Barn hantverk från plastflaskor med sina egna händer

Contents

Varor av plastflaskor

Sammanfattning: Hantverk från plastflaskor med sina egna händer för barn. Varor av plastflaskor för att vittna. Varor av plastflaskor för dagis, foto. Blommor från plastflaskor. Hantverk idéer från plastflaskor.

Vad kan göras av plastflaskor? I denna artikel kommer vi att berätta vilka artiklar gjorda av plastflaskor kan göras med barnen med sina egna händer. Plastflaskor - mångsidigt material för tillverkning av hantverk. Vi ska berätta hur man gör:

- leksaker från plastflaskor

- barns hantverk från plastflaskor

- vaser av plastflaskor

- blommor från plastflaskor

- ornament från plastflaskor

- lådor med plastflaskor

- hantverk för trädgården från plastflaskor

- hantverk för trädgården från plastflaskor

1. Crafts från plastflaskor. Leksaker av plastflaskor

Katamaran av plastflaskor

Kombinera två plastflaskor tillsammans med eltejp, kan du göra katamaran leksak dockor.

Varor av plastflaskor för barn - Fountain

På en varm sommardag, kan ni tänka er den bästa underhållning för barn än att spela med vatten i den friska luften. Från de vanliga plastflaskor kan göras informativ leksak för att experimentera och leka med vatten vid stugan eller på stranden.

Fortsätt i flaskan med hjälp av ett vasst föremål flera hål. På bilden nedanför hålet gjort i mitten av flaskan, men i själva verket är det bättre att placera dem på botten av flaskan. I detta fall kommer den att användas den maximala mängden vatten från en flaska. Plugga hålet med handen och fyll flaskan med vatten upp till toppen. Sätt tillbaka locket. Ta handen från hålen. Överraskande, är vatten hälls från en flaska genom hålen.

Nu lossa locket och du ser hur vattnet börjar strömma genom hålen i flaskan. Den kommer in genom halsen av en plastflaska luft förskjuter vatten från flaskan.

Denna leksak kan användas som ett tvättställ i landet.

Varor av plastflaskor för barn i papier mache.

Från plastflaskor, kan du göra intressanta hantverk för barn i papier mache. Pojkar, säker, kommer att intressera en hemmagjord flygplan ur en plastflaska, och flickorna kommer att kunna göra ett hem zoo.

Principen för tillverkning av leksaker från plastflaskor i papier maché nästa. Först klippa och hela flaskor upp ramarna för framtida hantverk. Allt hålls samman av silvertejp. Från kartong klippa ut och förknippas också med tejp eller kanaltejp ytterligare detaljer.

Efter detta bör du välja eller skuren i små bitar av papper. Det kan vara så vanligt papper för skrivare och en särskild kräppapper för barns hantverk. Späd PVA lim med vatten i ett förhållande av 1: 1. Sedan, genom att doppa varje stycke i en utspädd lim, fast den till ramen av flaskorna. Således täcka dina hantverk 4-6 lager av papper.

När limmet torkar, måla och dekorera ditt hantverk från plastflaskor.

Hur man gör ett plan av plastflaskor >9gt; 9gt; 9gt;

Av plastflaskor för hand. ko >9gt; 9gt; 9gt;

Barn hantverk från plastflaskor. tropiska fiskar >9gt; 9gt; 9gt;

Barn hantverk från plastflaskor. krokodil >9gt; 9gt; 9gt;

Och några fler länkar till verkstäder för tillverkning av artiklar gjorda av plastflaskor för barn:

2. Plastflaska hantverk med sina händer. Vaser av plastflaskor

Det enklaste sättet att göra en vas av en plastflaska - det är bara avskurna hennes topp och dekorera. Det är önskvärt, eftersom järn-rund kant i hemmagjord vaser. Så det kommer att vara trevlig och säker.

För att runda av kanterna på vaser från en plastflaska, lägga den ovanpå ett pappersark och ta ett varmt strykjärn (papper behov av att plast inte fastnat på fotplattan). Skarpa kanter flaska omslag av hög temperatur. Varning - Håll järnet för en kort stund och alltid kontrollera att det finns ett papper. länk >9gt; 9gt; 9gt;

Vi vill bjuda in dig att göra kreativa hantverk vas. För sin produktion, behöver du några plastflaskor. Du kan använda en stor flaska (1,5 liter) och 4 små flaskor (0,5 liter). För tillverkning av vaser av plastflaskor du behöver lim för plast eller limpistol. Instruktioner för att göra vaser flaskor cm. Länk >9gt; 9gt; 9gt;

Du kan göra en fin fall av filt för plastflaska. Sätt flaskan i väskan - en skål med plastflaskor redo!

vacker, "vozdushnuyu9quot; vas av plastflaskor kan göras om du först hålla en beskuren flaska eld, för att ge det en form. Gör sedan ett flertal hål däri en lödkolv. Endast livsmedel i det i alla fall är det bättre att inte hålla!

Och en annan idé om hur man snabbt och enkelt göra en vas av en plastflaska.

3. Hantverk från plastflaskor foto. Blommor från plastflaskor

Tillverkning av färger från en mängd olika material som hittills är en av de mest populära typer av hantverk och handarbete. Från konventionella plastflaskor, kan du göra ursprungliga konstgjorda blommor för hand.

Detaljerad master class på att göra blommor från plastflaskor cm. Länk >9gt; 9gt; 9gt; För tillverkning av varor av plastflaskor för dig, förutom att plastflaskor i olika färger, behöver också ljus och limpistol. Men i stället för limpistolen kan användas helt enkelt lim. Varning! Pridelnyh Var försiktig när du arbetar med elden!

Separata instruktioner för hur man gör stjälkar av blommor från plastflaskor kan hittas på länken >9gt; 9gt; 9gt; För att göra detta, skär en plastflaska i en spiral för att få en smal remsa av plast. Sedan vrida den över elden.

4. plastflaskor med sina egna händer. Lådor och boxar av plastflaskor

Ta två bottnar plastflaskor och lim mellan blixtlås limpistol eller lim för plast. Purse-box för mynt redo!

Blixt till flaskorna som möjligt och sy.

Dekorera en blomlåda, gjorde också från plastflaska. Hur man gör blommor från plastflaskor, vi beskrivit ovan.

Från plastflaskor kan göra en vacker box-pack för en liten gåva till en älskad.

Mor eller mormor, som vet hur man virka kan göra en bekväm och praktisk lådor med plastflaskor för förvaring av barnböcker.

För detaljerad information om produktion av varor av plastflaskor cm Link. >9gt; 9gt; 9gt;

5. Crafts från plastflaskor behärska klass. Ornament från plastflaskor

Vem skulle ha trott att av plastflaskor kan göras snygga smycken! Ljusa, mode armband eller ömtåliga, luftiga halsband.

Armband från plastflaskor

Skars ut ur flaskan plastringen den önskade tjockleken. Vira den färgat garn eller elastiskt tyg, spets eller obkleyte obsheyte tråd. Snygg, är sommar dekoration klar!

Du kan fortfarande köpa billiga pärlor och primotat dem till en färgad plastringen garn.

Detaljerad master class på att göra av hantverk gjorda av plastflaskor cm. Länk >9gt; 9gt; 9gt;

Tidigare talade vi om hur man gör stjälkar för blommor från plastflaskor. Dessa vackra spiral kan användas för tillverkning av smycken gjorda av plastflaskor.

Av plastflaskor på samma princip som blommorna, kan du göra ett vackert halsband. Klipp ut flaskor av olika former kronblad och blad. Hålla dem för en kort tid över elden, så de tog form. Lägg dem på linjen.

Exempel på designade smycken från plastflaskor kan ses på länken >9gt; 9gt; 9gt;

Och från botten av en plastflaska kan ta ställning för smycken.

För tillverkning av varor av plastflaskor med sina egna händer, behöver du, förutom själva flaskor, metall gängstång och muttrar och brickor.

6. Plastflaska hantverk för trädgården. Varor av plastflaskor för att ge

Från plastflaskor, kan du göra en hel del användbara saker för trädgården. Till exempel vas från plastflaskor. Om du vill veta hur man gör en vas av plastflaskor vi nämnde tidigare i denna artikel. För andra sätt att göra en vas med händerna mer, besök: >9gt; 9gt; 9gt;

Donyshkovyh av plastflaskor sig vackra dekorativa äpplen och pumpor. För att göra detta, skär bottnarna två flaskor, och måla dem med akrylfärg och sedan hålla dem samman. Du kan göra utan färg, lägg i artiklar tillverkade av plastflaskor skuren i remsor av kräppapper.

fortsätter temat "Plastflaskor hantverk för trädgård" Vi kommer att berätta om en av de hantverk plastflaskor för ditt hus - "Golove9quot; av plastflaskor och mössor på dem. Vi hoppas att du hittar en plats för dessa vackra i ditt hem.

För följande varor tillverkade av plastflaskor att vittna behöver ett mycket stort antal flaskor.

För att göra gardiner av plastflaskor för fritidshus, måste du klippa bottnarna av flaskor och häfta ihop dem lina eller silkestråd. Bottnar av flaskor som skall skäras längs kanten för att erhålla sådana ämnen som har formen av en blomma. Kanterna på sådana förformer kan tjäna lite sandpapper eller bryna över elden, som inte var hooked på snittet.

Syl, värmde över en eld, stick hål för gäng snöret eller tråden. Knölar fastställa positionen för bitarna på glödtråden, så att de inte gäng upp. Arbetet mödosam och känslig, men en sådan gardin kräver inte utlägg.

Här är en annan användbar tillämpning av plastflaskor i hushållet.

Användbara artiklar tillverkade av plastflaskor för att ge - en hemmagjord kvast. Broom från plastflaskor - en nödvändig sak i den privata sektorn, i synnerhet i samband med blad falla.

7. Crafts från plastflaskor för dagis

Den nedre delen av plastflaska, om doppa den i färg, lämnar vackra fotspår på papper i form av en blomma. En sådan originellt sätt du kan måla, t ex en blommande körsbärs gren. Hur annars kan du rita med fingeravtryck, läs vår artikel "Att leka med färger. roliga tryck".

Varor av plastflaskor: steg för steg verkstäder och de bästa idéerna för Handmaiden (100 + bilder)

Villa och trädgård 28/05/2017 6103 Views

Från plastflaskor, kan du göra en hel del användbara saker för trädgård och trädgårds

Kärleksfullt inredda vår hemstad, vi är inte mindre gripande om vårt land platser. Vi försöker att förädla dem, för att skapa sig en bekväm miljö och göra prydliga rader av sängar och bärbuskar speciella överklagande anteckningar. Många trädgårdsmästare för sin kreativa experiment har valt den mest prisvärda och flexibla material - de vanliga plastflaskor. På vilka artiklar i plastflaskor kan göras för trädgården och trädgården, och vi pratar vidare!

 • Varor av plastflaskor steg för steg, från blomkrukor till sago torn
 • Möbler, blomkrukor och en vas med plastflaska med händerna
 • Hus av plastflaskor
 • Playground: blommor från plastflaskor och leksaker från plastflaskor
 • Hantverk för trädgården och nyttiga saker
 • Droppbevattning av plastflaskor
 • Matare för fåglar från en plastflaska
 • Varor av plastflaskor: konstnärliga mästerverk
 • Chalet hantverk från plastflaskor steg för steg: handflatan plastflaskor
 • Hantverk för trädgården locken från plastflaskor

Varor av plast: Några tips

Underbart för att hänga krukor av kaktusar från plastflaskor

Agility på väg att sätta en hel del växter i trädgården

Plastflaskor i rätt händer kommer att bli en perfekt dekoration av ditt landskap

Vacker blomma av plastlock

Varor av plastflaskor steg för steg, från blomkrukor till sago torn

Idén om tillverkningen av användbara tillbehör och dekorativa saker från plastbehållare är inte ny. De första försöken ledde våra farföräldrar för byggandet av låga hinder för spår. Bedömning av flexibilitet och låga kostnaden för materialet, har hantverkare av folket gått längre. Och nu fullvärdiga herrgårdar smyckade staket, roliga figurer och ovanliga anpassning av plastflaskor.

Härlig Ostrich av PET-förpackningar kan inte inte gillar dina barn!

Tack vare fantasin och utmärkta material som plastflaskor, har vi en nästan obegränsade möjligheter att skapa hantverk för alla smaker, komplexitet och anvisningar

Målningar från locken av plastflaskor och andra behållare utvecklats till en hel art direction

Plastflaskor har länge varit stor efterfrågan trädgårdsmästare

Gorgeous orange blommor av PET-behållare

Hantverk och dekorationer för trädgården och trädgården av plastflaskor inte kräver användning av avancerade instrument och specialkunskaper. Det viktigaste - att ha tid och lust, liksom tillräckligt med material. De som visade sig vara både övertygande visat de obegränsade möjligheter detta hantverk och vi har förberett en översyn av de bästa exemplen på hantverk.

Möbler, blomkrukor och en vas med plastflaska med händerna

Bekväm och mycket elegant fåtölj från plastflaskor

Plywoodskiva, sexton polutoralitrovyh flaskor, band - och din webbplats kommer att vara användarvänliga och hållbara soffbord. Plywood kan ersättas med plast eller masonit, gamla bänkskivan eller plexiglas. Av samma material, något ändra designen, kan du ringa och trädgård bänk. Några flitiga och patient mästare lyckas samla flaskor full av soffor och fåtöljer.

Från plastflaskor, kan du göra även grunden för en fullständig soffa, om fast och försiktigt försegla dem

Hängande kruka eller grund för krukor

Ottoman från plastflaskor med sina egna händer

Hur man gör puff av PET-behållare

Det finns bland åkarna och de verkliga byggare som vet att det är möjligt från plastflaskor för att bygga allt som du kan önska. De samlar in plastflaskor från Arbor, toaletter, skjul och även växthus. Den enda svårigheten för sådana strukturer är inte i deras montering och samla in erforderligt antal flaskor.

Ett hus med ett tak på 7000 flaskor

Plastflaskor - en bra grundmaterial för byggandet av muren trädgård, växthus, duschar, toaletter eller andra partitioner

Väggarna i växthus från behållaren på en träram

Bottnarna i plastflaskor kommer att bidra till att ordna en krans för trädgård

Playground: blommor från plastflaskor och leksaker från plastflaskor

Varor av plastflaskor för att dekorera lekplatsen

Alla typer av hantverk gjorda av plastflaskor (bilder på sina olika varianter för trädgården, kan du lätt hitta på vår hemsida) är särskilt attraktiv för utformningen av lekplatsen. Helt säker, de kan bli grunden för leksaker och roliga dekorationer, och skapa en ämnes kompositioner. Roliga elefanter, bin, leverets och sjöborrar, ljusa färger, glada lyktor omvandla landsbygden ön av sin barndom i den sagoriket.

Hela historien om lekplats locken av plastflaskor och burkar

Av lock av plastflaskor tillsammans med sina barn kan göra hantverk och små och stora tomt mosaik

Exempel på en mängd olika hantverk projekt som kommer att hjälpa trädgårdsmästare med boende, transport och lättskött växter

Smågrisar från stora plastflaskor - en stabil ställning för groende plantor eller små plantor

Hantverk för trädgården eller gräsmatta dekoration: Parrot av PET-behållare

Hantverk för trädgården och nyttiga saker

Mång buggar är en stor del av din trädgård inredning

Med vilken lätthet "blivit galen" händer åkarna vända plastförpackningar till användbara enheter chalet, kan vi se att gå upp till förortsområden. Här på bålen trädet uppflugen bekvämt sjunka, och i nästa gården lusthus var dekorerad med färgglada krukor med doftande ampelnye ljus och geranium. Vi har också förberett för dig några beskrivningar av artiklar gjorda av plastflaskor för trädgården.

Bird av plastflaskor med sina egna händer

Målad med sina egna händer Trädgård lyktor-uggla

Holk från en plastflaska

Holk från en plastflaska för att göra en mycket enkel

Halveplastflaskor kommer att vara ganska krukor för blommor, är det viktigt samtidigt att måla dem prydligt. Det är också önskvärt att ta för denna ogenomskinlig flaska

Alltid blanda och fastna för ett strumpeband garn plantor kommer att upphöra att plåga dig om du döljer en boll i en plastflaska. Bara klippa flaskan i mitten sätta upp bollen, missa slutet av garn till halsen, gå med i bitar, fixa kapa band - och bekväm butik är klar.

Droppbevattning av plastflaskor

Dina plantor inte vissna, även om du är borta ett par dagar: ställa in en halvautomatisk vattning. Återigen hamnar i handling plastflaskor. Skär av flaskans botten, ca 2/3 i rör 4-8 borrhål, stänga halsen, begrava flaskhalsen ned, häll vattnet - och plantor tillgänglig fukt medan frånvarande. En sådan trädgård plastflaskor (fotoprov) kraftigt spara tid och pengar.

Automatisk bevattning "Aquasol" - en konisk munstycke på flaskan med en tråd som inte kräver tid på borrplatser, instillation i marken och så vidare

Anthurium med ett användarvänligt system "Aquasol" automatisk bevattning

Maximalt automatiserade vattning och utrymmesbesparingar: suspenderades den ena ovanför den andra, plastflaskor som passerar genom dem skårade röret med vatten

 • Av samma plantor från plastflaskor gör utmärkta behållare. Efter att ha skära flaskan i hälften och ta ner, häll i det förberedda underlaget planterar och placera dem på plankor spikade ihop trä bokhylla. Montera denna design och för heminredning med blommor.

Vackra hängande krukor av plastflaskor kommer inte bara att dekorera insidan, men också kommer att göra det unikt

Utmärkt pott från en flaska schampo med sina händer

Förbättring i det land där en kompakt placering av plantor eller små plantor

Matare för fåglar från en plastflaska

Några av de varor av plastflaskor för trädgården fantastiska uppfinningsrikedom ägare. Planterade en flaska på slangen och har gjort en hel del hål i botten, får du en stor lins för att vattna trädgården. Av de fem-liters behållare kan byggas på en veranda graciös lampa, och kapaciteten hos en mineralvatten lämplig som en fågelautomat.

Fågelmatare av plastkärl

Enkelt och bekvämt divider jet från en slang för att vattna trädgården

 • Plastflaskor kan hjälpa dig att spara träd från skadedjur. Skära flaskan på längden i två halvor, fylla attraktivt för skadedjur blandning med tillsats av insekticider och prikopalis vid basen av stammen.
 • Av flaskor kan göra en stor dekorativt alla väder och alla säsongen blomster. Bara måla bottnar av flaskor i olika färger och samla dem från en underbar matta, stack sin öppna sida till marken. Figur matta kan vara pre-play på papper.

Bäddning PET-förpackningar har blivit mycket populärt

 • En brasiliansk ingenjör har gjort beräkningarna och byggde en solfångare från plastflaskor. Design kan placeras på ett land plats, ansluten till lagringstanken, och du kommer alltid att ha en varm dusch.

Apparat solfångare av plastflaskor

Automatiska vattning plantor och prydnadsväxter i din frånvaro med hjälp grävt intill rötterna av en plastflaska med små borrade i halsen eller locket öppningar

Suspended ovanför de andra skär plastbehållare - det snabbaste och mest ekonomiska sättet ut ur situationer där du har en hel del plantor gro i ett begränsat utrymme

Att ugglan från en plastflaska med händerna

Vertikal trädgård flaskor för groning och överexponering vinter växter - möjligheten att spara utrymme och ger en god bevattning och dränering

Varor av plastflaskor: konstnärliga mästerverk

Gorgeous maskrosor av PET-förpackningar kommer inte att upphöra att glädja dig och dina gäster

Fantasi folk konstnärer så olika, vilket leder till uppkomsten av förortsområden och vilda djur och karaktärerna i sagor och tecknade, och exotiska växter och ursprungliga temat låtar.

Klistra över botten av en plastflaska eller kopp torrt ris och få en ovanlig ljusstake, skyddad från vinden blåser

Rainbow trädgård inredning, verkstad, garage: spiraler fontän snitt från färgade plastflaskor

Plastflaskor används inte bara för trädgård dekoration, men också för heminredning

Chalet hantverk från plastflaskor (steg för steg): handflatan av plastflaskor

Om du har en webbplats finns det en liten mängd vatten, är det möjligt att utfärda en plast palm. Gör det är inte svårt. Du behöver:

 • 10-15 brun plastflaska (för palmloggar);
 • 5-6 gröna flaskor (önskvärda att de var långa);
 • järn eller rotting;
 • syl eller en borr för framställning av öppningar;
 • en vass kniv eller sax för att klippa flaskorna.

Palma från plastflaskor ser mycket trevligt

Nu går vi vidare till tillverkning av smycken.

 • Klipp alla brun flaska i hälften. Ta det nedre partiet och gör de syl hål i botten av vart och ett av dem, storleken lika med diametern av stången.

  Tips! Vi kan ta den övre delen av flaskan, då du inte har prodelyvat ytterligare hål.

  Produktion av palmblad för

  Produktionen av palmstammen

  Anslutnings trunk och blad

  Montering handflatan av plastflaskor

  Med hjälp av några stavar av olika längd, är det möjligt att skapa en verklig oas. Som ni kan se, göra hantverk inte så svårt för en trädgård av plastflaskor med sina egna händer, det viktigaste - att hitta en tillräcklig mängd material och bygga på ett av de föreslagna idéer.

  Genomgång: att göra krukor på grundval av vävnad från plastflaskor. del 1

  Genomgång: att göra krukor på grundval av vävnad från plastflaskor. del 2

  Hedgehog av plastflaskor och tvinnar rep: odla plantor och små krypande växter

  Hantverk för trädgården locken från plastflaskor

  Av plast nedläggningar kan skapa riktiga mästerverk

  Kasta inte bort kapsyler. Varor dekorativa av lock av plastflaskor för stugorna och trädgården kan också vara bra att passa in i landskapet. De fungerar som ett utmärkt material för mosaik dekoration av murar och staket, trädgård hus.

  Bright sammansättningen av plast täcker kan bidra till att göra ditt landskap design kul

  Mästarklass video (från plastflaskor standard kapacitet):

  Spår av plastlock - det är inte bara ekonomiskt, men också mycket vacker

  Skala rött och blått mosaik av olika storlekar av lock

  Bit trollade med ett mönster, färg och borrade hål i sidorna av omslagen till dessa kan hämtas på portbladet. Utmärkt val insekt!

  Covers kan omvandlas i en vacker bänkskivan och praktisk matta vid dörren. Använd dem och för dekorativa innerutrymmen.

  Gorgeous gardiner för dörrar av plastförslutningar

  Carport, spridning solljus

  Varor av plast: Några tips

  Vackra ljus i Hawaiian stil

  Innan du börjar ta bort flasketiketten och försiktigt tvätta behållaren.

  För stabiliteten av de vertikala strukturerna fylla flaskorna med sand eller små stenar.

  Sländor av korrugerade plastflaskor

  En sinnrik anordning för att samla frukt från träd

  Hängande krukor från PET-flaska med en bild av djuren passar perfekt i det inre av ett barns rum

  Välj att farkosten annorlunda i mjuka plastflaskor. Till exempel, för en hund eller elefant trunk, ta en fast grund, och att bättre utnyttja flikar mjukare plast.

  Master class från plastflaskor (steg för steg):

  Begränsa inte din fantasi, gå vidare de föreslagna idéer - och vi är glada att titta på ditt mästerverk. För en kreativ make-up, använda vår video:

  Lämna en kommentar avbryta skrift

  rekommenderas

  Senaste blogginlägg

  Siffror från gips med händerna

  Bath dag

  En restströmsenhet OptiDin DM63 - den första nya produkten i en uppdaterad linje av modulära enheter från KEAZ

  Fördelarna med uppförande av byggnader av PIR sandwichpaneler i tuffa miljöer

  Innerdörrar tillverkade av furu: målar sig

  Elektriker med sina egna händer: göra högkvalitativa ledningar för belysning bil

  Handgjorda art: 100 fantastiska bilder av idéer för interiören med sina egna händer

  Hur man lagar kyckling grill på deltagarlistan

  gillade videoklipp

  Siffror från gips med händerna

 • En restströmsenhet OptiDin DM63 - den första nya produkten i en uppdaterad linje av modulära enheter från KEAZ

 • Fördelarna med uppförande av byggnader av PIR sandwichpaneler i tuffa miljöer

 • Innerdörrar tillverkade av furu: målar sig

  Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på vår webbplats

  Varor av plastflaskor: en master class för dagis

  Tillverkning av varor av plastflaskor med sina egna händer kommer att vara ett utmärkt tillfälle att skapa tredimensionella former som kan användas i spel eller för dekoration.

  Det är ganska billiga och ganska formbart material, kommer så okomplicerade hantverk gjorda av plastflaskor med sina egna händer kunna göra även barn i dagisåldern. Den grundläggande principen för operation reduceras till målning eller klistra in en hel flaska eller ett fragment därav, vilket inte är svårt att göra, även barnen.

  Varor av plastflaskor för dagis

  Varor av plastflaskor för barn

  Det finns många hantverk alternativ för plastflaskor för dagis. Detta kan vara:

  Söt bi eller fjäril med antenner och ben chenille tråd papp vingar.

  Limma kartongvingar och dekorera hantverk mustasch och ögon

  Rolig gris, som kan användas för att vika olika saker.

  Grisar från en plastflaska

  Svans och öron av papper

  Svans och öron av papper

  Nyckelpiga med buskiga mustasch och fläckar i form av hjärtan.

  Nyckelpiga från en plastflaska

  Antenner av fluffig tråd

  Se hur man gör en familj av nyckelpigor i plastflaskor på videon:

  Av de två nedre delarna av plastflaskor kan limmas mycket prålig äpple.

  Apple av plastflaskor

  Ljust, söt sovushka.

  Limma ögon, näsa och vingar

  Söta bläckfisk i en liten hatt.

  Octopus från en flaska

  Av plastflaskor ut mycket underhållande lådor för förvaring av små saker. Flaskor sammankopplade med en dragkedja.

  Påssjuka lagrings detalj

  Groda för förvaring av små saker ur plastflaskor

  Owl för förvaring av små saker ur plastflaskor

  Från plastflaskor kan göras mycket effektivt leksak - Superman ryggsäck. Vid halsen på flaskor monterade lätt tyg. Rep eller remmar för händer limmade till en liten bit av kartong. Limmas på toppen av flaskan. Satchel Superman - klar!

  Satchel Superman från plastflaskor

  Från en plastflaska och koner kan vara mycket prålig höst igelkott. För hantverk, behöver vi en liten flaska med en kork. Färg toppen av flaskan med en svart markering.

  Den återstående delen av bälte av tät vävnad. Vi är en liten eld till ändarna av tyget, så att den inte fastnat tråd. Tyg fix lim på flaskan.

  Limma på tyg koner. Limma ögon och öron igelkotten. Hedgehog från en plastflaska och koner - klart!

  Hedgehog från en plastflaska och koner

  Av plastflaskor tillverkas charmiga stugor.

  Från stora flaskor mjölk kan du göra en verklig dockskåp.

  Dockhus från en plastflaska

  Med de flesta av dessa hantverk barn kan klara sig utan hjälp av vuxna, behöver du bara för att förbereda allt som behövs för deras skapande och bidra till att minska flaskan, eller skär den i de önskade delar vid behov.

  Varor av plastflaskor med sina egna händer

  Från en plastflaska ger en mycket ljus och glad blomvas.

  Vas från en plastflaska

  Från inklistrade färgfilm plastflaskor får en mycket bekväm och spektakulära står för kontor.

  Stöd enligt kontoret av plastflaskor

  Men står för pennor i en bekväm tätning.

  Står för pennor

  Stå under kontor en plastflaska kan göras på en glad apelsin lejon.

  Står under kontoret för "Lion"

  Från plastflaskor kan göras av charmiga vita katter. Dessa katter kan bli dekorativa vaser eller blomkrukor.

  Katter från plastflaskor

  Dessa söta vilande fitta blir en perfekt dekoration för ditt hem.

  Pussy av plastflaskor för dekoration

  Blomkruka av plastflaskor kan vara i form av en rolig kanin.

  Blomkruka "kanin"

  Blomkruka "teddy bear"

  Dessa små och smidiga krukor kan enkelt hängas på väggen, vilket gör det ett hem för ursprungliga inredningen.

  Hängande blomkrukor

  Från plastflaskor kan göras intressant krans.

  Krans av plastflaskor

  Från stora vita flaskor erhållna charmiga julbelysningen - snögubbar.

  Lampor av plastflaskor

  Från plastflaskor, kan du göra en julgran, dekorerad med speglar.

  Julgran gjord av plastflaskor

  Titta på videon "hur man gör en hink ut ur flaskan"

  Påsk korg från en plastflaska

  Från en plastflaska ger en mycket bekväm bas för påskkorgar.

  Avskurna från botten av en plastflaska.

  Fäst kanten av arbetsstycket dubbelhäftande tejp.

  Förankring vid kanterna på blankt papper.

  Bandage vår påsk korg band. Det återstår bara att fylla korgen ägg roliga och festliga!

  Påsk korg med ägg

  Se hur man gör en annan stor påsk korg som bygger PET-flaska:

  Av plastflaskor producerade fantastiska skönheten av blommorna.

  Lilja av plastflaskor

  Papper och färgade genomskinlig flaska vänder spektakulära violett.

  Violet från en plastflaska

  Skär och vikta mjukplast kan göra en verklig mirakel - näckros.

  Näckros från plastflaskor

  Lotus från en plastflaska

  Den nedre delen av plastflaskor kan fungera som ett utmärkt material för roliga rabatter.

  Varor av plastflaskor för trädgården

  Från plastflaskor för att producera ljus och ovanliga prydnader för trädgården.

  Titta på videon hur man gör en mycket ovanlig dekoration för trädgården från en plastflaska "bikupa med bin"

  Från små plastflaskor kan göra en dekoration för "jordgubbar" trädgård

  Dekoration för trädgård "jordgubbar"

  Med plastflaskor, kan du bygga en vägg till blomkrukor.

  Vägg krukor för blommor

  Titta på videon - varor av plastflaskor för trädgård, gård eller trädgård:

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 66 = 67