Dekorera flaskor tights

Mästarklass på dekorera flaskor strumpbyxor med sina händer - och bara otroligt vackert!

Om efter semestern att du har en vacker glasflaska, inte bråttom att kasta den, eftersom även från en sådan helt opretentiös och vanliga föremål såsom en flaska, kan du göra en ovanlig och vacker dekoration. Det tar inte lång tid, och resultatet kommer att överträffa alla dina förväntningar. dekorera teknik är så olika att nästan alla tillgängliga verktyg kan du skapa en unik och oefterhärmlig produkt. I detta mästarklass på dekorera flaskor använder vi kapron strumpbyxor.

1. glasflaska.

2. nylonstrumpor (nylon Om inte, kan du använda andra).

4. Akrylfärg.

5. Napkin mönstrad.

6. vattenfärg färg (eller aerosolsprej färg).

1. Rengör flaskan genom etiketten. Vissa (speciellt import) produkt kan förbli skikt av självhäftande etiketter eller inte stiga ned helt. I det här fallet använder aceton.

2. strumpa impregneras med lim.

3. Vi sätter en strumpa på flaskan så att det tog någon form av lättnad, som på bilden.

4. torka flaskan. När flaskan är torr, täcka strumpa akrylfärg och låt torka igen.

5. Skär mönster på bindan (eller någon figuren) och separera det övre skiktet. Istället för våtservetter, kan du använda färgat papper eller mönster ristade på en kliché.

6. försiktigt klistra in bilden på flaskan.

7. torka dem och måla.

8. När färgen torkar, dekorera flaskan. Vi drog fördel av fjärilen och band, men du kan också använda glitter, rhinestones, toalettpapper, etc.

Flaskan är redo och kan vara som en stor gåva, och den ursprungliga delen av interiören.

Som en del av master class på att dekorera sina egna händer, kunde vi visa bara en flaska dekor strumpbyxor, och sedan finns det inredningen salt, spannmål, kan du måla flaskan markör, etc. Om du gillar att dekorera glas (och inte) av produkter, video workshops, bifogas nedan kan hjälpa både med valet av tekniker för dekoration, och med dess genomförande.

Användning av denna webbplats är bara möjlig med den direkta aktiv länk till platsen för kvinnliga Diana

Mästarklass på dekorera flaskor strumpbyxor med sina händer - vill skapa en egen inredning med liten ansträngning och kostnad

Under de senaste åren, den här typen av konst som dekoration, ökar i popularitet. Och inte undra på, det är så trevligt - att dekorera sina hus intressanta möbler, och överraska familj och vänner med ovanliga gåvor som håller varma kärleksfulla händer. Om du är intresserad av denna ovanliga ämne, erbjuda att gå med oss ​​en master class på dekorera flaskor strumpbyxor med sina händer, som ett resultat av som du får det ursprungliga objektet, som dekorera insidan, och en perfekt present.

I denna artikel kommer vi att tala om en sådan ovanlig form av dekoration som decoupage kapron strumpbyxor. Ljud, naturligtvis, är ganska konstigt, men de gamla nylonstrumpor i rätt händer kan vara en stor material för dekoration av olika poster. Inredningen, utformad på ett sådant teknik som påminner om inredningen huden - inte omedelbart får avgöra vilken typ av material användes.

Så komma ner till mikrometer i inredning flaska kapron tights - en fascinerande process för att skapa en unik prydnadsföremål från helt vanliga material, som finns i varje hem. Resultatet bör bli ett riktigt mästerverk, som på bilden:

 • För att börja skapa, behöver du:
 • Flaska glas intressant form
 • Nylon strumpbyxor (du kan använda den gamla, som inte kan bäras)
 • PVA lim
 • limpistol
 • sax
 • borste
 • Små mynt av olika diametrar
 • Akrylfärg: vit, svart, guld
 • gamla blixtlås
 • Lack (akryl glansiga eller någon annan, vilket ger glans)
 • Spray guldfärg

Till att börja förbereda en flaska för att arbeta - noggrant matavfall det och städa upp av etiketter och klistermärken, avfetta med alkohol.

Steg 2 - Skapa en beläggning av strumpbyxor

Från strumpbyxor avskurna den nedre delen av ett ben och sträcka det helt till flaskan, som bildar veck.

Bottle behöver drapera upp till halsen, säkra duken med vitt lim och skruva locket. När allt kommer omkring veck fint förpackas och distribueras över ytan på flaskan, ange platsen där Slottet ligger. Vid denna punkt är nödvändigt att skära nylon, sätta snittet lås och låsa den med en limpistol. (Om du inte limpistol kan du använda hushållet lim starkt grepp som en super-vridmoment). Sedan hela ytan måste vara generöst belagd med bindemedel PVA och lämna flaskan under 5-6 timmar för limmet torka ordentligt och veck ingriper.

Blanda vitt och svart akrylfärg, för att få grå till färgen och med en borste, tillämpa den på hela ytan av flaskan. Paint bör ges en torr brunn. Akrylfärger torkar snabbt, så timmar skulle vara tillräckligt.

Steg 4 - Registrering av mynt spänne

Dragkedjan slits med användning en limpistol Lim mynt, arrangera dem i en slumpmässig ordning.

Mynt kommer att behöva för att täcka den gyllene färg, är det bäst att göra det med hjälp av färgaerosoler. Resten av flaskan för att täcka ytan så att färgen fick bara på mynt och dragkedja.

Steg 5 - Registrering flaska med guldfärg

Nu "lägga saker lysa" på hela ytan av flaskan. Ta guld akrylfärg med svamp och en torr borste för att lätt måla över de utskjutande veck.

Flaskan är nästan klar, det återstår att fixa resultatet täcka den med lack. Det är bäst lämpade för detta ändamål Yachting lack - det ger en glänsande glans ljus och motståndskraftig mot vatten. Segling täckt med lack produkten kan rengöras med ännu renare.

Att välja som mål Yachting lack, är det nödvändigt att förbereda sig för egenheter arbeta med honom - torkar lång och har en stark lukt, så du måste arbeta i ett väl ventilerat utrymme (helst - i det fria) och planera arbetet med förväntningen att efter beläggningssystemet det kommer att vara torr för mindre än en dag.

Du kan också använda akrylfärg, vattenbaserade - det har ingen lukt, torkar snabbare, men ger inte ett sådant ljus glans. Produkten är belagd med akryllack, kan tvättades med omsorg, utan att använda tvål. Således är flaskan klar!

Innehåll på detta sätt kan inte bara tomt men också en hel flaska (t.ex. champagne eller konjak) - gör en stor gåva för män försvarare av fosterlandet Day.

Vissa mästare för att få samma effekt med hjälp av trasa blöjor, izolon byggnad samt en speciell pasta att skapa en lättnad. Bekanta dig med hur du kan dekor objekt genom att visa ett urval av video tutorials på dessa tekniker för dekorering.

Dekor flaskor tights: Master Class

Idag, särskilt populära och värdefulla saker som förvärvats av sina egna händer. Och inte undra på! Efter alla mästerverk, med kärlek, som är inbäddad i själen, aldrig kan jämföras med de saker som köpts i en butik. Om du vill ge din familj eller vänner en flaska champagne eller vin, sedan använda en enkel teknik väl du kan skapa en verklig konstverk. För att få en sådan gåva är alltid trevlig och intressant. Inte mindre fascinerande och skapa den. Samtidigt behövs för att tillverka en rad olika praktiska verktyg, såsom vanliga strumpbyxor. Därför anser vi hur man skapar en dekor strumpbyxor flaskor.

Innan vi tittar på hur man skapar en flaska strumpbyxor inredning, måste du bestämma vilken roll kommer att bära denna sak. Om du vill göra en unik möbel, i hjärtat av din skapelse bör baseras på färger och stil i rummet. När du skapar en flaska närvarande, till exempel, en födelsedag, försök att ta hänsyn till önskemål födelsedag.

Och var inte rädd för att ansluta sin fantasi. Var kreativ med den här lektionen. Och din flaska är säker på att bli en underbar skapelse.

Om din avsikt är att skapa en dekor strumpbyxor flaskor, en master class, som visas nedan, kan du förstå tekniken för utförande av en sådan produkt.

För att genomföra dina idéer som du behöver för att fylla på verktyg och material. zagotovte allt i förväg. Detta kommer att avsevärt underlätta din uppgift. Dessutom överväger de unika och intressant inredning strumpbyxor flaskor, kommer du inte bli distraherad av markeringsverktygen. När allt kommer omkring, är allt du behöver redan till hands.

Så behöver du:

 • flaska avsedd för bearbetning;
 • Lac-craquelure (det är nödvändigt att skapa en effekt av små sprickor);
 • avfettningsmedel;
 • nylonstrumpor eller strumpbyxor;
 • bindemedel (PVA kan användas);
 • servetter;
 • lack som används för tappning av bitumen;
 • bomullsrondeller;
 • akryler;
 • olja för bearbetning av teknik;
 • guld kontur;
 • tryckta kort eller servetter till decoupage;
 • svamp;
 • fläta;
 • alkydfärg;
 • akryl matt färg vit.

När alla komponenter är klar kan du gå vidare till det inledande skedet av att skapa ett unikt mästerverk. Decor strumpbyxor flaskor börjar med förberedelserna av glasbehållare.

För att göra detta, bli av etiketten. Det enklaste sättet att göra detta om flaskan blöt i flera timmar i vanligt vatten. I detta fall kommer etiketten släpa efter den själv.

Sedan följer avfetta ytan. Du kan använda alla verktyg som finns i huset.

För dessa ändamål passar perfekt:

 • nagellacksbort;
 • normal alkohol;
 • aceton;
 • glasrengöringsmedel eller diskning.

Ta en promenad över ytan av flaskan valda avfettningsmedel.

Skapa dekorflaskor strumpbyxor med sina händer

Nu kan du börja arbetet. Arbetet är intressant nog, men kräver stor omsorg och uppmärksamhet.

Det kommer att hjälpa dig att förstå hur man skapar flaskor dekor strumpbyxor, en master class:

 1. Ta en nylonstrumpa och lägre i PVA lim. Dra sedan den över flaskan. Formen på produkten, skapa ett veck. De bör vara högst upp på flaskan. Längst ner är det önskvärt att jämna ut ytan, eftersom det kommer att klistras bilden.
 2. Ta våtservetter. Inledningsvis doppa dem i lim. Då formen på sina blommor på den typ av papier-maché. Försiktigt limma dem till flaskan på de platser där vecken är över.
 3. Ta flätan och limma det till med vitt lim. Det bör beskriva övergångs veck på en plan yta.
 4. Nu måste du ge tid en flaska är helt torr. En sådan process kan pågå i nästan två dagar.

Vi fortsätter att överväga dekoration av flaskor kapron strumpbyxor:

 1. Ytan på flaskan bör täckas med akrylfärg i svart. Cork och måla över. Du bör inte omfatta den svarta enda plats. Det är fortfarande omålade flaskans botten, där lämnar ytan slät. Det är planerat att decoupage. Detta område bör täckas med vit färg. Återigen, vänta torkprodukter.
 2. Välj önskad bild. Det rekommenderas att skriva ut på fotopapper (matt) bläckstråleskrivare och laserskrivare, kryddat med pigmentbläck. Annars kan bilden börja flöda. Den främre ytan av bilden måste öppnas med akryllack. Det rekommenderas överlagra tre skikten med mellanrum för torkning i 30-40 minuter. Skär ritning mästare råda en dag.
 3. Blötlägg under några timmar i utskrift vatten. Sedan lägga det nedåt på fillistan. Rulla från centrum till kanten av det vita pappret, är ännu inte reflekterad bild. Sedan utskriften är vidhäftad till flaskan PVA lim utspädd med vatten i förhållandet 1: 1.
 4. När bilden är torr, ta en svamp, guld akrylfärg och toning produkt belagd i svart. Var noga med att ge tid att torka flaskan.
 5. sedan arbeta genom guldkonturövergångar från bild till mörkare nyanser. Glöm inte att dra korken.
 6. Därefter krakelyurnym gäller lack små sprickor. De rekommenderar att du skapar följande. Syntetisk borste anbringas på ytan av det första skiktet. Efter tre eller fyra timmar upprepa proceduren. Återigen, vänta 3-4 timmar. Du kommer att märka hur sprickorna börjar dyka upp.
 7. Använda asfalt patina som skall tillämpas med en mjuk borste, gnugga rena sprickor. Detta gör det möjligt att skapa effekten av åldrande utskrifter. I 40 minuter på en bomullstuss, tillämpa konstnärlig olja. Det används för att avlägsna stora mängder bitumen patina.

Utfört arbete. Du kan njuta av din skapelse. När allt kommer omkring, i dina händer en riktigt unik flaska.

Genom att lära hur man skapar en inredning flaska kapron strumpor, ta denna teknik som grund för sina skapelser. Kreativa fantasi. Och kanske var det din låt kommer att vara oöverträffad mästerverk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

58 − 55 =