Decoupage flaskor för det nya året

Decoupage champagneflaskor: Förberedelser inför det nya året!

Inget av det nya året är komplett utan champagne - det glittrande drycken har blivit ett slags attribut nyårsafton. Kanske är det därför needle började tänka på, varför inte göra den vanliga flaska champagne unik, inte som de andra? Det finns minst 2 varianter av omvandling av flaskan: det är möjligt att sy kläder för flaska champagne, och det kan zadekupazhit. På den andra metoden för dekorering, kommer vi att tala.

För att "cross" är redan en artikel om decoupage flaskor. Den beskriver i detalj vad som är decoupage, vilka material som behövs för att dekorera och 2 får en master class på decoupage butylkok. Om du inte är bekant med denna teknik för handarbete, men skulle vilja att lära sig, läs artikeln "Decoupage flaskor eller verkstad för att omvandla vanliga i den ursprungliga flaskan vas," det kommer att bli till stor nytta för dig.

I samma master class vi inte förstår i detalj den invecklade decoupage i allmänhet, gå direkt till processen med decoupage flaskor champagne.

Zadekupazhit till en flaska champagne på traditionellt sätt, förbereda alla nödvändiga material:

 • flaska själv (det måste vara pre-blöt i vatten och ta bort alla etiketter)
 • Brush (helst ut filt för decoupage)
 • servetter med nyårs story
 • sax
 • färger och konturer (företrädesvis akryl)
 • spik decoupage
 • maskeringstejp

Om du inte planerar att dekorera hela flaskan, och vill hålla på toppen av en vacker gyllene etiketochku, sedan i början av sin tätning maskeringstejp.

Sedan, med hjälp av en konventionell svamp för att diska täcka ytan av en flaska vitt akrylfärg. Ytan visade sig likformigt färgad, täck den 2-3 lager färg, vilket gör att torka innan nästa skikt.

Akrylfärg är idealisk för användning i hemmet: det torkar snabbt, är luktfri och lätt tvättas bort med vatten.

När färgen är torr, täcka ytan med lack flaskor. Akryllack har samma egenskaper som den akrylfärg, så det är lämpligt för en 100% decoupage.

Nästa steg vi tar de tre skikt servetter att decoupage och separera dem från det översta lagret, med honom kommer vi att arbeta. Då händerna prydligt avskiljnings vävnad är en del av bilden som vi vill hålla fast vid flaskan. Om du skär bitar med en sax, då dölja övergångslinjen skulle vara svårare.

Nu kan du börja limma fragment av tyg. Det bör ske mycket noggrant: bör inte vara alltför våt trasa med vatten, annars bryts snabbt. Det är bättre att spendera lite av en fuktig servett borste, från mitten och rör sig mot kanterna, så småningom jämna ut alla rynkor. Efter binda "låg" på ytan av flaskan, se till att noggrant täcka den med vitt lim!

Du kan bara hålla en servett akryllack, men nybörjare nål kvinnor mer lämpligt alternativ med vatten och vitt lim.

Efter torkat ut ordentligt doily, vidare till toning flaska toppen. Att ta denna akryl lämplig nyans med en svamp och sätta på flaskans yta, och således kliva på bindan själv (så vi dölja övergångsläget).

Om du inte vill köpa en uppsättning av akrylfärger, köpa den vanliga färgschema som kan läggas till en vit akrylfärg. Då kan du få flera nyanser av en färg, beroende på mängden tillsatt karamell (karamell ju mer, desto mer intensiv färg, och vice versa). Täcker ytan av flask flera nyanser av samma färg, kan du uppnå mycket intressanta övergångar.

När färgen torkar, återigen täcka hela ytan av färgen flaskan. Dekupazhnitsy appliceras vanligtvis 3-5 skikt.

Därefter använder konturen kan dras på flask snöflingor och lockar, skriva några gratulationer inskriptioner och så vidare. D. Top glöm inte att tillämpa ett lager av lack igen!

Du kan dekorera en flaska champagne och sätta en dekorativ rosett på semestern bordet!

En flaska med ett fönster i konsten decoupage

Höjdpunkten i denna flaska är ett fönster genom vilket visar en söt jul bild. Vid första anblicken verkar det som i detta nyår zagotovochki och några flaskor där)

Vi kommer att behöva följande material:

 • en flaska champagne
 • slägga kort eller decoupage
 • primer eller akrylfärg
 • en liten självhäftande papper
 • klistra simulera snö
 • spik decoupage

Fristående från flaska champagne alla etiketter, avfetta ytan med alkohol. Då är det nödvändigt att klistra in en vald tomt INSIDE servett. Denna bild visas sedan i fönstret.

Nu, från självhäftande papper du vill klippa sig ett fönster och hålla sig på flaskan.

Då ska det täcka hela ytan av flaskan med en primer eller akrylfärg.

Om på idén om flaskan inte ska vara vit, färgen i detta skede i den färg du vill.

Tja, nu ge utlopp för din fantasi! Dekorera flaskan som du vill. limnings servetter princip beskrivs fullständigt i det föregående master-klassen. Glöm inte i slutet för att täcka hela ytan av lacken!

Efter att lacken har torkat, försiktigt promenera längs konturen av fönsterkontors kniv och ta bort den självhäftande - med ett fönster flaska redo! Kan inramade fönster nyans färg och täck med konstsnö.

En annan intressant alternativ - decoupage flaskor trasa.

De material som vi behöver:

 • Återigen, en flaska champagne
 • bomullstyg
 • servetter med jul scener
 • akrylfärg (eller vit färg & Stains)
 • konturer
 • lim (varmpistol eller moment Gel)
 • PVA lim
 • tejp eller tejper
 • spik decoupage (spray kan lack)

Traditionellt rensa champagneflaska på etiketten, vilket innebär att endast den övre delen, täckt med folie. flaskytan avfettas med alkohol eller aceton.

Då, i en behållare med vatten pour PVA lim (i ett förhållande av 1: 1) och placera den i vävnaden att strimla storlek näsduk. Att ge tyget en bra blöt, urvriden, men inte för mycket.

Införa tyg på flaskan, helt godtyckligt bilda stötar och rynkor. Om i processen du tycker att någonstans för mycket tyg, skär helt enkelt bort överskottet och allt.

Därefter lämnar flaskan torka (du kan använda en hårtork för att göra det snabbare).

När tyget är torrt, sätter vi en svamp på toppen av flera skikt av akrylfärg och sedan låt torka.

Nu för beredning av servetter för decoupage. Händer tårflöde favoritscener, separera det undre lagret 2 och lagret reserv direkt med bilden. Om bilderna en tydlig kant, kan du klippa det med en sax (till vänster, vid domherre). Lim våtservetter ytan av flaskan.

Och sedan igen, kan du drömma upp! Du kan täcka ytan av flaskan färgade akrylfärg, lämplig för den valda ämnet. Noggrant målade över alla veck av tyg till vit färg lyste inte (om det inte kräver din idé, naturligtvis))

Alla veck av tyg såg vacker och omfattande, måla djupare mörka nyanser av färg och konvexitet - ljus. För att dölja skarpa övergångar mörk färg till en ljus, pressa ut svampen lite av silver eller guld kontur och lätta drag går över ytan av flaskan.

Dekorera halsarna av flaskor på två sätt. Du kan använda limpistol att göra droppar flyter från halsen (som en smält ljus), och du kan dra halsen dekorband eller fläta och knyt en vacker båge.

Vid slutet av konturen dorisovyvat dekorativa linjer, snöflingor, inskrifter och låt torka.

Efter att färgen helt torka ut och konturen nödvändigtvis täcka hela ytan av de lackflaskor (tillräckligt 2-3 skikt). Elegant flaska champagne redo!

Vi hoppas att du kommer att lära decoupage flaskor tack vare denna detaljerade master classes.

"Cross" garanterar kreativa take-off för hela året! 🙂

Decoupage champagneflaskor: Förberedelser inför det nya året: 3 kommentarer

Anna Maria, tack. MK användbar.

Mycket intressant) Tack för MK. bör du försöka)

Lägg till en kommentar avbryta svar

kategori

korsstygn och andra handarbete

Placering platsmaterial på andra webbplatser är förbjudet!

Genom att skicka någon form på webbplatsen godkänner du

45+ flaskor decoupage idéer för det nya året

Champagne, inredda med decoupage teknik kommer att bli en riktig sago dekoration på skrivbordet

Vid pre-semester rörelse är inte alltid tillräckligt med tid för att söka efter gåvor till vänner och familj och hjälpa dig kan decoupage flaskor för det nya året. Utan att lämna ditt hem, utan att spendera extra pengar och krafter kan göra sina egna händer ovanlig gåva som kommer att överraska och glädja originalitet absolut alla.

Decoupage flaska - original och ljus lösning för nyår bord

decoupage teknik - det ansökan, tillverkade av olika material, som är lätt att forma. Olika bilder är skurna, är monterade eller limmas på dekorera en yta med efterföljande bearbetning. För nybörjare kan processen tyckas omöjligt, men det är bara vid första anblicken. Det viktigaste kriteriet - tålamod och lite fantasi. Resultatet är ett mästerverk, inte på något sätt sämre än antikviteter. Denna idé har lett inhemska needlewomen idén att skapa gåvor för det nya året av flaskorna för hand.

Med lite fantasi och inspiration och du kommer att skapa en unik jul dekoration

Alternativ för nyår dekoration av flaskor

Snowmen, träd, roliga barn på skidor - servetter motiv för nyårs decoupage set, välja efter din smak

Eftersom utbildningen går till det nya året, och sedan i tekniken med julmotiv vara närvarande. De mest populära material för arbetet - pappershanddukar, smörgås med julen ritningar eller foton. Dessutom behöver de också:

 • PVA lim, om inte specifikt för decoupage;
 • akrylfärg (i detta fall, vit);
 • Akryl lack, bättre transparent;
 • nail polish remover (alltid till hands);
 • bomullsrondeller;
 • band av röda och gröna färger, var och en med längden en m och en bredd på 0,5 m;
 • torr havssalt (slipning skall vara liten);
 • borsta för lack och lim;
 • svamp eller borste målarfärger;
 • papper och sax;
 • gummi spatel;
 • en behållare med vatten.

Förbered allt du behöver för decoupage flaska och börja arbeta

När alla hjälpmaterial och instrument beredda, bör du plocka upp en flaska vin, och få ännu mer intressant om det är innehållet. Ett alternativ kan vara en decoupage flaska vodka i det nya året.

Decoupage champagne i det nya året med romantiska förtecken

champagne dekor vintage stil

Master Class decoupage flaska med händerna

Först av allt för att förbereda en flaska vin genom att placeras i en behållare med varmt vatten så att etiketten blir våt. Uthärda tills de avgår. Nästa tillämpas, med hjälp av bomullstuss till flaskan nagellacksremover och avfetta. Efter den vita färgen. Antalet skikt beror på opaciteten av färg, genom vilket bör lysa igenom glaset.

Renat flaska på etiketten locket med vit färg

Nästa steg - att arbeta med servetter. De bör delas upp i skikt, är endast den övre delen är lämplig för decoupage, vilket mönstras. Klipp ut motiv som föredrar eller passar, och pre-tänka över sin plats. Ett urval av två alternativ för bindning: pastamönster på ett substrat eller på toppen av det första bindemedlet för att fästa bindan, och ett klisterskikt anbringat ovanpå. Resultatet är detsamma, valet av fackmannen.

Begagnade första stand servetter

Uppmärksamhet bör ägnas åt denna punkt: att fästa en servett, måste det vara att stryka spatel för att undvika att gå till luftbubblorna. Sålunda gradvis smord hela flaska vin med lim och limmas i etapper, var och en av vävnadsceller. Den resulterande decoupage bör torka väl och därefter akrylfärg borste för att gå längs kanterna av mönstret, för att jämna konturer. Nu hela ytan lackas i flera lager, vilket gör att torka var och en av dem.

Gå med vit färg på flaskan för att jämna konturerna av figuren

Den sista etappen. Beroende på utformningen beslutet att smeta lim enskilda avsnitt och rullade dessa platser på ett pappersark med beströdda med salt. Få snö effekt. En flaskhals bundna med ett band, knyt en rosett. Slutresultatet - en flaska vin i en presentförpackning.

Ett exempel på användningen av salt för flask dekoration

Det var decoupage flaskor för det nya året för nybörjare. Ett bra exempel kommer att fungera som en bild eller video mästarklass. För dem som inte är en nybörjare, är det möjligt att erbjuda alternativet är svårare i denna teknik.

Champagne decoupage med bilder av Santa Claus

Gäster på firandet av det nya året vara säker på att överraska och glädja en flaska champagne, inrett i decoupage teknik

Det huvudsakliga attributet hos nyårsbordet är en flaska champagne. Så varför inte göra ljusstyrkan i färgerna i fest servering? En intressant och ovanligt sätt att dekorera flaskan med händerna - trasa. Grundläggande material som i den tidigare versionen, endast små förändringar:

 • i stället för vin ta en flaska champagne;
 • en bit tyg, företrädesvis bomull;

flaska inredning med en trasa

Steg för steg decoupage flaska champagne i det nya året med sina händer är som följer. Flaskan rensas av etiketter, folie förblir intakt. Glass avfettas.

Förbered en flaska champagne, klara det av etiketter

Limma PVA späd med vatten i lika proportioner och blötlades i en lösning av en bit tyg för att impregnera. pressa försiktigt appliceras på flaskan, lämnar veck i någon form för att slutföra torkningen.

Sätt en trasa på flaskan

Därefter måla akrylfärg och torkas sedan. Siffror från servetterna fastnat på tyget basen, som kan återigen nyans beroende på tänkt berättelse eller hur prompt fantasin.

Efter torkning tyget på flaskan för att sätta servettdecoupage och täcker efter eget gottfinn färg

När det gäller flaska champagne, kan det förvandlas till en reflow ljus gör droppar med en limpistol och du kan bara dekorera band. Pricken är lackskiktet i flera steg. Decoupage vävnad anses vara den mest effektiva. Mästarklass är grunden, så alla flaskor för det nya året i decoupage teknik kan dekoreras.

Tips! är det rekommenderat att plocka siffror, om du skär dem när du arbetar med servetter, konturerna är synliga.

EXEMPEL flaska med en trasa dekor

Förutom ovanstående exempel, det finns många andra arter decoupage. Genom det nya året, kan du förbereda en uppsättning av flaskor med olika alternativ och inredning stilar. Till exempel, inte nödvändigtvis gäller ett särskilt mönster på ett kaotiskt sätt tillräcklig för att täcka hela plana styckena av färg ritningar eller foton, och sedan finns det den vanliga tekniken med decoupage.

En annan typ, som kallas en invers. Nytt motiv är fäst till den motsatta sidan av flaskan och processen utförs i omvänd ordning, dvs en yta som behandlats med den främre sidan av ritningen.

Omvänd decoupage flaska ser väldigt original

Ser fantastisk kombination av nyårs bilder inklistrade med olika andra tekniker, döljer övergångarna. Till exempel, element av målning. Detta skapar effekten av målningen.

Som ett material som används för decoupage skal, salt, äggskal, spannmål och även fyllmedel.

Användningen av salt i decoupage flaska

Oavsett vilken teknik för decoupage flaskor för nyår, gjorde du inte sluta, kommer den föreslagna master class med foton säkert hjälpa, men du kan använda för att se videon för mer information.

Gör en ovanlig nyårs bord servering med hjälp dekorera flaskor champagne

Decoupage en flaska champagne på nyårsafton

Master Class "Decoupage en flaska champagne på nyårsafton"är Ruzanova Elizabeth.

Flaska champagne - det är en viktig egenskap hos den festliga nyårs bord. Men få vet att vanliga flaska kan förvandlas till en riktig inredning. Därför, om du vill imponera på dina gäster eller göra någon en originell julklapp, försök att dekorera en flaska champagne i tekniken "decoupage".

Decoupage en flaska champagne på nyårsafton

För att göra detta behöver du:

 • 1. sig med någon champagneflaska.
 • 2. Primer för glas.
 • 3. Akryl färger: vitt och silver.
 • 4. Silver blänker krets.
 • 5 servett för decoupage.
 • 6. decoupage lim eller PVA.
 • 7. Syntetiska borstar.
 • 8. Två-stegs craquelure och injekteringsbruk att knäcka (silver purpurin eller oljebaserad färg).
 • 9. Skum Sponge.
 • 10. Vit spets.
 • 11. akryllack eller lack slutliga decoupage.

Första etappen. Till att börja med måste du rengöra en flaska av etiketten. För att göra detta, kan du njuta den under kallt vatten och med en kniv försiktigt rensa bort kvarvarande papper. Vilket innebär att endast papper som täcker korken.

Nu flaskan primas ytan. Pre kan avfettas med alkohol, för att lägga grunden bättre. Ta en platt syntetisk pensel är medelstora och täcka flaskan med jord. Vänta tills den är helt torr.

Det andra steget. Du kan sedan gå vidare till den egentliga dekoration. Ta en keramisk platta, vänd den och blanda på ytan av vita akrylfärg. I stället för plattor kan du använda en speciell palett plast. På liknande sätt, en platt borste, måla flaskan med vit färg i två lager till den mörka glas är inte genomskinligt.

Det tredje steget. När färgen är torr kan du börja limning bilden. Ta en servett och separeras från den med två undre lagret, så att det bara fanns det översta lagret, och att du kommer att använda. I denna masterklass tvåskikts duk användes, så att endast en bort det lägre skiktet.

Fäst en grafisk motiv på flaskan, ta en pensel och droppa lite vanligt vatten i mitten av en servett. Så pensel doppad i vatten, fortsätter att röra sig från centrum till svepa kanterna. Servett vill hålla med vatten. Om du ser luftbubblor bildas lyfta duk över en torr kant och satte sig igen, utjämning våt pensel. "Lim" så att hela servett.

Nu tar lim för decoupage eller utspädd PVA lim med lite vatten och täck med en servett på dem med en borste. Applicera trasan försiktigt eftersom det är blött och kan lätt brytas. Efter det kommer servetten måste lämna torka.

Den fjärde etappen. Även torr trasa kan göra spetsar att dekorera flaskan. Klippa två remsor av vit spets - bred (för toppen av flaskan) och smala (botten). Till toppen att skära mer, ändarna av spets varvet ligger på varandra.

Nu rör i akrylplatta och silverfärg med en svamp till silver spets. Återigen, vänta för torkning.

Det femte steget. När duken på flaskan är torr igen, ta en svamp, doppa den i vitt akrylfärg och gå "chpokayuschimi" rörelser runt kanten av tyget på alla sidor, till gräns servetter var inte lika skarp.

När den vita färgen är torr, doppa svampen i färgen och silver återigen gå över hela flaskan (förutom området med en trasa) lätt utan tryck. Nu på flaskan synligt ljus silver patina, vilket ger den en mer festlig look.

Den sjätte etappen. Nu använder vi två steg cracelures att skapa sprickor effekt på vävnadsytan. Det är lite att åldras vår flaska och tillsätt originalitet till den.

Ta första steget cracelures och täck dem med all vävnaden med hjälp av syntetiska borstar.

Låt oss vänta på den relativa sammansättningen av de torra (ca 20 minuter), när krakelyurny lack är fortfarande klibbig, men det inte förstöra. Därefter kan det andra steget anbringas från en burk cracelures nummer 2. Storlek av sprickor som uppträder nedan, är beroende av skikttjockleken, som applicerades andra steget. Ju tjockare skiktet, de större och mer synliga sprickor. Efter applicering av det andra steget kan torka trasa torktumlare. Och sedan blir synliga sprickor.

Och att sprickor har blivit mer synliga, måste de torka med oljefärg eller en speciell injekteringsbruk - purpurin. I detta mästarklass att använda flytande silver. Gnugga silver i sprickorna och ta bort eventuellt överskott med en fuktig trasa.

Nu Crackle effekt blev mer framträdande.

Det sjunde steget. Ta en bred remsa av silver spets och limma det till toppen av flaskan så att den lilla spets gömde den övre kanten vävnaden. Spets kan limmas till samma PVA lim.

Likaså en smal remsa av lim silver spets till botten av flaskan. Det måste nu torka.

Det åttonde steget. Med silver kretsen Glitter rita på servett och hela den fria ytan av flask snöflingor.

När slingan är torr, kan flaskan absorberas i en färdiglackskikt 2 med torkning i 15-20 minuter mellan skikten.

Nu decoupage med champagneflaska är helt klar. Och nu är det inte lätt, alla de vanliga flaskan, och nu inredning, vilket skapar en festlig stämning.

andra alternativ decoupage flaska champagne på nyårsafton:

Du kan också dekorera en flaska champagne på nyårs eleganta omslag, stickade

Inte att förglömma adressen på sidan och dela med dina vänner, lägga till dig själv till det sociala nätverket.

Dagen före nyår Natalia Knizhnikova berätta hur man gör ett ljus med sina egna händer: Candle.

Julgran dekoration boll modelBarn nominering av våra konkurrenter "Mirakel egna händer." Slav.

Master classes, som skickas till vår tävling "Skafferi Winter Fantasy" i nominering: "Zo.

Maria Shevtsova, 11 år gammal, graderar 6, förberedd för tävlingen i kategorin 8-15 år hans arbete standby kalender.

Mästarklass om tävlingen "Skafferi Winter Fantasy"nominering "Golden händer". .

Master Class i nomineringen "Golden händer" konkurrens "Skafferi Winter Fantasy" M.

Works skickas till tävlingen "Julpyssel". Nya bilder av hemlagade leksaker på granen.

Snowflake candle-ställning för Master class beredd Svetlana Chalkin. Snöflingor, naturligtvis, bättre.

Diskussion: vänster 14 kommentarer.

bara fantastisk flaska!

Det visade sig mycket vackert! Super!

Lovely champagne ut! Och - i vinter!

Verkligen jul flaska, vad trevligt, lycka till i tävlingen! * BRAVO *

Alltid avundades människor som har tålamod för sådana artefakter, men resultatet är värt det.

Här är en annan gåva flaska champagne. Jag var inte engagerad i decoupage någonsin, men nu befälhavare din klass alla blev klart.

Ja, det är ... Jag undrade även servetter köpte redan.

Åh, vackert det är! Mycket mild och söt får en flaska.

Väl där att hitta så mycket tid att göra allt? Jag är bara en av dem som redan har lyckats prova decoupage. Och jag sa, verksamheten är mycket spännande. Nu MK tittade igen och mindes burken kaffe - framtiden vas som låg på mitt nattduksbord. 😀

Lena och jag en gång putsade servetter klockan var nöjd ... Och sedan kom till forumet dekupazhnits, läsa om sina prylar, sprakar och andra lackskikt tiotals ... så säkring och bleka)))

Vad en elegant och ovanlig gåva visar sig! En annan skulle vara att förbereda ett fåtal av dessa flaskor - att ingen av de vänner inte såra

Mycket trevligt att få en flaska! Tack för master class!

En stor lärdom, en stor mästare. Tack!

Skönhet! Alltid gillat detta arbete - decoupage, hon inte försöka, men få en flaska champagne skulle inte ha något emot)))

Temat på webbplatsen och tekniskt stöd från toppen GoodwinPress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

77 − = 70