Decoupage flaskor masterclass

Decoupage flaskor eller workshop för att omvandla vanliga i den ursprungliga flaskan vas

Finns det något sätt att förvandla en vanlig flaska i en dekorativ vas och dekorera det, till exempel, ett fönsterbrädan i köket? Absolut. Och för att hjälpa till i den här typen av konsthantverk såsom decoupage. Naturligtvis utan en grundläggande kunskap om komplicerade utföra sina egna decoupage flaskor, är master class till stor hjälp i detta fall. Även om tekniken i sig är ganska enkel och kräver inga speciella kunskaper och talanger. Det räcker med att kunna arbeta med papper, sax och lim och att hitta för denna lediga tid. Sudda ut gränserna av fantasin är det inte.

Franska ord låter alltid vackra och mystiska, även om de ofta utgör den mest vanliga saker. Så är fallet med decoupage, vilket kan översättas som "excision". Faktum är att denna ansökan, som klistras på en mängd olika ytor.

Material för decoupage kan fungera som helst, så länge som det förkroppsligade kreativa konceptet av befälhavaren. De vanligaste bilder klippt från papper. När allt kommer omkring, lätt accepterar hon någon form och kan fästas på glas, trä, sten och annan yta som du vill dekorera.

Till exempel med hjälp av decoupage teknik är det möjligt att omvandla en gammal porslin tekanna till en magnifik blomkruka och komplettera deras köksinredning. Gamla buffé beredd med hänvisning till landet, kan mycket väl konkurrera med sina antika motsvarigheter, om dörren täcker blommönster i stil med den 18th century, varmåldrat av en särskild krakelyurnogo lack ger produkten en antik look. Men de mest populära är vävnaden decoupage, när utöver det vanliga pappersservetter bild du gillade klippa och fast på glas eller sten lack.

Material för dekorera flaskor i decoupage teknik

I allmänhet är decoupage teknik för nybörjare och mer erfarna konstnärer arbetar inte annorlunda. Innan starten av bättre tålamod och kreativitet som krävs för enheter och material.

För det första finns det mycket glasflaska - ytan bör vara så smidig, utan lättnad prydnadsföremål.

Följande är en siffra väljs antingen på pappersservetter eller decoupage kartor i rörelse kan gå tidningsurklipp, laddas ner från Internet och tryckta bilder, och så vidare. N.

För att ta bort glaset fett den behöver några, kan en vätska.

Skumma glas krävs primas. För detta passar alla akrylfärg, i kombination med färgen på huvudmönstret.

Svampar för priming

Som lim används vanligtvis som ett speciellt lim för decoupage och skola PVA.

Visst måste vi vara, och borsten, helst platt och gjord av syntetiska borst, inte förlorar sitt hår i processen.

Fan borste för decoupage

Förutom färg primer på sidan bör bara färgade akrylfärg för dekoration, och samma spik för fixering av bilden på glaset.

Att ge produkten det gamla utseendet kommer att vara oumbärlig krakelyurny lack han också konsolidera ritningen. Efter sin ansökan sak förvärvar funktioner antikviteter.

Och naturligtvis kommer det att vara omöjligt att göra utan ett antal saker - liten sax, maskeringstejp, skum, behållare för färger och lacker, sandpapper, trasor för rengöring.

En vävnads decoupage flaska: steg för steg guide

Framställning av glasytan

Varje flaska, som tidigare använts, limmas på alla sidor av en mängd olika etiketter och etiketter. Bli av med dem är inte så lätt, men det är möjligt. Bottle ska stanna ett tag i en tvållösning och sedan med den med hjälp LOSSA sandpapper och alla spår av lim. Först då kommer turen för lösningsmedlet avlägsnas från ytan av de glasfettrester.

I princip kan flaskan inte primas och välj ett mönster som decoupage på glas och ser bra ut på en genomskinlig yta. Men för att öka ljusstyrkan, bättre lindring flaska täckt med akrylfärg, lämplig färg valt mönster, och åtminstone en ton lättare. Det är där jag behöver en skum rulle eller en svamp. Doppa den i ett stort burk färg, försiktigt gruntuem eller flaskan, eller en del av det som kommer att ske ritning. För att skapa en rik färg är bättre att sätta två eller tre lager färg.

Att arbeta med de subtila elementen servetter bättre utnyttjande av manikyr set sax eller bara försiktigt separera siffra från resten av papperet. Då bilden visas mer naturligt.

Lämplig för ansökan inte bara våtservetter, men också tidningsurklipp på tyngre papper. För att erhålla effekten av målade direkt på glaset bilden, skärning från ett tjockt papper för att täcka i två eller tre skikt av lack, torkas noggrant, och sedan tjugo minuter för att sätta denna bild i vattnet. Om skikten av sodden papper avlägsnas försiktigt, kommer den klar bild kvar på lackerade ytan, som är limmad till substratet. Sådana decoupage flaskor varje master class kommer att lära.

Limning bilder för flaska

På den preparerade ytan av flaskan torra avfettade lagrade samma torr trasa, och sedan dess yta börjar att "gå" borste förväg matchas med lim. Mycket noggrant och försiktigt från under tyget pressas alla luftbubblor jämnas oavsiktligt bildade rynkor. Om fruktansvärda skador hans första mästerverk, kan du öva på flaskan-dubb.

I fallet med att använda decoupage kort bör först blötläggas i varmt vatten och sedan lägga torka på en handduk.

Detta arbete är mödosamt och mycket exakt, du kan inte ens av misstag bryta kort. Försiktigt utsmetad lim på baksidan först och sedan, efter att sätta på glaset, försiktigt räta ut och belägga med utsidan, vilket driver ut kvarvarande luft och eliminera rynkor. Om det var avsett att använda mer än en bild för decoupage flaska, sedan hålla på samma sätt resten av bilden.

Efter att klistra in bilden på flaskan måste genomgå en tillräckligt lång tid, så att papperet är helt torrt. Men i ett sådant mönster ganska känsliga för luft, ljus, vatten och vassa föremål. Att bevara ytan intakt dess fasta lackskikt. En flaska är inte befaras att vattnet från insidan eller utsidan och används för sitt avsedda ändamål måste detta lackskikt appliceras på åtminstone tre gånger. Men resultatet är en sak som inte skäms för att visa vänner.

Om låset på kameran, ser ut som fasas decoupage flaskor, sedan bilder kan visas för vänner eller andra nål kvinnor.

Författaren till Master Class: Dgokonda

Decoupage flaskor med hjälp av rispapper

Bland alla typer av decoupage intar en särskild plats i samband med användning av rispapper. För master class, är det önskvärt att avgöra vad det skulle kräva.

 • Glasflaska, kanske inte så smal att det finns, om vad som visade sig att ströva omkring och decoupage synliga och ljusa.
 • Ark rispapper i två färger - ljusgrön och vitt. Den kommer att användas som underlag för decoupage.
 • Pappersservetter med ett mönster. Blommönster kommer att lägga dekor elegans och ömhet.
 • Lim och en borste med syntetiska borst, för att inte förbli håren på flaskan.
 • Speciell Marker vit akrylbaserade, som lämnar en linje på vilken yta som helst, och nagel fastställande mönster.
 • Saxar, lösningsmedel avfettning glas, servetter, eller handduk för att applicera medel dekorband.

Så försöka lista ut vad som fortfarande behöver papper för decoupage ris och hur man använder den.

Huvudprocessen - avfettning glasytan. När allt detta beror på kvaliteten på fixeringsbild. Vi gör detta med någon konventionell rengöringsmedel och en trasa eller trasa.

Det är nödvändigt att förbereda papper från ris.

VARNING. Det kan inte skäras med sax, bör det vara bara försiktigt bryta upp i små fragment. Sax skapa en jämn kant, och om du bryter rispapper fibrerna ger den nödvändiga naturlig yta.

Inte undra på att kineserna har kommit fram till att göra papper från ris. Det är mer elastisk än vanligt, det är mycket lättare att arbeta med. Denna syn på alla som hade en chans att ta papperet i sina händer.

Applicera rispapper på glaset kan vara på två olika sätt:

 1. Fragment av torrt papper att pressa flaskan och grundligt blöta papperet med lim. Därefter torkas och behandlas med lack av akryl.
 2. I en annan utföringsform, också bifoga papper bitar av ris till flaskan och grundligt vätt med vatten. Torkades nästan till slutet (för en hårtork hastighet), då pappersstyckena är också täckt med akryllack.

I denna masterklass presenteras som den första metoden av det vanliga flaskan kan vara ganska trevligt och ursprungliga vas. Rispapper grön välja tre långa bitar med spetsiga ändar, klistrade dem över en smal marginal runt hela toppen av flaskan genom att försiktigt dra och räta veck och rynkor.

Alla fria glasfragment noggrant fylla vitt rispapper kant till kant. Tillåts liten överlappning kanten, fortfarande i den färdiga produkten, dessa råhet ingen kommer att se. Men bara om bitarna revs, inte avskurna.

Korrekt missade hela rispapper lim avlägsnas flaskan åt sidan för att helt torr, och vid denna tid engagerade i en snygg carving prydnader förberedda för decoupage servetter.

Än en gång vi smörja limma hela flaskan, tryck försiktigt dra och försiktigt passera över den med en borste, noggrant bort från under duk luftbubblor och överflödigt lim.

Flaska åter skickas ut för att torka, och sedan hela ytan är täckt med akryllack. För fullständigt skydd av bilden som du behöver för att upprepa denna process 2-3 gånger.

Efter torkning mönsterkontur konturer av vit akryl markör. Detta kommer att ge hela produkten ljusstyrka och uttrycksfullhet.

Praktiskt och dekorband. Flaskhalsen, resterande utan inredning, mycket smart på att dölja det.

Efter allt detta arbete glasflaska mjölk förvandlas till en trevlig dekorativt skål där att sätta blommorna och inte skämmas. Och om ärendet kan vara vänner nonchalant observera som gjorde all denna skönhet med sina egna händer och snabbt.

"Cross" garanterar kreativa take-off för hela året! 🙂

Lägg till en kommentar avbryta svar

kategori

korsstygn och andra handarbete

Placering platsmaterial på andra webbplatser är förbjudet!

Genom att skicka någon form på webbplatsen godkänner du

Hur man gör decoupage flaskor med sina egna händer. Decoupage servetter flaskor: Master Class

Som ni vet, dekoration objekt - inte ny och har en tillräckligt rik och intressant historia. En av de mest populära teknikerna för dekorativa ytor betraktas allmänt som decoupage. Han i sin tur inkluderar ett flertal riktningar, former och stilar. Några av dem kan läras snabbt, andra mer komplexa, kräver specialiserad kunskap, erfarenhet och kompetens.

Med den franska titeln på konst dekoration "decoupage" kan översättas som "vyrezat9raquo;. Målet med denna konst - dekoration objekt genom att hålla sig till dessa skurna bitar av färgat papper eller färdiga grafik i kombination med inslag av andra material.

Decoupage teknik först blev populär i Frankrike XVII-XVIII århundraden. Den är indelad i flera dussin arter. Många (svårast) av dem har tagits fram vid denna tidpunkt. Skapandet av en del av objekten kan ta månader eller år på grund av det faktum att deras produktion krävs ett stort antal olika skikt. Det är känt att decoupage beroende sådana historiska siffror som Madame de Pompadour och Marie Antoinette.

Lämplig för att dekorera föremål såsom möbler, porslin, lådor, kort, vaser och mer. Demonstrera din fantasi, kan du förvandla oigenkännlighet, och alla möjliga saker att göra från en helt ointressant föremål ett konstverk.

Oftast decoupage teknik som används för att utforma en drink flaska för att hedra någon semester. Det kan vara en födelsedag, bröllop eller alla av våra favorit nyår. Decoupage flaskor - det är alltid på modet, snygg och originell.

Det finns 5 huvudtyper Decoupage: dekopatch, direkt (eller klassisk), invers art (eller rök) och surround. Alla av dem skiljer sig mycket från varandra, men de delar en grundläggande teknik.

Dekopatch som har kallat decoupage i lapptäcke stil, kännetecknas av att den dekorerade objektet inte appliceras på olika motiv och helt fylla hela ytan av ett papper med en bild. Det visar sig ett slags imitation av oss alla berömda täcke. Skapa en inredning med hjälp av specialpapper för dekopatcha. Vanligtvis är stiliserad någon struktur av tyg mönster eller päls. Men dekopatch kan också utföra mer vanliga medel som används för dekoration.

Det utgör en direkt utsikt över limma bilder på ytor av något slag. Bilden måste vara noggrant och jämnt fäst kvalitativt våt, varm eller torrmetod, och det beror på det material som används. Detta kan vara rispapper, decoupage kort eller normal vävnad.

När alla bilderna är limmade deras lack. När den är helt torr, är objektytan slipas för att bilda en mycket jämn textur. Sedan, om önskat mönster kan kompletteras, till exempel för att ge det en volym, tonad eller slits ut.

Det används endast på tydliga glasytor. Det ser underbara decoupage flaskor, vaser och fat. I detta fall, är motivet vidhäftad till den motsatta sidan av ämnet, och hela processen sker i omvänd ordning. Detta beror på det faktum att den behandlade ytan är belägen framför den främre sidan av ritningen.

Det kallas också rökiga. Denna typ av decoupage simulerar målning med användning av andra tekniker och specialeffekter. Det ger en harmonisk anslutning klistras motiv och bakgrunden till en sammanhängande bild, som inte bör ses tydliga övergångar från en till en annan.

Med hjälp av denna teknik uppnå blandning och lättnad målning. Oegentligheter fakturor skapas vanligen genom användning av tyg, strukturella pastor eller naturliga material. De kan vara små snäckor, gryn eller äggskal. Volymetriska decoupage trasa flaskor är mycket trevligt.

Trots den uppenbara komplexiteten i denna teknik för inredning, är det ganska lätt att bemästra. Experience, som vi vet, kommer i processen, så du bör försöka att göra sig de enklaste decoupage flaskor för nybörjare. Klassisk Heminredning lämplig för detta ändamål perfekt.

Nödvändiga material: servetter med en bild, en tom flaska, sax, speciellt lim för decoupage eller PVA roller, svamp, borste, färg och akrylfärg.

● Du måste först välja en flaska, som jag skulle vilja att dekorera. Du bör inte ta alltför fantasifulla former. För vad de är enklare, desto lättare blir det att genomföra utformningen av flaskan i decoupage stil.

● Ta din favorit servett och försiktigt skära ut mönstret avbildas på det. Eftersom den består av flera skikt, varvid det av vilka översta måste separeras. Oroa dig inte att mönstret bryts - papper är ganska stark. Det är med denna motivation kommer att fortsätta att arbeta.

● Om det inte finns någon Decoupage lim kan PVA tillämpas, men innan att det måste vara något utspätt med vatten. Sedan smetar motiv och noga följs ytan av flaskan. Siffra måste noggrant jämna ut, utgående från centrum och gradvis närmar kanterna. Eftersom vår trasa våt, är det lätt skadas. Inklistrade bilden sprids rulle och rengör överflödigt lim med en svamp.

● Denna decoupage flaskor servetter kan betraktas som praktiskt taget fullständig. Men om du vill, zatoniruyte dem med akrylfärger, dra några mönster eller lim pärlor, snäckor. I det här fallet kan du göra vad kommer att tänka på.

● När flaskan är torr, täcker den speciell decoupagelack. Några, i avsaknad därav är färglösa nagellack. Efter att produkten bör ta till balkongen, där den slutligen dosohnet och erodera. Allt är ditt första i stil med decoupage redo!

Partiell dekoration tyg

För att göra en sådan decoupage flaskor med sina egna händer, inte bara för att besöka butiken med kontorsmaterial, men också att se till den plats där varorna säljs för konstnärer. Hur som helst, allt material är lätt tillgängliga. Bortsett från tyger och flaskor behöver PVA lim, spackel, alkohol, dra, som sedan kommer att överföras till tyget och akrylfärg, grundfärg och måla. Det skulle vara bra om fångas guld och silver i de inställda färgerna.

Decoupage flaskor börjar alltid med rengöring av ytan. alla tillgängliga på sina pappersetiketter bör tvättas noggrant och ta bort. För att göra detta, helt enkelt blöta dem i varmt vatten en stund. Då flaskan torkas med alkohol för att avlägsna eventuella fett. Detta förfarande är obligatoriskt. Därefter är hela yta belagd med en akryllack. Jag måste säga att det torkar ganska snabbt.

Nästa steg kommer att vara förberedelserna decoupage vävnad. För att göra detta, häll i en skål med lim utspädd med vatten 1: 1. För bättre kontakt med glasytan är det oftast läggs något fyllningar. Om tyget är vitt, då finns det fortfarande blandas och måla önskad färg.

Nu materia doppas i impregneringslösningen och sedan dräneras. Formen på fliken är godtycklig, och storleken måste vara tillräckligt stor för att svepa en halv flaska. Tyget är nödvändigt att fastställa vackra graciösa veck, och låt den torka i ungefär en dag. Du kan sedan använda andra dekorativa ornament: pärlor, paljetter eller frigolit bollar. När alla elementen är redo, öppnade de en flaska lack.

För att skapa en decoupage flaskor som är inredda helt materia, kan du ta fläckar av alla storlekar. Bättre om det kommer att satin, siden eller bomull. Innan arbetet de måste tvättas och torkas noggrant.

Framställning av en lösning av PVAc och vatten och att utelämna vävnaden bitar. Då kan vi dra ut en efter en och fästa på ytan av flaskan vackra veck. Du kan klippa en oval eller rund skrot för att göra en medaljong. Det måste klistras jämnt, utan en enda veck.

Vidare, när tyget är torrt på flaskan, en medaljong dekorerad med vissa mönster, såsom tissue. I detta fall är limmet sprids endast den bakre delen av motivet och helt i enlighet med konturen. Efter det har torkat överskottet papper avslutas. Efterbehandling decoupage flaskor med sina egna händer, tyg dekorerat med olika små objekt eller mer skrymmande föremål, såsom stora pärlor, blommor, band och pärlstav prydnader. Om du vill kan du måla produkt akvarell, gouache eller akrylfärger. För en fullständig flaska avslutad lack och torkas.

Master class: decoupage med servetter

Nykomlingar i detta fall är det inte nödvändigt att ta upp lite för komplicerat dekoration. Värt ett försök är det enklaste typen av klassiska tekniker kompletteras om så önskas små volymdelar. Överväg decoupage servetter flaskor. Master class med steg för steg beskrivning av åtgärder för att hjälpa till i arbetet.

● Steg 1: Välj en trasa med den trevliga teckning i svart och vitt och avskuren eller klippa det. Då kan vi skilja det översta lagret försiktigt. Och de kommer att pryda sin produkt.

● Steg 2. Flaskan väl min, bort etiketten eventuella och avfettas ytan med alkohol. Sedan jämnt täcker den vita akrylfärg.

● Steg 3: Limma Vävnadens motiv. För att göra detta använder vi PVA lim, utspätt i hälften med vatten.

● Steg 4: På toppen av bilden noggrant fin pensel måla vit akryl för att ta tag i kanten av en servett.

● Steg 5: Nu längst ner under bilden göra samma sak, men bara svart bläck, och toning ner till botten. Efter det att flaskan har torkat, avslöjar vi hela dess yta 2 gånger akryllack.

● Steg 6: Således var mycket trevligt och originalförpackningen. Du kan dekorera din skapelse till din smak och lust till exempel lim vita och svarta pärlor, rosetter och så vidare. D.

Nu i specialiserade salonger och butiker hittar du några attribut för en mängd olika festligheter. Ibland är deras variation helt enkelt fantastiskt! Där kan du köpa en mycket trevlig stora blom valv och små knapphål, fancy formade glas och dekorerade flaskor som sätter på bordet för bruden och brudgummen. Och det bör noteras att allt detta är inte billigt. Men varför spendera en massa pengar om du kan göra decoupage flaskor med sina egna händer? Dessutom, i detta fall får en exklusiv produkt.

Det spelar ingen roll om du står inför en sådan konstruktion teknik för första gången. Naturligtvis tar tid och våtservetter, som säljs i varje butik dess utveckling. Men det finns ett enklare alternativ, vilket gör den ursprungliga decoupage bröllops flaskor, även en nybörjare, inte förknippas med konsten att konstnärlig utsmyckning.

Först av allt, för enkel dressing med en konventionell gratulationskort kommer att behöva en flaska champagne, vilken färg spelar ingen roll, vit akrylfärg och lack, borste. Dessutom kommer byggnaden att behöva besöka butiken och köpa det silver eller guldfärg. Du måste välja ett kort för bröllopstema. Det är önskvärt att siffran var en annan vit eller, men inte nödvändigtvis en ljus bakgrund, eftersom det kommer att bli mycket lättare att dölja än mörk.

Det första steget börjar decoupage champagne flaskor med etiketter och ta bort alla spår av adhesivet med varmt vatten och en svamp. Då är ytan avfettas med aceton eller alkohol och är täckt med en vit akrylfärg, kan skiktet få ojämn. Det är inget fel, för efter allt arbete som en mindre fel kommer att vara helt osynlig. Det mest bekväma sättet att tillämpa färgen med en svamp.

Nästa steg - träningskort. Först, är det täckt med lackskiktet 2 och fick torka. Var inte rädd för att dess kanter är förpackade, är detta en normal process. Nu mycket noga för att vara åtskilda tunna övre lagret med ett mönster av kartongens bas. Det kommer att improviserade servettdecoupage. Klipp längs konturen ritning. Du kan lämna den intakt, men det är bäst att ta isär i separata fragment, till exempel, nygift bilder av blommor och duvor med ringar.

Lim bilder till en flaska PVA lim, utan att smeta baksidan av bilden, nämligen själva produkten, och jämnar dem. Späd ljusrosa och ljusblå akrylfärg och för att dölja kanten av korten, bred pensel håller försiktigt sina kanter, försiktigt skuggning gränsen. Decoupage champagneflaskor fortsätter tillämpningen av silver eller guld vener, som kommer att dölja alla små fel och oegentligheter.

Och slutligen, den sista etappen - verkande inredning, som du kan använda silver eller guld band och konstgjorda pärlor i olika storlekar. De kommer att bidra till att ge din skapelse ett färdigt utseende. Vid denna decoupage flaskor avslutade bröllopet.

Som ni kan se, dekoration av föremål med sina händer - det är ganska kul. Decoupage - inte en så komplicerad teknik för inredning. Och dessutom är det inte alltför kostsamt, eftersom inte för inte som det uppstod som tror i samhället för de fattiga. Men trots detta kunde tack vare fantasin hos begåvade människor decoupage förvandlas till en riktig konst!

Master classes för studenter i tekniken med decoupage

Efter att ha bemästrat de fascinerande och enkla decoupage flaskor för nybörjare, standard och icke-standardiserade flaskor vin, konjak, champagne eller ens dricka flaskor kan förvandlas till riktiga konstverk som kommer att överraska, glädja ögat samt gåva rörd till kärnan. Vad kan vara bättre gåva gjort med sina egna händer, som krävde värme, kärlek och en del av själen?

Original flaska, vilket är svårt att hitta ett bra sätt, men också kasta en synd via decoupage konst lätt omvandlas till den exklusiva karaff för alkoholhaltiga drycker eller ovanlig blomvas. Det bästa är att denna unika teknik är tillgänglig för absolut alla, eftersom det inte kräver speciella kunskaper, speciellt material och fysiska kostnader. Det viktigaste - en stor önskan, lite ledig tid och havet av kreativitet!

Inredning av glasbehållare

Vad ligger bakom den mystiska ordet "decoupage"

Decoupage (decoupage) - ett ord av franskt ursprung, som översätts till just "klippa". Detta är en speciell dekorativ teknik, vilket är nära collage och applikation, som består i att skära ut bilder från en mängd olika material (papper, trä, textilier, läder, etc.), vilka sedan är fästa eller limmade på möbler, tallrikar, sängkläder, och andra typer av ytor dekoration.

I dagens decoupage tryckt mest vanligaste bilder tryckmetod, vilket inte är förvånande, eftersom papperet ansökan kan klistras på nästan alla typer av ytor - blomkrukor, vaser, flaskor, trä köks boards, muggar, böcker, ljus. Således kan den vanliga vita plattan förvandlas till en fantastisk väggmålning av shabby chic flaskor för att göra en vas för blommor, varför inte dekorera en ganska prästkragar och förgätmigej favorit ... toaletten?

Gott om utrymme för fantasi i decoupage verkligen obegränsade! Naturligtvis, lämplig för decoupage inte alla papper. Oftast i kursen är att äta-ply pappersservetter originalfärger, som kan köpas på nästan varje butik. Denna teknik kallas decoupage - vävnaden. Det är faktiskt mycket bekvämt: Jag gillar ritning skär försiktigt längs konturen, limmade och täckt med ett skyddande lager av lack.

Vad som behövs för decoupage flaskor

 • Clean glasflaska, bekvämt för decoupage - rovnenko, utan onödiga stötar.
 • Sandwich servett med det valda mönstret (nybörjare önskvärda att lagra flera servetter i händelse av skada), speciellt decoupage kort automater urklipp bilder från tidningar, utskrifter etc.
 • Organ för avfettning av ytan av en glasflaska (alkohol, aceton, lösningsmedel, nagellacksborttagningsmedel).
 • Surface primer flaskor behöver konventionella akrylfärg, som kan köpas på någon järnaffär.
 • Special decoupage lim eller mest vanliga PVA lim.
 • Borstar för olika tjocklekar - bättre att ta och det krävs platt syntetisk grund av naturlig på den behandlade ytan kan finnas kvar hårstrån.
 • Färgade akrylfärger.
 • Akryllack - att titta på det en mjölkvit färg, men efter torkning blir transparent.
 • Ytterligare dekorativa element - paljetter, pärlor, strass, rosetter, band.
 • Ett steg eller två steg krakelyurny lack - om du vill skapa effekten av antiken.
 • Manikyr sax för att klippa den valda fragment motiv.
 • Maskeringstejp för att täta platser som inte är avsedda för färgning.
 • Skum rulle eller en bit skumgummi.
 • Engångstallrikar eller speciella fack för färger och lacker.
 • Sandpapper.
 • trasor

Workshops för kreativa människor

Steg för steg guide decoupage med servetter

Först av allt, rengör flaskan på etiketten - dränkts det i tvålvatten och använda sandpapper för att skura resterna av papper och lim. Nu, skall ytan avfettas med alkohol, vodka, lösningsmedel, aceton, nagellacksborttagningsmedel eller kvalitet rengöringsmedel för glas.

Grundmålade yta är inte nödvändigt, men det kommer att ge en bakgrund av sammansättningen integritet och fullständighet, och fragment av bilder ser ljusare och klarare. Bakgrund kan göras antingen över hela ytan på flaskan, eller endast på de platser där du kommer att placera motivet. För att prima flaskan eller burken i ett brett gjuten skål något akryl lämplig färg, ras med vatten till en konsistens som påminner om en flytande kräm efter behov. Bakgrundsfärgen bör väljas med hänsyn till färgen på den valda bilden. Flaskan ska vara något ljusare än färgen servetter. Skum rulle eller sponzhikom tomt jorden på ytan av flaskan. För mer mättnad kan behöva två eller tre lager färg. Före applicering av det andra skiktet bör ges först för att torka. För att påskynda processen, kan du använda en hårtork.

Ta tre skikt mjukpapper och nagelsaxar skära försiktigt automater motiv. Bilden kan inte klippa, och försiktigt dra ut och sedan på flaskan kommer inte att visa ett tydligt mönster gränsen och det är bättre att "gå ner" i bakgrunden. Separera servett övre arket. Det var han, och vi kommer att behöva för limning. För decoupage kan användas inte bara handdukar, men också tidningsurklipp, bilder och andra automater bilder och även göra skrivaren skriva ut. Om papperet är för tjock, när bilden vi lägger flera lager av akryllack, vilket ger varje lager tid att torka helt i ca 20 minuter allt indränkt i vatten, så att papperet ordentligt blöt. Då, på baksidan bilderna mycket försiktigt bort papperet. Nu har en tunn bild kan lätt limmas till basen. Om det görs på rätt sätt, kommer bilden att se ut som målas!

Limning kan vara speciella bilder decoupage lim och outspädd eller utspädd med vatten lim PVA (i ett förhållande av 1x1). Servetter införa torr på en torr yta och sedan borsta med lim "kappa med" från insidan till utsidan, ta bort alla bubblor och rynkor. Provet kan tränas på ett onödigt flaska och en servett. Decoupage kortet innan du använder den för lång blöt i varmt vatten, ta bort och torka på en handduk. Alla dessa åtgärder bör genomföras med yttersta försiktighet inte av misstag bryta en bild. Om du använder decoupage kort, borsta den med baksidan av PVA lim, fäster flaskan till mitten, och från centrum så småningom platta ansiktet av borsten med lim, för att undvika bildandet av bubblor och veck. Du kan klistra in flera motiv på den bredaste delen av flaskan, eller distribuera stora och små element över ytan.

Vi väntar tills inklistrade motiv torka helt. För att skydda vår mästerverk, bör hela ytan av flaskan täckas med flera lager av akryllack. Före applicering av varje efterföljande skikt av lack ge föregående torka helt. Till flaskan kan tvättas, rengöras och aktivt använder det hemma utan att frukta för inredningen, behöver du minst tre skikt av skyddande lack. Det är allt visdom flask decoupage! Förhoppningsvis kom den första pannkaka sig inte lumpy. Efter att ha bemästrat grunderna kan du börja mer komplexa experiment.

Video tutorial inredning med rispapper

Dekorera för semester gåva flaskor

 • Min flickvän är engagerad i decoupage och hon förresten är mycket bra på, även om det mest för mig denna process är inte särskilt intressant. Men gillar verkligen hennes produkter, ger jag att hon ständigt mig hans verk. Och jag, i sin tur, missar aldrig en flaska vacker form, så att det skapar alltid fånga honom, hade jag bara en hobby; )))

  ledsen att jag är inte din vän, jag är så pot-bellied flaska full av lycka saknar ..skoro ... Jag går i papperskorgen ... ..

  Det har länge velat att försöka göra något i tekniken "decoupage", sett på Internet en mycket vacker arbete. Men jag tror inte att du också kan dekorera flaskan på ett sådant sätt. Var noga med att försöka skapa något på likheten. Mycket ofta ger vi alkohol till en vän på semester, så jag tror den så dekorerade gåva kommer att glädja dem ännu mer. Och på bordet en flaska att sätta ett nöje.

  Jag köpte "den vanliga akryl" vatten dispersion akrylfärg är ett resultat inte tagit (((

  Absolut inte vozmotsya, är det nödvändigt att först otsetonom obrobotat och låt det torka och sedan probyvat!

  God dag. verkligen jag vill prova, men det fanns ingen tydlig ett par saker. berätta om jag förstått saken rätt.

  alla material (utom flaskor)) kan köpas i butiken monter. är det vanligt antingen akrylfärg, en enkel PVA lim och akrylfärg?.

  först avfettas ren flaska. måla den i önskad färg, och sedan fortsätta på bilden (salfeku) och lackade.

  berätta hur man uppnå effekten av fukt på glaset.

  Jag förstår inte decoupage eller champagne flaskor vin, om de redan tomma, hur kan de användas om du inte kan backa täppa. Du kan dekorera riklig vinflaskor med ett brett hals med skruvlock eller utan lock (en vas för blommor).

  Kopiering av material är tillåtet endast med aktiv länk till källan

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 21 = 27