Barn trämöbler

grupp

Barnmöbler av massivt trä

Välkomnar dig i vår grupp!

För din ursprungliga idéer som vi arbetar med designers.

åtgärder

53 rekord för att spela in gemenskap

Dimensioner i-w-z 1100-800-350.

Förhöjningar vit emalj, lack bostäder.

Se hur ändra den vanliga formen av bröstet om det är att måla eller rita en bild. Och för Dete denna byrå kommer definitivt att vara en underbar ämne.

Vi erbjuder dig ett antal lådor för plantskolan.

Det tar mycket mindre plats än en garderob, och saker kan du lägga mer!

Vikta kläder i lådor och tar liten plats, dessutom saker lätt att hitta, om du lägger dem vertikalt, enligt metoden för Marie Kondo.

Naturliga material - massivt furu, förbättrar inomhusklimatet, utstrålar näringsämnen, snygg design behagar ögat.

Praktiskt att lagra barnkläder och leksaker.

Utmärkt minne utbildning barnet för kläder arrangemang)

Rabatt upp till 16 April 23:59 - 7800 rubel.

Standardfärgvarianter: en lack, vit, wenge, sandelträ, körsbär, andra på begäran.

Vi påminner om att vi också kan tillverka byrå på din begäran, på beställning.

Massive Group möbler gjorda av massivt trä eller Natalia Stafeeva

63-68-65

Hur man väljer en snygg barnmöbler av massivt trä från tillverkaren

Interiör funktioner väljs i enlighet med moderna trender och pragmatism. Miljövänlig barnmöbler naturliga massivt trä från tillverkaren Det skadar inte miljön och uppfyller kraven i de mest krävande kunderna. Därför många vägrar syntetiska material och förvärva naturliga. De kommer att pågå under årtionden och kommer att behålla ett tilltalande utseende, trots den ökade mekanisk belastning.

Massivt trä möbler i barnens bra eftersom miljövänliga och vacker

Reparationer - detta är ytterligare ett skäl att uppdatera möbler. Barnens rum fungerar som ett sovrum, studera och lekplatser. Därför barnet i alla fall behöver en fullständig uppsättning av möbler. Minimi omfattar 5 objekt - nattduksbordet, tol, en säng, en stol och en garderob. Läggs tonvikten på säkerhet. Först av allt bör vi överge glasdörrar och bordsskivor. Glass ser snygg, men alltför bräcklig för barn är farliga. Rundade hörn för att skydda mot skador.

Hur man väljer möbler i massivt trä för barn

Först och främst måste vi utgå från behoven. Hur länge ska skåp och hyllor för förvaring av böcker och leksaker, om det behövs vanlig säng eller loftsäng. Av stor betydelse är färgschemat. Lugna färger lugnande och ljusa färger - rött, orange, och andra - väcka nervsystemet. Blått, blått och grönt, tvärtom, lugn. Om barnet är för aktiv, är det bättre att ge rummet i lugnande nyanser, och om det är alltför tyst - passar ljusa färger.

Ljusa färger kan leda till barn perevozbudimost

Finns med möbler och målningar. Lugna motiv av blommor, fåglar och djur i harmoni med barn interiör. Det viktigaste - att hitta något du som ett barn.

Produkter till förvaring och leksaker inkluderar:

I barnens rum som behövs för att ta hand om möbler från arrayen för att lagra leksaker

Alla dessa objekt kan ha gemensamma motiv i målning eller liknande yta lack.

Nödvändiga möbler från en mängd utrymme för barnen: spjälsäng, skötbord - byrå och en garderob

Massivt trä möbler inte avger skadliga ämnen som återfinns i spånskivor. Trä är lätt att bearbeta, vilket gör det möjligt att skapa de utsmyckade former. Färgning kan simulera en mängd olika texturer.

Inledningsvis många uppmärksamma priset. I varje prissegment är modeller av olika stilar och utrustning. drifttiden bestäms av egenskaperna hos träet - arrangemang av fibrer, tjära och så vidare. Alla nödvändiga egenskaper har en tall. En tabell eller en uppsättning av denna ras kommer att kosta billigt.

För möbel av fast harts används inte träslag

Rådet. Vila i landet är det omöjligt att föreställa sig utan bekvämligheten av möbler. Gungor utetemperatur vyderzhivat uppsättningar av vattentäta trä - lärk eller ek. Björk är endast avsedd för inomhusbruk.

För övergång barnsängar används främst tall array. Flyktiga, som belyser virket, hindrar utvecklingen av bakterier och virus. Naturligtvis minskar lackbehandling denna effekt, men ändå tall agerar positivt inte bara för hälsan utan också på hälsan. En av funktionerna i massiv furu, som måste beaktas i verksamheten - det är mjukt träfibrer. Karakteristiskt den yngre trädet, så det är mjukare.

Möbler från tall har ett behagligt ljus nyans

En våningssäng och en byrå av fura array hållbart och vackert

Beech - är lövträ, dess träkonstruktionen är tätare, hård och tung. Ett utmärkande drag - Ånga vid krökar lätt, så ur det så bekvämt att göra fram och tillbaka. Trä färg med gulvit, som åldrandet får en rosa-brun nyans. Beech är resistent mot fukt, stark och massiv. Barnet kommer inte att bli lätt att släppa denna möbler under spel. Den är hållbar, säker och kommer att pågå i många år.

Beech array förskolor möbler hållbart och robust

De flesta människor följer modet och vart 5-10 år, helt uppdaterad trim lägenheter. Moderna designers använder icke-standardiserade material - glas, plast och keramik. Men trädet är inte sämre än sina positioner. Tillverkarna har förbättrat tillverkningsteknik och lanserade försäljningen av en ny typ av produkt. Trä belagda emalj eller lack. Ytan förblir slät och naturligt mönster dölja under dekorativ beläggning.

Massivt trä möbler i barnkammaren kan sdedat på beställning

Anpassade möbler utförs på de enskilda skisser eller färdiga mallar. Med en obegränsad budget, kan du bygga ett palats. Billig kostnad standardmodell från katalogen. Trämöbler från tillverkaren är begåvad med personlighet. Finns finns många varianter för alla smaker - från sängen i form av ett piratskepp med sminkbord för en prinsessa.

Måttbeställda möbler i massivt trä kan göras i form av någon form, till exempel, piratskepp

skåp. Barnet kommer att bli intressant att ha samma garderob som mamma och pappa. Rod galgar ska vara en bekväm höjd, så att barnet kan få allt prydligt och hänga. Du kan köpa en ljusrosa för de små damer skåp eller skåp med massor av lådor, funktionella och fast, naturlig färg av träet.

Från massivt trä, kan du göra en intressant garderob

bröst. Trots att detta tillbehör verkar vara gammal, är det helt enkelt nödvändigt för att lagra leksaker, designers, etc. Det finns alternativ med stoppad sits toppen.

Bröst av trä kan användas för leksaker

Bröst i trä kan vara intressant att måla eller använda decoupage teknik

Rack med öppna hyllor är extremt enkel att använda, inte kräver att öppna dörrarna, de lätt städa upp och damm. Kostnaden för möbler utan dörrar är betydligt lägre.

Rack av massivt trä i plantskolan

Nattduksbord. Det viktiga, utan vilka det är omöjligt att göra. Nattduksbordet kan vara av traditionell design eller gammaldags, med genomarbetade böjda ben. På den kan du sätta en liten lampa. Modeller finns med lådor, skjutbara eller gångjärnsdörrar.

Sängbord tillverkade av furu

Byrå - en klassisk föremål för allmän destination av interiören. Det kan vara en enkel rektangulär form, och rödlätt, med en tråd. Lådor ska vara lätt att öppna och stänga, det inte avvika från styrskenorna. De djupa lådor hålla leksaker, pappersvaror och kläder. Beroende på den valda modellen, kan en byrå ersätta en garderob eller tjäna som en prydnads dekoration.

Till salu är en massa av modeller - fantasi, klassiker, antikvitet, minimalistisk. När du väljer en säng, anser barnets tillväxt. Det bör inte vara för lång, och att barnet kommer att vara obekväm. Du kan säkert köpa en säng för tillväxt, men inte för stor en lucka. Det finns modeller som är utrustade med en låda för lagring eller nedbrutna.

Bed av massivt trä hållbar och tillförlitlig

Småbarn föräldrar förvärvar barnsäng med räcke. Vid försäljning finns billiga vagga spånskivor. Detta material är ofarligt så länge det inte visas på den första skadan. Om ytterhöljet är borta, faller utanför skadliga ångor.

Trämöbler inte avger gifter och permanent håller perfekt utseende. När barn växer upp, kommer högkvalitativa möbler inte kasta ut. Kvalitetsprodukter kan skickas till vänner eller lämna barnbarn. Även efter århundraden av inredningen fortfarande användbar. Kostnaden för ett upphovsrättsskyddat verk ökar med åldern, så b / u möbler på enskilda order kan vara dyrt att sälja.

Cradle of massivt trä kommer att pågå en lång tid, och kan komma till nästa generation

Rådet. Om du väljer att placera en hängande hyllor, är det bättre att installera dem på avstånd från huvudet hos barnet inte skadas sig i en dröm.

Barnsäng för de små i trä

Barn växer snabbt, så sängen måste väljas med en marginal. du kan sätta i ett litet rum säng. Ordna på toppen av en bekväm plats att koppla av. Längst ned i en tabell för att träna eller staket utanför separat lekstuga. Att klättra upp den var bekväm, parkerade sida trappor. Resultatet är ett komplett utbud av barn. Detta är en bra lösning för en liten lägenhet.

Våningssäng massivt trä

Designers rekommendera för den kommande säsongen att komma bort från klassiska modeller. Vem kommer inte vara svårt att hitta en produkt med original inredning. Butikerna säljer original styling. Krubban kan göras som en vagn hus eller rymdfarkoster.

Bed - en transformator av massivt trä

Struktur bestående av flera nivåer, kan utföra en mängd olika funktioner. När barnet blir äldre, kommer han behöver en plats att studera. Vägen ut ur situationen skulle vara att köpa en säng med inbyggd skrivbord för anställning. Vårt liv kan inte föreställa sig utan multimedia widgets. Troligtvis kommer studenten att behöva en dator. Vanligt bord finns inte tillgängligt för bildskärmen. När du köper är nödvändigt att välja en speciell, dator.

Intressant idé. Spädbarn som ljusa färger och bilder med karaktärer från sagor. Modern teknik gör det möjligt för möbler för att dekorera fasaden av abstrakta bilder eller realistiska 3D-plot. I den klassiska varianten bröstet belagd med lack eller färg.

Bord med stolar av massivt trä

Möbler väggar blivit föråldrad och ersätts av multifunktionella modulsystem. Inbyggd inte längre verkar vara skrymmande och obekväma. Placering av kompakta moduler kan ändras för att passa. Fack för kläder tätt stängda dörrar och hyllor med böcker lämnas öppen.

Sedan barndomen, lär sig barnet att vara organiserad. bör hanteras upprätthållande av ordning med inte bara föräldrar, utan även barnet. Använd lagringssystem är bekvämt, så rensa upp kul. Ändå är det rekommenderat att komplettera standard lådor för leksaker, ställningar och andra användbara saker.

Barnmöbler av massivt trä kan säljas direkt eller beställas in

Garderob uppsättning av olika sektioner

Sann prydnad rum kommer att gunghäst, som drömmer om en generation av barn. Barnet ledde stillasittande liv, är det vettigt att installera avsnittet sport. Typiskt, är vissa delar av metall eller producera trä stege, vilken är fäst på väggen.

Häst - gungstol av massivt trä

På möbelfabriker är alltid produktionsavfall - bitar av plywood, genom skärbrädor och så vidare. I en tid präglad av återvinning avfall designers har anpassat och började göra ovanliga tillbehör. Gungstolar, pallar, djurfigurer, hyllor och andra originaldetaljer ofta kan köpas till fyndpriser. Sådana artefakter framgångsrikt komplettera inredningen med möbler från matrisen.

Barnstol - ordförande i massivt trä

Hur man väljer rätt barnmöbler i massivt trä

Alla föräldrar dröm att ge barnen den bästa. Nämligen barnmöbler av massivt skiljer tillförlitlighet, säkerhet och skapar komfort i barnets rum. Ett brett utbud av barnuppsättningar kan du välja objekt i klassisk stil eller spelalternativ. trä styrka garanterar en lång livslängd av möblerna trots alla barnsliga upptåg.

Möbler av äkta trä har många fördelar jämfört modeller tillverkade av spånskiva, MDF:

 • Ökad slitstyrka - produkten är svår att bryta beats, svänga eller hoppning;
 • som inte används i produktion av toxiska substanser. Vid upphettning, inte trädet inte avger giftiga ångor;
 • hög estetik - många träförädlingsteknik gör det möjligt att skapa vackra möbler i olika stilar. De har en unik naturlig mönster och harmoniskt passar in i alla inredningar;
 • trä är säker för hälsan, det andas och bidrar till att skapa ett gynnsamt mikroklimat;
 • lång livslängd - i enlighet med vård rekommendationer, användning av tabeller, sängar, skåp av träslag, de kommer att pågå en mycket lång tid;
 • träd har en enhetlig tät struktur, där alla fäst fördjupningar behåller sin ursprungliga form under många år. Bord och stolar kommer inte vingla, vacklande och gnissla.

Skadade barnmöbler i trä är lätt att uppgradera, renovera. Det kan slipas och täckt med fläckar och lack.

Nackdelarna med det inre av virket inkluderar:

 • behovet av särskild ytbehandling av skyddsorganet;
 • tillgången på driftskrav: installationen avskilt från värme och direkt solljus;
 • Möbel för barnrum från fast har en hög kostnad.

Att välja möbler för barn bör baseras på tillväxt och barnets ålder. För korrekt bildandet av hållning är det viktigt att höjden av ryggstödet, det stolsitsen matchade proportioner baby. skåp hyllor måste placeras på en höjd så att barnet kan själv nå önskade saker. Universal anses omvandla trämöbler, som kan ändra storlek genom att öka tillväxten av barnet: skjutbara sängar, stolar, bord med justerbara ben.

För att garantera en säker användning av träprodukter bör vara obehandlad eller behandlad med vattenbaserade lacker och färger. För att studera egenskaperna hos de varor i butiken kan du se kvalitetscertifikat. Glöm inte att barnet har redan sina egna preferenser och önskemål. Var noga med att rådgöra med dem innan man köper, hur de känner sig bekväma och trevliga i en viss modell. Sedan somnar och gör ditt barn kommer att vara glada.

Olika typer av barnmöbler av massivt

Tillverkarna försöker tillfredsställa alla önskemål konsumenternas och producera produkter i olika stilar:

 • Provence - ett utmärkande drag är användningen av naturliga färger i inredningen: mjölk, lavendel, pistage. Sängar, köksskåp, skåp dekorerade med målningar med blommotiv. Headset i stil med Provence skapar en mysig och avkopplande atmosfär;
 • klassiska möbler i massivt trä avsedd för skolbarn och ungdomar. Produkter som dekoreras med sniderier, har en solid färg i ljusa färger. Denna stil ger en modell utan toning, endast täckt med lack;
 • spel heminredning som skåp diabilder, loftsängar, stiliserade sängar maskiner. Färdiga produkter är målade i olika färger, dekorerade med målningar, applikationer, repstegar.

Som funktionaliteten hos plantskolan av tall möbler, kan bok och annat virke delas upp i 2 grupper:

 • skåp erbjuder mångsidighet och hållbarhet. uppsättningar komponent kan ändras i enlighet med behoven hos barn: en monter för att ersätta den på köksbordet, spjälsäng på tonåring modell. Byrå, garderob, skrivbord förblir oförändrade. Uppdatera det inre av rummet för att hjälpa textil tillbehör, dekorativ belysning, färska blommor;
 • Modulen innehåller bord, stolar, hem skrivbord, garderober, sängar. Elements uppsättningar kombineras som en del av designers, inklusive möjligt att samla individuella inre. Ett antal sektioner, filialer i skåp kan du rationellt organisera lagringssystemet. Moduler kan ändra barns behov.

Beroende på destination trävaror är indelade i följande grupper:

 • för vila och sömn: sängar, loftsängar;
 • för mat: ett bord och stol;
 • Studie: skrivbord, skrivbordsstol;
 • anordnande av lagring: bord, garderober, byråar.

Minimi i barnkammaren innehåller en bäddsoffa eller konvertibel, ett bord för att skriva, stol.

I produktionen av möbel av massiv björk, tall och andra arter som används sköldar av trä. De är fasta och limmas. Kvaliteten på brädor beror på råmaterialet: antalet knutar, frekvensen av ringarna, närvaron av inneslutningar i arrayen. Med ett stort antal knutar skyddar styrka minskar.

Limmade paneler erhållna vidhäftande fixering på individuella trä barer, då de konfronteras med träfanér. Styrkan i sådana paneler är mycket hög, de är lämpliga för att skapa några möbler uppsättningar. Färdiga produkter är resistenta mot termisk chock, inte deformeras.

Kostnaden för färdiga varor beror inte bara på kvaliteten på möbler brädor, men också på ras trävirke. De industriella applikationer används mer än 40 raser, som är indelade i hård och mjuk. Gruppen av mjuka material inkluderar: poppel, tall, ceder, gran. Den grupp av fasta inkluderar buxbom, idegran, akacia vita. Mjukt berg lämpad för ytor med en minimilast, och ställningar för fasta substrat.

De mest populära typer används:

 • en array av björk har en hög dekorativ effekt. Råvarorna utan knutar ser mycket attraktiv jämn fiber. Björk har hög hållfasthet, motståndskraft mot skador. Styvhetsegenskaperna liknar ek, men björk har en lägre livslängd. Wood luktfri, ljusa färger, är det mest allergivänliga material. Det används vid tillverkning av vaggor;
 • aktivt tall trä som används vid tillverkning av lådor, små skåp, stolar och soffor baser. Materialet har en icke enhetlig textur med knutar, en gulaktig färg, som är mörk under drift. Pine har hög slagtålighet, tunn barrträd lukt, inte spricka. användning av produkter tillverkade av furu löptid på minst 15 år;
 • beech möjligt att producera böjda möbler är trä flexibla och hållbara. Den har en enhetlig struktur. Beech är ett alternativ till ek, men är billigare. Trä är ljus i färgen, med tiden blir rosa-brun. Materialet är resistent mot fukt, är det ofta användas utan en färgad beläggning för produktion av klassisk och retromebeli;
 • Ek är värdefull, som används vid tillverkning av dyra möbler. Naturlig färg material har ett rikt utbud: från gulaktigt till ljusbrun. Den naturliga färgen används sällan, det är täckt med färgade fläckar. Wood har hög hållfasthet, produktens livslängd mer än 30 år.

Av fast aska producerad vänd faner, böjda former av produkten. Ibland används som råvara trä av lime, körsbär, ask och lönn.

Vad ska jag titta efter när du väljer produkter

Barn är mycket rörlig, de kör även i små rum. Därför produkter för barn att vara säkra: har rundade hörn, starka engagemang, halkfria fötter. Ytan kvalitet trä är slät vid beröring, har ingen spjälkning, fördjupningar.

Möbler valt individuella egenskaper, med hänsyn till stilen i rummet. Den lilla rummet är inte nödvändigt att installera en stor svit, tillräckligt grundläggande punkter. Sängar måste överensstämma med höjden, barnets ålder. Småbarn säng lämplig begränsare, tonåringar behaga loftsäng.

När du väljer ett bord barn behöver ge företräde åt modeller med en sluttande rektangulär bordsskiva. Dess höjd bör vara i nivå med armbågen stående barn. Stolar väljs resistenta, högt ryggstöd och en speciell stöd för fötterna. Alltför tung stol svårt att flytta, kan det falla ur händerna, fötterna skada. Stolar låg vikt har dålig stabilitet, ofta välter.

Barnmöbler i trä måste köpas efter kontroll, provning, drift och tekniska specifikationer studieintyg.

Om du bryr dig om ditt barns hälsa, bör du välja för barnmöbler i trä. Sådana produkter är miljövänliga, praktiska och estetiska. Om det under spelet, kommer barnet repa träytan, sedan sand det tillräckligt för att täcka nytt lager lack. Med trämöbler ditt barn kommer att vara den mest bekväma rum.

I videon, är de främsta fördelarna med massivt trä möbler.

Samlingen innehåller bilder, som visar möbler i massivt trä.

  • korsordet
  • Regler färgkombinationer
  • Online kalkylator, beräkning av höjden på bordet
  • 3D skåp utrymmet Designer
  • 3D Designer garderob
  • styrdokument
  • Ordlista
  • förhandsbeställningar

  Till förvåning arkeologer, bland montrarna hittade flera pallar med ben som hovar av djur. Och det mest intressanta är att en av avföringen var vika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 5 =