Bäddsoffa för tonåring

Top 7 bästa soffor för en tonåring

Välj möbler för det växande barnet är inte lätt, eftersom soffan bör inte bara vara snygg och bekväm, men också att svara på alla krav på hög kvalitet.

Det är därför många föräldrar klia sig i huvudet på jakt efter ett svar på frågan vilken typ av soffan är bäst för en tonåring. Den här artikeln framställs genom ett slags topp 7 bästa soffor i denna kategori.

Vår rating av årets mest populära modellerna:

"Flipper" mekanism dragspel

"Flipper" -modellen - är ett bra alternativ för fans av modern stil av bolagets "Diamond".

Transformation typ av möbler - ett dragspel, vilket innebär att tidigare i sitt vikta läge, kommer modellen inte tar upp mycket plats.

Detta är ett bra alternativ för små rum, eftersom soffan själv ser mycket modern, kommer att komplettera alla inredningar och alla utformningen av lägenheten.

Standardstorlekar av dessa möbler (1250h1040h880 mm.) Gör modellen inte tar upp mycket plats.

Tillverkaren har tillhandahållit och variationerna i soffan, så att du kan köpa en modell med armstöd och ryggstöd eller utan.

Således kommer det att kunna hitta det perfekta alternativet för sig själva tonårs möbler.

Kostnaden modell i intervallet 25 tusen rubel - är en annan fördel med soffa, "Flipper". För det priset köparen får en bekväm och bekväma möbler, som kan drivas under många år vid normal användning.

Vem soffa "Flipper" i olika färg utföranden anses vara en av de bästa säljarna, så att köpa kommer alltid att vara lönsamt.

Denna modell är intressant, först och främst på grund av sin extraordinär design. Modell utan ryggstöd och armstöd tar liten plats och ljus färg gör soffan för att vara ett viktigt komplement till alla hem.

Transformation typ sleeper - dragspel, och därför modellen kan lätt utvidgas eller samla.

Förresten, här är ett fyllmedel skum av medelhårdhet och därför kommer i soffan vara bekvämt för alla användare.

Mest populära soffa "Ivushka" förvärvade mycket tack vare sin eleganta design och tvetydig. Teens vanligtvis kvar i vördnad av klädselfärger.

Det kan finnas variationer, eftersom du kan köpa en soffa som gult och orange. Liten storlek (1500h1150h870) gör det möjligt att placera modellen i någon del av huset, och det tar inte upp mycket plats i lägenheten.

En annan fördel med soffa - adekvat kostnad, som nu stoppas i intervallet 30 000 rubel.

Den största fördelen med denna modell - möjligheten att dess upprepade omvandling som barnet växer.

Det faktum att barnen i tonåren växer mycket snabbt, och det är inte alltid bekvämt att sova på en gammal barn soffa.

"Kansas" Modellen kommer att förändras med barnet själv, ökar i storlek.

Trots att omvandlingen mekanismen verkar komplicerat att montera och demontera soffan kan vara ett par minuter.

Snygg, och viktigast, modern design, hjälper det att gå in i möbler i alla rum. Förresten, är mycket populär denna modell på grund av sin ovanliga utseende.

Soffa kan omvandlas beroende på barnets tillväxt. Dessutom har modellen endast en arm, och genom en kombination av ljusa färger och klassisk soffa ser mycket original.

För många köpare som ytterligare ett argument till förvärvet blir överkomligt pris. Hon är nu etablerat i intervallet 20 000 rubel.

För liten skala (1700h920h800) modellen kan tjäna för barnet tills ålder.

Om föräldrarna har försökt att hitta en prisvärd i fråga om kostnader och praktisk modell kommer soffan "Kansas" bli för dem ett idealiskt val.

För fans av den ursprungliga stilen i det inre, soffa "Boston" - en sann gåva. Denna modell har en ovanlig form av kuddar, ursprungliga färger och en mycket intressant design.

Soffan som en "evroknizhka" och förvandlas till en bekväm dubbelsäng och ett par minuter.

På grund av dess utmärkta omvandling mekanism, kan du inte oroa dig att soffan snabbt sönder.

För en tonåring, är denna modell perfekt bara för att det kan omvandlas i enlighet med barnets behov.

Dessutom har modellen en liten storlek (1920h970h860) och därmed kommer i soffan passar in även de små barnens rum.

Detta är ett bra alternativ för de föräldrar som vill spara pengar när du köper. Nu är priset på den modell som fastställs i intervallet 28 000 rubel.

Förresten, en annan fördel med soffan "Boston" utöver de praktiska layoutalternativ och ett överkomligt pris - det är ett inbyggt kort för förvaring av kläder och sängkläder.

Du kan också hålla barnleksaker, vilket är mycket praktiskt för att ta hand mödrar.

"Rondo" modell skiljer sig från direkta konkurrenter använde en mängd olika omslag och bekväm mekanism "klick-klack", som har visat sig relevans och tillförlitlighet.

Att lägga en soffa är mycket enkel, och därför, för tillfället kan den omvandlas från en dubbelsäng i en bekväm och små möbler.

Om locket på soffan är mycket smutsig, kan det snabbt byta till en annan, vilket avsevärt förbättrar den praktiska och bekvämlighet av modellen.

Som vårdande föräldrar kommer att uppskatta rymlig och närvaron av inre låda. Det är möjligt att lagra leksaker, baby objekt, en mängd olika sängar. Således, på grund av närvaron av inbyggda interna rutan hjälper modellen för att spara utrymme i lägenheten.

Förresten, standardstorleken modell (1950h960h1000) gör det möjligt att montera en soffa i gränserna för även de minsta rummet.

Nu många tonåringar har problem med kroppshållning, så basen av ortopediska pansar och metallramen kommer att vara precis i tid.

Det finns en sådan modell 31 700 rubel, men för detta pris, köparen får en praktisk och robust modell som kommer att tjäna sin ägare under en lång tid.

"Rocco" -modellen - ett bra alternativ för kunder som vill spara pengar, men det minskar inte kvaliteten på förfrågningar.

Trots att modellen expanderas och har en ovanligt smal säng, har det anmärkningsvärt popularitet.

Vem soffa "Rocky" ska förvärva åtminstone på grund av det faktum att den passar lätt inom någon design, ser ekologiska och original.

typ av transformation av denna modell - evroknizhka, och därmed expandera soffan kan vara några minuter. Tillgång till bekväma och rymliga lådor för förvaring av leksaker och sängkläder - en annan fördel med soffan.

Nu praktisk modell erbjuder också flera sys, vilket ger en möjlighet att överraska alla gäster i huset ursprungliga soffan.

Vanligtvis tonåringar från denna soffa är extatisk, för trots den blygsamma storlek (1320h800h780), har modellen en ljus och originell design.

Rimligt pris inom de 19 500 rubel - är en annan fördel med soffa, som inte kan förnekas.

Modellen har en icke-standard, men lätt att lära mekanismen för omvandling. På grund av detta, i soffan "Rhythm" blir ett perfekt komplement till någon dekor och stil i rummet.

Tillgång till bekväma armstöd och snygg design i klassisk stil och ljus samtidigt, gör soffan är mycket populär bland köparna.

Nu för ungdomar valda just sådana soffor, eftersom de inte kan använda så länge som möjligt, trots processen för barn som växer upp.

Standardstorlek modeller (1240h900h840) tillåter inte att ockupera mycket utrymme i huset.

Det är också underbart och det faktum att tillgängliga flera alternativ för klädseln, och därför är det möjligt att välja den ljusaste och mest intressanta av dem.

En annan fördel med modellen - tillräcklig kosta mellan 22 700 rubel.

Detta pris kommer att uppskatta speciellt ekonomiska köpare, som den inte vill förringa och deras önskemål om kvalitativa modell.

Naturligtvis för att göra ditt val även efter en genomgång av de mest populära och intressanta modeller är inte lätt. Ibland är det nödvändigt att studera alla nyanser i en soffa.

Säng för tonåring: valet av detaljerna och de bästa tonårs sängar

En mycket viktig punkt i ett barns uppväxt är inte bara din oro och förståelse, men också omisskännlig omvandling av den miljö där han bor. Främst handlar det om förändring av situationen i barnens rum. Idag, "House of Dreams" erbjuder sig att diskutera vad som borde vara en tonårig säng och hur man plocka upp, för att inte störa integriteten av interiören och säkerställa en fullständig och sömnkvalitet dotter eller son.

Möblerat vårt rum för en tonåring, måste du räkna med sina önskemål och åsikter. Därför är det mycket viktigt när man väljer en säng att hitta en kompromisslösning som kommer att tillfredsställa de behov och möjligheter föräldrarna barnets mognat.

Har en bädd av val för teen

Genom att välja tonårs säng måste närma sig ansvarsfullt och försiktigt, med hänsyn tagen till alla relevanta krav. Rastplats måste göras av högkvalitativt material, matcha utformningen av en tonåring sovrum, rationellt passa in i den övergripande området för att vara bekväm, säker och attraktiv.

Sova plats bör vara i harmoni med den övergripande inre rum av en tonåring. Om du har planer på att radikala förändringar, upp för att ändra den stilistiska riktning, och sängen kommer att väljas i samma anda. Men ofta och så att på dagordningen - bara ändra kaj och eventuellt öka antalet möbler. Det är viktigt att tänka på vilken stil fylld interiör, vilken färgpalett domineras av det material som de redan befintliga möbelelement. Viktig roll i att köpa en säng spelar layout och rumsstorlekar. Denna post av möbler bör inte rörigt utrymmet och störa med rörelsen i rummet.

Teenage säng i det inre

Bild av vacker tonårs sängar

Säng för en tonårig flicka med lådor

Också glöm inte att det viktiga är inte bara skönhet och komfort, men också kvaliteten på möbler som vi kommer i kontakt varje dag. En bra säng för en tonåring bör göras av kvalitetsmaterial, vilket är viktigt för hälsan och påverkar dess livslängd. Det bästa valet - en samling av träd som produkterna har tilltalande utseende, de är tillförlitliga, stark, miljövänlig och harmoniskt utseende i många trendiga interiörer. Om du väljer en hopfällbar mjuk soffa, sedan uppmärksamma sin klädsel - det måste göras av allergivänliga material och ge efter för ren bra.

Säng för en tonåring med lådor och hyllor

Säng för en tonårig flicka med lådor och hyllor

Modern tonåringar säng

En plats att sova, och barnets hälsa

Plikt de vuxna att välja säng för en tonåring - ta hand om sin hälsa. Gör så här:

  • Först måste du skydda barn från den minsta skada. Antag att en soffa-transformator måste vara säker och enkel mekanism, och en loftsäng - bekväm och pålitlig lyft;
  • För det andra, om dina planer inkluderar inte täta byten av sängen, sedan glöm inte att ditt barn mognar steg att lägga till tillväxt. Sleeper bör inte vara smal eller kort, eftersom rätt position under resten utgör hållning;
  • För det tredje, för ett friskare sömn under tonåren rekommenderas att sova på en ortopedisk madrass.

Vit tonåring bed photo

Alternativ säng för teenage barnen finns en avsevärd mängd. Moderna tonårs sängar presenteras i ett stort utbud för att möta de mest olika krav och därmed förkroppsliga den ursprungliga designlösningar och praktiska. Bland dem - en enkel singel och seskvikarbonater och multifunktionella säng, hopfällbara och omvandla soffor, våningssäng design, loftsängar och andra modeller.

Classic Single eller dubbelsäng för en tonåring är lämplig för ett stort rum, där inga problem passar väggen och ett bord, och vänstra utrymme för spel eller sportanläggning. En sådan liggplats, kan du lägga till praktiska, lägga sina lådor för kläder, böcker eller personliga saker. De kan variera i storlek, form och utdragbara sätt.

Vit tonåring bed photo

Bädd av trä för en tonåring

Bed för tonårsflicka

Tonårs fällbara soffor, med dess mångsidighet att använda, tillräckligt länge inte förlora popularitet, utan tvärtom, sina modeller ständigt uppgraderas och omvandlas. Det är alltid en lämplig variation för rummet, som har en liten storlek, eftersom vikmekanismen bildar en rymlig sovande och låter dig frigöra utrymme på dagtid lätt.

Modeller skiljer bäddsoffa design och transformationsmetod. Modern soffa evroknizhka har förbättrats fjädrande mekanism och ger en bekväm plats att vila. Option "click-klyak" - tillåter användning av möbler i tidsenhet sittande, liggande och slappna av. Utdragbara systemet gör bäddsoffa i kompakt för grupper. Soffa med en "litterär" system, kan du lägga ut när barnet växer. Hörnsoffa-delfin tar minimalt med utrymme och kommer att vara en underbar dekoration för rummet av en tonårsflicka.

Soffa tonåring bilder

Soffa i rummet Foto tonåring

Intressant och praktisk lösning för par av samma kön tonåriga barn kan bli en våningssäng. Sådana möbler är dessutom utrustad med skåp och hyllor för kläder eller skolmaterial. Som barn och ungdomar har en våningssäng stötfångare, vilket gör det helt säkert. Dessutom kommer du att vinna inte bara spara utrymme, men också pengar som två separata sängar kan kosta mycket mer.

Våningssäng Tonåring

Teenage säng med extra säng

Teenage säng med extra säng

Original och fashionabla lösning för dagens tonåriga sovrum - loftsäng. Den största fördelen med en sådan möbler - funktionalitet. Förutom att vara beläget under skåp och skrivbord, ofta sådana bäddar på ena sidan kompletteras med element av sportutrustning: horisontellt streck, rep stege, rep och trä ringar. En sådan komplex kommer inte bara att spara utrymme, men också ganska återspeglar den äventyrliga anda av en tonårspojke.

Loftsäng med en garderob för en tonåring

Loftsäng inbyggda möbler

I arrangemanget av små lägenheter huvuduppgift är fortfarande kompetent utrymme distribution. Inbyggd i sängen, inte bara för att uppfylla detta krav, men skulle vara en intressant idé för en tonåring. Nuvarande modeller av sådana möbler kan vara inbäddade i priokonnuyu zon, en vägg, skåp eller nisch.

Vackra och praktiska tillägg av lounger kommer säng lampor. Module "garderob bed" är också lämplig för den yngre generationen. Denna säng med strö snabbt och enkelt gömma sig i garderoben, vilket frigör utrymme för morgonen övningar.

Bed inbyggd garderob för teen rummet

Garderob säng i tonårsrummet

Tonåring inbyggd garderob Foto Bed

Konstruktörerna framgångsrikt arbetat på att skapa intressanta och bekväma möbler för att sova. Idag är hennes val enorm, så teen säng, som kommer att ersätta barnkammaren, vara säker på att njuta av din växande barn.

Teenage bäddsoffor

Ett stort antal bäddsoffor för ungdomar på marknaden, låt ger inte bara komfort men också hälsosam sömn. De flesta föremål såsom möbler kompletteras med ortopediska madrasser, som skapats för att beställa. Modellen kan hittas i olika färger.

En bäddsoffa för en tonåring väljs i enlighet med hans smak och preferenser. Innan du köper är lämpligt att diskutera med ditt barn vilken typ av möbler som han skulle vilja se i ditt rum.

Betala särskilt uppmärksamhet åt form och färg, är det säkert att gilla inte bara ägaren, men också till sina gäster, och som regel, i denna ålder, en hel del vänner som gillar att släppa in för ett besök.

  • Ta en högteknologisk stil. Denna design passar in i de senaste modetrenderna och är mycket praktiskt. I soffan sängar är rena linjer, sofistikerad stil. Det är bäst att välja en slät yta klädsel. Pojkar älskar färger som metall, svart, vitt och silver.
  • Välj en klassisk, det är en win-win, kommer det alltid att vara på modet. Företräde gavs till sängar tillverkade av naturmaterial, såsom trä. För pojkar är det viktigt att möblerna såg rika, men samtidigt inte har reservdelar. Om barnet älskar komfort, är det bäst att välja en bäddsoffa med armstöd och stoppade ryggstöd. Det är också rikt utbud på hörnet modell, särskilt viktigt detta beslut är i fallet med kvadratmeter i rummet brist.

  • Om din pojke - en mycket romantisk natur, välj sedan möblerna i jugendstil. Han föreslår mjuka linjer och kurvor. Dessa soffor är helt olika modeller, är symmetriska. De flesta av inredningen är gjord av en grov struktur.

  • Det bästa man kan också bli en designer soffa. Han passar nästan alla rum, lätt att resa. Du kan ändra längden på kuddarna. En stor fördel i denna modell blir närvaron av ytterligare nischer för lagring.

Tjejer älskar oftast mycket elegant och samtidigt romantiska möbler. Bäddsoffa i sovrummet måste stå i centrum, att vara mycket originell, för att locka mer uppmärksamhet. Var noga med att låta flickan göra valet på egen hand. Det är inte bara hennes första ansvar, men också en möjlighet att berätta sina vänner om sina inköp.

Var uppmärksam på att använda, som är gjord av stoppning soffa, hur den är formad och om hans förvandling är möjlig.

Soffan i form av en transformator bidrar till att spara utrymme i ditt barns rum. Till exempel kan du välja evroknizhka eller dragspel.

Soffor, kommer att ha i strukturen byggs boxar tar upp minimalt utrymme i flickans rum. Förutom att det extra utrymmet lagra personliga tillhörigheter och kläder - det är mycket praktiskt.

Det finns en sådan möbler som inte har armstöd. Trots detta kan det vara mycket vacker interiör eller mönster. Soffan kan bli en riktig dekoration i rummet för unga flickor.

Bland de främsta fördelarna med soffor med utdragbar mekanism - deras kompakthet. Det är inte nödvändigt innan köpet av det inre av ämnet att tänka på hur mycket utrymme det kommer att ockupera i rummet. Möbler kan placeras i ett hörn av rummet.

När gästerna kommer till barnet, sängen - det bekvämt alternativ. Det är ganska lätt omvandlas. Ett annat plus vikmekanism - det finns ytterligare lådor för förvaring. Särskilt lämplig sådan möjlighet är för de lägenheter, där bostaden området är begränsad, och det finns alltid en plats att köpa ytterligare en frysdisk.

Bed står ett bra alternativ i hem som har ett stort antal kvadratmeter. Eftersom möblerna kräver extra utrymme och en motsvarande inre, som kan placeras endast i sovrummen.

Samtidigt ger en bäddsoffa komfort och kvalitet sova ett barn än kan inte försummas.

Innan du köper en soffa, är det viktigt att förstå behoven hos en tonåring, nämligen vad är det är det nödvändigt, i en del av sin färg, inbillar han hur måste uppfylla de senaste modetrenderna, vara uppdaterad. Låt oss titta på några populära modeller för tonåringar.

Flipper mekanism dragspel - är ett bra alternativ för tonåringar som uppmärksamma stilen på insidan av sitt rum. Denna transformator har formen av en soffa. Möbler i denna modell är den idealiska lösningen för små och medelstora rum. Den passar i nästan alla utformning av bostäder, eftersom det tar liten plats.

Soffa presenteras på flera sätt: det med och utan armstöd och ryggstödet kan kompletteras, kantig modul. Modellen kan köpas i genomsnitt 25 tusen ryska rubel.

Soffa Willow har en ovanlig, original design på grund av det faktum att den inte har några armstöd och ryggstöd. Färg färger kan vara mättad, ibland till och med gråta. Detta är en mycket elegant komplement till alla interiör.

En sådan soffa lätt bryts ned och samlas. Polyuretanskum används som fyllmedel, som gjorts i måttlig stringens. Speciellt utformningen av denna modell som en tonåring, möter han sin flashiga natur.

möbel upptar en liten del av utrymmet, lätt att resa. Soffa kostar i genomsnitt cirka 30 tusen ryska rubel.

Kansas soffan kan omvandlas i den utsträckning som, när barnet växer. Trots den totala komplexiteten av modellen av den mekanism, det kommer på några minuter. Särskilt populär soffa får sin ovanliga utseende.

Eftersom modellen Soffa typen kombinerar både ljusa och klassiska färger, alltid ser det ursprungliga. Möbel har bara en arm, vanligtvis säljs med ortopediska madrass. För att köpa soffan kan vara för 20 tusen ryska rubel.

Evroknizhka Boston alltid original passar i det inre av lägenheten. En modell av den ovanliga formen av kuddar. I de ursprungliga färgerna i soffan, ovanlig design.

Köpare behöver inte oroa sig för att modellen snabbt kan bryta ned, eftersom modellen har en inbyggd flip tillbaka. Hållbar mekanism, så soffan konverterar lätt till en säng. Troligtvis är tonåringen kommer att vara en av de mest populära modellerna, som multifunktionella möbler.

Nu kostar den här modellen ca 30 tusen ryska rubel, det är relativt billigt när man betänker vad du får för priset av en säng och en soffa samtidigt.

Liten soffa rytm - bara anpassad modell med lådor. Möbler är ett bra komplement till alla inredningsstil.

Soffa har armstöd, möjligheten till omvandling och snygg design. Teens vilja använda en tillräckligt lång tid en sådan modell, eftersom den kan utföra flera funktioner. Även efter att barnet växer upp, kan soffan användas som en mötesplats för mottagning. Dess genomsnittliga kostnaden - cirka 20 tusen ryska rubel.

Mestadels bäddsoffor är gjorda av massivt trä. Det är inte bara tillförlitliga, men också praktiskt. Naturliga material är i allmänhet mycket hållbara, inte heller kräver ständigt underhåll.

Ram av trä har en hög slitstyrka, men också mycket miljövänlig.

De flesta soffor för tonåringar kommer med en ortopedisk madrass, som ger kvalitet sova ett barn. Dessutom hjälper madrassen på natten för att bibehålla en god hållning, bidrar till att sängen var mjuk.

Soffan modeller färg kommer i första hand att bero på för vem köpte möbler. Om den förvärvas för pojken - då färgen kommer att vara mer moderata, svala färger. Om flickorna - färgerna väljs mer levande, kan förekomma även rosa.

Observera att under åren vilken typ av barnet och hans preferenser kan variera kraftigt. Till exempel om ett par år sedan, en tonårstjej föredrog att gula, kan dess drivkraft vända mot svarta, och det är helt normalt. Försök att fatta beslut tillsammans, kan den svarta färgen spädas med brunt, blått och även rosa nyanser, letar efter en gemensam nämnare när man väljer möbler med ett barn.

Följ de senaste modetrenderna, vara intresserad av sina barns fritidsintressen. Observera att vilken stil gjorde rummet pojke eller flicka, tala om hur de vill bygga en plats där de tillbringar mycket av sin tid.

För barn är det viktigt att experimentera med form och färg, på grund av deras humör och preferenser är mycket instabila. En årlig produktion av dussintals nya modeller och samlingar, varav du definitivt kommer att gilla.

Vackra lösningar i utformningen av den moderna interiören

Tänk på att färgerna i rummet, inklusive möbler, att det finns i stor utsträckning påverka barnets psyke. Försök att välja ett barns rum är inte alltför ljusa eller mörka nyanser.

När du väljer en bäddsoffa styrs av preferenser tonåringen, liksom de i vilka det inre av din lägenhet görs. Välj möbler som skulle vara väl kombineras med andra föremål, färg på väggar, tak och golv.

När du köper en bäddsoffa ihåg om barnets säkerhet, att undvika inköp av möbler som har skarpa kanter och utskjutande delar.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 5 = 3