste århundradet? Här och där! Inte bara i mode kläder tillbaka.
  • Podium med skjutbara garderober. Han plockar upp en hel del utrymme, men det ser imponerande, elegant.
  • Konstruktionen i form av en säng i vardagsrummet ovanför soffan. Det sparar utrymme och ur estetisk synpunkt beror på dess utformning och individuella preferenser.
  • Glas separation sovrum och vardagsrum. Funktionell symbolisk, men det ser fräsch, djärvt.
  • Dekorativa partitioner. Typiskt, av trä, kan vara med glaselement.

  En plats där du kommer att vara redo - är detta en mycket viktig del av lägenheten. matlagning utrymme antar sin, interna zonindelning. Om kök kombinerat med vardagsrum, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt högkvalitativa extrakt, bättre ännu större område än vad som anges av tillverkaren. Läge kök knuten till platsen för ventilationsschakt, när man utformar köket alternativ är det nödvändigt att överväga. Vanligtvis är deras placering visas i termer av lägenheten, eftersom denna information kan erhållas från förvaltningsbolaget eller utvecklaren om utarbetats kök byggnader. Byggd bättre att göra "under taket", öka deras kapacitet och funktionalitet. Mellan diskbänken och hällen ledighet arbetsyta förväg vi tänka plats apparater, uttag för dem. "Köksöar" ser mycket fräsch och original, kan avsevärt spara utrymme när den placeras på rätt sätt.

  Gör ett badrum i en studio lägenhet praktiskt och bekvämt det är möjligt, ens nödvändigt. Toaletten placeras närmare avloppsnätet, men för dumma regel inte bör vidtas: den kan placeras på en annan plats måste ha tillräcklig dränering lutningsvinkel. Installation - det är snyggt, men det är inte ny, sparar utrymme, ser mer estetiskt tilltalande. Om du väljer att avskärma toaletten från badet kan du antingen begränsa symbolisk partition bedriver hygieniska ändamål eller göra privat badrum med badkar entré. Om det är möjligt och nödvändigt, omedelbart tänka sig platsen för varmvattenberedaren, minst 30 liter eller flöde. Färgen på verkliga plattor i pastellfärger och nyanser av grått, färska ser bra rutig, röd och svart pläd. För att optimera badrum utrymme använda följande funktioner:

  • Placera tvättmaskinen under sink. Fyrkantig diskho med en kanal för tvättmaskinen sparar utrymme, är en bekväm lösning.
  • Utrymmet ovanför toaletten fylla en garderob eller hyllor ergonomisk. Med områden för kvast, tillbehör för golvvård.
  • Mirror. En stor spegel över diskbänken, för att utöka utrymmet, ger stil. Om du vill använda hyllorna med speglad dörr, är det nödvändigt att sörja för deras grunt djup.
  • Rör gömma sig i en låda, som sys och hyllor inte glömma rekvirera fönstret.
  • Med utrymmen för smutstvätt. Små saker faller ofta oskarpa vid användning, det finns inhemska frågor i strid med utseendet.

  Kombinera med balkong - expanderande horisonter

  Balkong eller loggia - Detta är en stor möjlighet att öka filmen av lägenheten. En kvalitativ isolering, helst: golvvärme, batteri borttagning värmas på en balkong, kanske du tror att utse ytterligare två kvm och mer livsrum. Om du inte kan installera golvvärme, räddningsmattan med en lång tupplur.

  Tänk på grundläggande alternativ för sammanslagning med balkong, deras funktionalitet:

  • Arbetsplatsen. Full isolerat område för arbete eller utbildning, kan separeras med skjutdörrar.
  • Kök / del av köket. Dela köket i två zoner: det viktigaste - för matlagning i lägenheten, den andra - för en måltid på balkongen eller i dörren mellan kök och en balkong. Det finns ett annat alternativ - att göra ett kylskåp eller en del av kök med en ugn till en balkong.
  • Bar. Bar, minibar, en kväll utsikt över staden - en romantisk, avkopplande plats.
  • Rastplats. Soffa eller stol med en hopfällbar hylla för en bärbar dator kommer att tillåta privatliv, en distraktion.

  Viktigt! Även med hög kvalitet värmeisolering av balkongen är inte lämplig för en hytt i den kalla årstiden.

  Studio 40 kvm

  Detta alternativ har en platt rektangulär form. Den sovande Området ligger på den bortre sidan av entrén, skilje persienner är. Vardagsrummet är kombinerat med arbetsplatsen. Man slås av ljust trä detaljer som kombineras och indelade i sektorer lägenhet på samma gång. Använda pastellfärger i inredningen är det nödvändigt att späda svårighetsgraden av sin livfulla detaljer: kuddar, porslin, färgade vaser, målningar eller foton. Bar i vardagsrummet - ett praktiskt alternativ. En stor spegel i badet ökar utrymmet, fyrkantiga diskbänk med en piedestal möjliggör vmese in i den och handdukar på ena sidan, och toalettpapper på den andra. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt den isolerade själ - en hygienisk och elegant. Badet domineras av vitt, grått och beige. Lägenhet förvånande överflöd av olika skåp, avdelningar. Ganska praktiskt och elegant alternativ.

  Den öppna utformningen av lägenheten på 40 kvadratmeter. m med transparenta partitioner

  En annan kombination av grått och trä - en elegant klassiker! Ett stort område med stor funktionalitet markeras av ett badrum. Spektakulära grå mönster på väggen i kombination med vitt kakel igen övertyga dig om detta win-win kombination av färger. En av de sällsynta varianter med en rymlig hall, kombinera omklädningsrum. De flesta av lägenheterna består av två zoner: Den första - kök och matsal, den andra - arbets- och sovrum, representerade ett högt läge på pallen. Design av en lägenhet medvetet lite slarvigt: kaotiskt taklampa över arbetsområdet, bild multi-format ovanför sänggaveln. Säng från soffan separerar viktlös glasvägg. Mycket intressant färgval golvyta bredvid soffan - ljusa accenter som ger liv åt interiören. Förkläde i köket matchar övergripande lägenhet stil, fortsätter temat asymmetri.

  Hämtar inspiration från stil med "loft"! Reparationer i byggnaden - är mycket dyrt, särskilt för ungdomar, bara för att starta ett självständigt liv. Enligt en tegelvägg i kombination med grå släppningsytor. Minst komplexa konstruktioner, användning av en uppdaterad gamla möbler och saker. Således, i denna utföringsform, en ganska rymlig kök med en spektakulär högt massiv trä bord med barstolar. I en separat zon av ett sovrum. Det kan tyckas att inredningen är mycket enkel, avslappnad, men trots det avfall som utgör märkeskläder, inte lägenheten inte ser billig och ser för ungdomar. Ganska standard badrum med dusch och installation av stil med "loft" liknar en tegelvägg inredda med pastellfärger och nyanser.

  För en familj med två barn. I detta fall zonindelning grund av det stora antalet invånare, var tvungen att spendera, inte fokusera på de behov och den minimi funktionalitet. Balkong isolerad, har ordnat en arbetsplats med ett av barnen. För det andra barnet uppfördes ett podium med en säng, skrivbord. Det finns ett stort antal rymliga garderober. Den ursprungliga elementet är en svarta tavlan med hyllor i köket. Little ganska strikt modernt kök med en tvåvägsspegel och förkläde ljus i en mängd olika glasögon. Mycket faktiska golvbeläggning med fashionabla liten svart-vitt mönster. Samma mönster ramas badrum, indränkt i "minimalistisk" stil. Iögonfallande design av väggarna, bristen på ledigt utrymme, tvärtom ökar visuellt rummet.

  Lägenhet projekt med att omvandla möbler

  Helt enkelt genial variant av lägenhet design. Den stora tomrum, en illusion av en minimalistisk rum. I själva verket mycket rymliga garderober med inbyggd soffa i vardagsrummet, samma stor garderob, å andra sidan, en nisch för TV: n. Partitionen mellan badrum och kök omvandlas till en stationär med ena handen och lunch på den andra. Dubbelsäng med lyftmekanismen snarare smälta in i taket. Kompletteras med trä partition med glas skjutdörrar. Kombinationen av vitt och beige utspädd med en annan, en grön nyans. Naturliga material och färger i harmoni, betonar den minimalistiska utseendet av lägenheten. Intressanta lösningar med rätt geometri expanderade utrymmet. Det är anmärkningsvärt att skrivbord förvandlas till en större - för att ta emot gäster.

  Utformning av en lägenhet i skandinavisk stil

  Ljus design inslag i denna lägenhet - en säng med hyllor ovanför soffan. Denna typ av loft frigör utrymme på golvet är inte visuellt mycket absorberande utrymme på grund av att resultatet för vita väggar, liksom en ljust golv. Väggen mellan badrummet och köket har ett stort fönster. Inredningsdetaljer av stora, mörkare men indränkt i färger. Köket fortsätter de generella stil lägenheter. Ärade stolar och ljuskrona. En sådan blandning av modernitet och tradition blandas intryck. Man måste ha utsökt smak, känsla för stil, för att arrangera en egen lägenhet på ett sådant sätt att slippa betala, att hitta balansen mellan de två epoker. Badrum följa samma strikta stil: grå golvet, vitt kakel med grå injektering. Totalt golv utan isolering av duschkabin - ökar utrymmet.

  Odnushki för att göra en tvårumslägenhet

  Detta är ett av alternativen för hur man på ett intelligent sätt organisera utrymme för en familj med två barn. Djärvare leka med färg. Utformningen av lägenheten ger ett stort antal skåp i olika hörn av lägenheten. Kök och vardagsrum kombinerat i studion. Sovrum totalt, men är uppdelad i ett rekreationsområde föräldrar och våningssäng separat barn. Gemensam sovrummet görs i "marina" stil. Att leva ett mer elegant luft, ges företräde till de varma toner och lätta konstruktioner. Ett litet ljust kök utspädd ljust förkläde, vilket ger utrymme saftighet. Även stor klocka på väggen betona vissa yrsel och värme i rummet. På samma varma toner hall. Badrummet utrymmet expanderas så mycket som möjligt genom att fylla speglade skåp över diskbänken, tvättmaskin.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  50 − = 44