Dekorativ öppen spis med händerna av kartong

Hur man gör en dekorativ falsk eldstad med händerna foto

Imitation spis, dekorativ öppen spis, öppen spis trim eller som Bio spis inte kalla det en stor sak, särskilt för stadsbor, som en eldstad är till synes omöjlig dröm. Naturligtvis en riktig öppen spis i lägenheten inte riktigt, men den upphöjda eldstaden är lätt att göra, även med sina egna händer. Så, hur och från vilken du kan göra en dekorativ öppen spis med händerna, se nedan.

Dekorativ öppen spis av papp med sina händer

Du kan göra en falsk eldstad från vanlig kartong från under TV: n.

För att göra detta behöver du:

 • kartong
 • skum golvlister och figurer
 • planen-ritning
 • sax
 • brevpapper kniv
 • En penna
 • linjal
 • konstruktion Tejp
 • speciellt lim (monteringstiden för skum bindning)
 • kitt och spackel (tillval - om du väljer en eldstad spackel före målning)
 • latexfärg, vit (kan ta andra färger)
 • borste

För att förbereda de nödvändiga material, kan du säkert börja göra falska spis. Först måste du överföra ritningen till ritningen-box planen: Använd en penna och linjal.

Använd inte handtaget eftersom det kommer att lysa igenom färgen och även om du inte vill bråka med spackel före målning har kitt box.

På den framtida brandplatsen gör slitsar kontors kniv, bör gå vidare som ett foto №5 - 2 etikett som böjer mot den bakre väggen på lådan och limma konstruktion tejp (försiktigt, täta med tejp på alla sidor, inklusive botten av lådan).

Nu limma skum delar enligt din skiss (trottoarkanter i ställe ledvinklar skärs i en vinkel på 45 grader). Lim på toppen av en mönstrad sockel - detta är grunden beduyuschey hyllor spis.

Bakom BMC har en skum rekvisita (foto nummer 10) och sängen ovanpå skumplattan - med hörnen måste arbeta hårt för att hålla fast vid några luckor.

Hur man limma alla detaljer noggrant shpatlyuem vår falska spis. Ge spackel att torka, sedan måla den öppna spisen med latexfärg. Det är allt vi beundrar redo falsk eldstad. Denna eldstad kommer att passa perfekt in i läget för fotografering.

Det kan lika gärna göra en falsk eldstad i hörnet av brädet piren (hörnet öppen spis). För tillverkning av falska brand behöver du: en kartong igen, tejp eller tapet under en sten, sax, tejp, och en krans.

Ur kartongen gör en triangulär bas, som visas på bilden. Nästa, hänga tapeter eller film (i själva verket är det möjligt och i detta fall, användning skumdelar och till slut all färg). Men bänkskivan för framtiden för eldstaden kan göras inte bara från skummet som ett alternativ i detta fall limmas flera skikt av kartong, som därefter klistras filmen under ett träd. Eldstaden eldstaden redo sätta en krans eller ljus på batterier eller beundra resultatet.

Förresten, om du vill trimma en eldstad är gjord av papp, men man tror, ​​behöver du inte en låda med lämplig storlek, glöm inte att du enkelt kan limma ihop flera lådor. Ytterligare framsteg på ovanstående principer.

Förresten, om du inte skjuta ett par fotograferingar eller strikt till jul, och planerar att hålla det under en lång tid i sitt inre, är det vettigt att använda utrymmet i väggarna i den öppna spisen. Det kan få en stor taynichok eller bara hyllor för manuellt arbete.

Skapa en eldstad med dolda hyllor börjar med bildandet av "skelett" - dess struktur visas i bilden nedan nummer 1 (skelettet av enheten kommer att vara direkt beroende av vilken storlek du vill hyllan). Redo skelett på alla sidor limmade kartongark (foto № 2, 3, 4). Vidare gör pallen № № 5 och bordsskivan 6 (ram 6 gjord av kartongark limmas ihop). För att vara säker, alla skarvar klistra papper med PVA lim.

Nu avslutar bords: våningen spis lim taklister, så att dess topp är i jämnhöjd med limmad före 6 ark kartong. Och över kartongarken och klibba sockel sjunde kartongark - såsom visas i fig 8 № (№ 9 - bänkskiva på den omvända sidan, № 10 - exakt jämnt försegla bordsskivan med fel sida).

Alla hörn eldstäder nära specialområde byggnad nummer 11. Från kartong cut out "tegelstenar" och klistra in dem i ugnen, simulera murverk nummer 12. På tegel gör ojämna lättnad kitt eller vanlig skrynkligt papper indränkt i lim, som murverk är torr, måla den i önskad färg. Hyllor klistras över med papper eller självhäftande film. Öppen spis på alla sidor shpaklyuem nummer 13, 14.

Men det är inte allt! Dekorationer ta till perfektion nästan redo att avfyras. Runt eldstaden klister BMC, gör det med händerna, också: helt enkelt limma bildnummer tre tidningsrören 15, 16. Den översta bänkskivor klistra tapeter skrynkliga ark nummer 17, 18 vänder fint. Om du har några knölar i eldstaden - de är lätta att anpassa vätskan genom tapeten (om alla parter är lika, kan du helt enkelt måla färg). Och den sista touch - på pallen lim "stenar" av skum nummer 20. Det är allt bra falsk eldstad med dolda hyllor redo.

Som ni säkert gissat, och liksom en eldstad kan göras genom att limma ihop flera lådor i olika storlekar - varje ruta direkt hyllan.

Starkare än den falska eldstaden av kartong som du får när du först göra en robust U-formad ram gjord av limmade träpaneler (som visat i foto nummer 1). Vidare på flytande naglar fast kartongark till en färdig ram. Sedan hela ytan av pappers pasta lim PVA nummer 4, försök att inte dra tungt - deformerade kartong. Vid botten av kaviteten klibbning stödjande staget och är kartongen, då också försegla tidningen ark. Vi ger torr.

Nästa steg kitt. Kitt och skinnen kommer att ha en hel del - på grund av den ojämna kartong.

Nästa gör bordsskivan och bottnen: botten och toppen av PVA-skumsubstrat för att klibba laminatet över substratet igen klibba tidningsavfall № 9. Efter torkning att klibba № sockel 10, med locket bortskuret överflödig № 11 och shpaklyuem. På botten gör samma bottenplatta kan användas utan ett mönster.

Återigen skinn av all den öppna spisen - målet. Dekorera portal smala lister nummer 13. När allt är torrt, försiktigt tvätta alla elden, ge honom mer tid att torka. Och det kan primas. Sedan måla i önskad färg efter de viktigaste målning lister kan målas vit.

Den inre ytan av portalen kan målas vit färg med tillägg av paljetter - allt från ljus flimrar. Det är allt den dekorativa eldstad i kartong på en solid grund är klar.

Hur man gör en falsk eldstad i gipsskivor med sina händer

Dekorativ öppen spis av papp med sina händer, och det är verkligen trevligt och lätt, men det ändå inte jämföras med den mer robust karl i en falsk eldstad i gipsskivor. Så, hur man gör en falsk eldstad i gipsskivor med sina händer?

Först av allt, vi börjar med det faktum att du behöver:

 • Aluminiumprofil (Future öppen spis)
 • gips direkt (du kan använda trim om någon)
 • Regiment (du kan köpa en trä trappsteg)
 • kakel
 • spegelpaneler (för efterbehandling kammarväggarna)
 • skruvar
 • Trådlös
 • fästmassa
 • flytande naglar
 • injekteringsbruk
 • lack och färg plattor (önskemål)

Först måste du bestämma storleken på den framtida öppna spisen. Det är bättre att dra en öppen spis - en sådan önskan, och sedan för att bestämma den verkliga storleken på den upphöjda eldstaden är bäst att välja en dekorativa plattor och hylla, och redan grundval av deras storlek att ändra måtten på din eldstad.

Med definierade dimensioner som krävs för att göra konstruktionen av profilen № 1, 2, som sedan är mantlad gipsskivor № 3, 4. Vidare en bättre pre raschertit golv och väggar, och även för att flytta från de arbetande ritnings markeringarna på de delar av eldstaden.

Nästa fästa en hylla att limma eller skruvar № 5. fastklibbning på de flytande naglar spegel № 6. Innan om plattorna hela strukturen murare tunt lager av fästmassa och ge den torka №7 (detta kakel förbättra vidhäftningen till ytan av gipsskivan) på sidoväggen av härden. Så egentligen möjligt att börja om kakel № 8. Efter en dag kan gå vidare till bruket, och efter en stund och beläggning lack plattor (förslag).

Även med hjälp av svampar och akrylfärg kan förändra utseendet på några av din eldstad (viktigast av allt, kom ihåg: svamp maknuv i färgen, är det nödvändigt att Sukhothai vått papper).

Det är allt trevlig eldstad trim från gips är klar! Vi beundrar foton och komma med din inredning.

Dimensionerna hos eldstaden: höjd 100 cm, bredd 90 cm.

Bredden av de "ben" och ett djup av 24 cm;

Hylla: 90 * 30 cm, plattorna 20 * 6 cm.

Eldstad i gipsskivor kan göras av valfri storlek, olika form, och avsluta den öppna spisen kan göras på många olika sätt - allt beror på din fantasi. I den nisch kan du göra en båge, klistra in den spegeln eller göra glashyllor som att sätta ljus. Och du kan sätta den elektriska värmare eller skärmen med bilden av lågan, men detta bör försiktigt leda elektricitet till nisch. I detta fall, om vaken för att stärka profilen av väggarna, minns vägar elkablar misstag skruvar inte skada elnätet.

Du kan göra en falsk hörn spis med händerna, och väggarna i den öppna spisen dekorerad med kakel och inte till exempel venetianska gips.

Om du väljer att installera elektrisk eld, notera utstående öron för ventilation - framför öronen kommer att behöva skära hål för ventilation.

Om det är möjligt kan du bygga en gjutjärn öppen spis i botten av gips. Vi får en mycket ovanlig falsk eldstad.

Även min uppmärksamhet drogs version av "dolda" öppningar för rengöring sot. Raised eldstad görs på ovanstående princip skönheten i tanken på att titta på bilden nedan. En bra idé för dem som har en kamin.

Dessutom kan du inte bo uteslutande på att skapa en dekorativ öppen spis, stora rum med öppen spis trim kombinera olika design: hyllor, skåp, etc. De är alldeles för lätt att göra alla samma profiler och gips.

För övrigt är det värt att notera att den dekorativa eldstaden gipsskivor valfritt skruvas fast i väggen, kan det vara helt "oberoende" möbel, som kommer att vara lätt bytas ut.

I detta fall huvuddelen: ett plant golv och väggar.

Om du inte gillar att arbeta med profiler och gipsskivor, är det möjligt att använda trä och plywood. Än en gång måste du räkna ut på förhand storleken på framtida falsk eldstad baserat på antalet och storleken på plattorna (glöm inte utrymme för fogning). Från en bar (i foto taget i baren sektionen 40 till 40 mm), vilket gör ramen. Som sedan mantlad med skivor av plywood. Mynningen av framtida spisen skär elektriska pussel. Det viktigaste steget i arbetet är att limma på konstgjord sten faner. Moderna lim och kitt gör det möjligt att göra det perfekt.

Observera att limmet lösningen i varje fall inte bör utsättas för den främre ytan av stenen. För att rengöra det blir praktiskt taget omöjligt.

Som används trä bänkskivor blad för fönsterbrädor. Tjockleken av 4 cm.

Engelska målade vatten lack mahogny färg.

För att avsluta ventiler tagit mindre sten, målade med latexfärg.

Det har utsikt över en vacker eldstad av timmer.

Det ser bra ut spis Bifogat till fönsterbrädan.

Men dessa eldstäder trävaror och plywood i slutändan nästan omöjlig att skilja från den öppna spisen gjord av gipsskivor och profiler. Anmärkningsvärt är en annan falsk eldstad trä (ristade eldstad av trä). Av eldstad trä kan vara av ämnen för trappor (alternativt bok).

För att göra den öppna spisen av trädet som visas nedan det erforderliga: 140 cm 3 steg, 3 steg 90 cm 2 stigare 140 och stig ett 90 cm 2 av stege inlägget och kinesiska elektrovstavka eldstad (foto № 1, 2).

Antalet erforderliga material beror på vad du väljer att göra en eldstad (skorstenen först rita nästa, beräkna erforderlig mängd material och först därefter gå till affären).

Befintliga delar skära bort all onödig (№ 3), frezeruete, oshkurivaete. Nästa, gäller för alla delar fläck (skikt 2 med ett intervall på 6 timmar) nästa dag lack (också 2 skikt med mellanliggande slipning 220:e och 400:e sandpapper, foto № 8, 9). När du behöver för att ge dem en dag eller två för att torka.

Och du är redo att montera. Vacker öppen spis trä redo.

Naturligtvis för att skapa en dekorativ eldstad kräver vissa färdigheter och specialverktyg: en ritbordet, hand cirkelsåg, bandslip, fräsning, sticksåg, borr och deltashlifovalka.

Du kan göra en dekorativ eldstad trä på ett annat sätt - som visas på bilden nedan. Det visar sig mycket bra imitation av den öppna spisen, och framför allt en falsk eldstad är lätt att göra med sina händer.

Förresten av trädet kan göras inte bara falsk öppen spis och original står för skor.

Och du kan köpa en vacker texturerat styrelse endast för toppen, och hela grunden för plywood ark för att göra, men i slutändan, inte denna möjlighet falska branden inte ser ut som något av de tidigare. Först är det nödvändigt att skära från ark av fanerremsorna bredd på 7-8 cm, kanter och slipas måla dem i olika färger. Tills de är torra, spikas på väggen ombord bas. Nästa, med användning av trälim klibba plywoodremsor till basväggen och limmas ihop. En torktid för design har inte kollapsat, kan du använda pressen - är det möjligt att trycka hela strukturen med hjälp av räcken, plankor och pinnar från duschdraperiet (eller kvast). Som ett resultat har du här en sådan ovanlig dekorativ öppen spis.

De som är över metoder gör falska spisen inte har råd, eller bara lite ledig tid, kan du föreslå falska balkar av polyuretan. I detta fall kommer en stor insats inte behöver köpa helljus (en, om du köper en tillräckligt lång eller två kortare) skär den i 3 bitar av önskad storlek, och helt enkelt limma ihop. En sådan öppen spis kan kompletteras lister, för att skapa effekten av åldern färger, för att fästa glashyllan och njuta av resultatet. Förutom väggen nära den öppna spisen som kommer att vara möjligt att göra en imitation av tegel. Det visar spektakulära dekorativ öppen spis, och viktigast göra upp eld med sina egna händer är mycket enkel.

Bio spis bord med händerna

Och för dem som absolut vill ha en öppen spis med en verklig brand, vars händer växa från där det är nödvändigt och därmed tillräckligt med tid, kan det vara lämpligt att göra ett bord med händerna Bio spis.

För att göra Bio spis bord, behöver du:

 • transparent tätningsmedel
 • 4 glas
 • metallåda (keramik, terrakotta)
 • gasväv
 • småsten
 • metallburkar med bränsle för bio eldstäder

Förbered allt material måste glas överensstämmer med dimensionerna av lådan. Kanterna av glas bör avfettas med alkohol (desto bättre avfettas ytan, desto mer tillförlitlig kommer föreningen). På kanten av glaset och tillämpa tätningsmedel placeras över ett glas. Något intryckt och håll under flera minuter. Vi ger tiden n-formad struktur för att torka och limma det sista glaset.

Oroa dig inte om tätningsmedlet har gått längre än kanten, kan det lätt att skära med ett rakblad efter torkning.

Nu måste skärmen anslutas till metallåda Foto nummer 6. Applicera tätningsmedel på glaset och satt på basen (pre-behovet att avfetta metall).

Ställa in i kartongen bank med bränsle och täckmetallgaller.

Om nätet är liten, är det möjligt att använda flera delar: ytan kommer fortfarande vara täckt med stenar.

Sprid stenarna över nätet området och lämnar en fri del av bankerna med bränslet.

Det är allt, kan Bio spis vara redo att sätta eld på och njuta av elden.

Att antända bränslet, använd en lång flisa. Du kan göra spaghetti.

I allmänhet, som ni ser, det finns många sätt att göra en falsk eldstad med händerna. Framgångsrika försök dig!

Att skapa en öppen spis i kartongen: Master Class med foto

Raised eldstad i kartonger - en gemensam möbel av urbana lägenheter och studios. Oberoende gör en sådan struktur på flera sätt, men alla av dem kräver ingen konstruktion kompetens och betydande ekonomiska investeringar.

Dekorativ öppen spis - ett utlopp för dem som vill göra i mitt hus atmosfär av komfort och värme, och att upprätta en riktig grogrund omöjligt. Raised eldstad enkelt och kostnadseffektivt kan byggas från konventionella kartonger.

Dekorativ öppen spis från kartonger kommer att pryda alla hem. Det kan dekoreras på olika sätt beroende på händelsen.

Det finns många tips på temat: "Hur man gör en dekorativ eldstad från lådan med händerna." Denna artikel kommer att diskutera tre av de vanligaste sätten att skapa falska härd av papp:

 • falska spis trim;
 • falska hörn spis;
 • Christmas härd.

Att skapa den öppna spisen av rutorna - den billig och enkel process. Vid installationen av det inre av ämnet lämnar inte mer än 2-3 timmar.

Spis trim är förfalskning av rutorna mycket vanligt i lägenheterna av stadsbefolkningen. För att göra en möbel, du behöver för att förbereda följande material och verktyg:

 • kartong (rekommenderas att använda kartong från under de stora hushållsapparater - plasma, kylskåp eller tvättmaskin);
 • papper, linjal och penna / markör för en skiss;
 • Brevpapper kniv;
 • Byggnadstejp;
 • limma "Moment9raquo; eller någon annan polymerkomposition;
 • skum gränser och lister dekorativ öppen spis;
 • latex vit färg eller kitt;
 • borsta, svamp.

Var noga med att kontrollera manual för produktion av eldstaden gjord av papper med sina egna händer på vår webbplats.

Video: Fireplace ur lådan med sina händer

Tips! Om rymlig box var inte på plats för att skapa den öppna spisen, kan du använda flera mindre limmas ihop kartonger.

Perimeter trim eldstad kan göras "under en tegelsten", "antika" och andra. Många föredrar en traditionell typ av eldstad i vitt.

Steg för steg instruktioner för att skapa falska eld rutorna:

 • På papperet första skisserna i framtiden byggnaden. Masters utan fantasi systemet kan hittas på Internet spisen. De siffra märket dimensioner av delar.
 • För att underlätta utformningen av anläggningen överförs till en kartong. För att göra det lättare att arbeta med alla de viktigaste linjerna tillämpas med en penna eller markör, extra - penna.

Skiss av den framtida eldstaden kommer att underlätta arbetet med sin skapelse. Layout bidra till att höja designen mer exakt och snabbt.

 • Vid botten av kassan kniven (fräs) gör förbrännings rektangulär öppning för "ognya9raquo;. Cut blad box limmas på baksidan av förpackningen. Om lådan är mycket stor, är den överskjutande delen helt enkelt avskuren.

Hole "ochag9raquo; vanligen det gjorde rektangulär.

Tips! Botten av lådan rekommenderas förutom att limma tejp till förpackningssidan tätt hållas.

Ytterligare väggar tejpa omslags lådor gör designen mer robust och motståndskraftig.

 • Efter att ha skapat huvudramen, fortsätt till efterbehandling. Ytan av lådan kan tapets, film eller papper spår. Många konstnärer med särskild UPPTAGITS stencil kinesisk prydnad. Om du planerar att göra den klassiska versionen av den öppna spisen, då ofta tillgripa följande dekoration teknik. Av skum curb skurna delar för att skapa dekorativa ornament. Skära skum vid en vinkel av 45 grader, sedan till delar kan lätt monteras till fyrkanter / rektanglar.

Klistra in i kroppen av den öppna spisen spår papper.

Tips! Köp föremål för att dekorera den öppna spisen (gränser, golvlister, etc.) finns i någon järnaffär.

 • Från snitt band gör kvadrater och rektanglar på väggarna i framtiden öppna spisen och hålla dem på ytan av lådan. siffror är vanligtvis placeras symmetriskt i förhållande till varandra genom två rektanglar på varje sida av rökkanalöppningen, och direkt ovanför den. Plats för "ochaga9raquo; Du kan också dekorera med sådana gränser.

Skumtrottoarkanter är idealiska för att skapa dekorationer eldstad.

Tips! Som vissa landskap med användning skumdelar i form av änglar, blommor och andra.

 • I den övre delen av det dekorativa eldstad av rutorna behöver limma sockeln. Den bildar spiselkransen och ger byggandet av ett snyggare utseende.

Viktigt! Mantel tillverkad av tjockare skum eller plywood.

 • Material under hyllan limmas till den övre delen av eldstaden.

Lister bättre pasta ovanpå spisen design.

 • Därefter börjar måla rutan. Ofta använder vattenbaserade färger i vitt. Om du planerar att göra en dekorativ trim antik öppen spis, i stället för färgkompositioner med hjälp av en konventionell plåster för gipsskivor. Den tillämpas på de framtida bygg eldstäder och torkad hårtork.

Tips! Färgen appliceras i flera lager med en borste, i hård beläggning med hjälp av en svamp.

Öppen spis trim lådor redo, återstår det bara att dekorera strukturen. För att simulera en brand i den inre väggen av kammaren kan limmas foto levande eld. Ugnen kan placeras hemgjorda "drova9raquo; eller sätta ett ljus. Det beror på fantasin guiden.

Dekorativ öppen spis av rutorna kan tapetseras, imitera tegel. Denna stil passar perfekt in i alla rum.

Master class för att skapa ett hörn av den öppna spisen av lådorna

Hörn trim eldstad installeras ofta i små utrymmen. Skapandet av denna struktur sker i flera steg:

 • Att välja en plats mätningar borttagning.
 • En lämplig vinkel pose kartongen. Det är önskvärt att dess parametrar överensstämmer med parametrarna för vinkel rymden - det blir lättare mixtrande spis.

Hörn trim spis sparar inte bara utrymme i rummet, men också dölja ful hörnet.

 • Framsidan av förpackningen gör en skåra i en halvcirkel, så att den kan böjas inåt.
 • På toppen av snittet delar göra två bågar så att hon fick en triangel form. Den resulterande delen är fixerad med hjälp av vidhäftande tejp eller lim mellan sidan och den främre sidan av eldstaden.
 • Den bakre väggen på lådan och skär "podgonyayut9raquo; struktur under en vinkel.
 • Väggarna i rutan binds samman med tejp.
 • De resulterande falska spis lådor hänga tapet eller färg. Effektivt ser "ochag9raquo;, klistras över med papper eller film" Brick".
 • Braskbords är gjorda av plywood eller papp, limmat i flera lager. Hylla täckt med färg eller klistra över "under trädet."

Mantel kan vara gjord av lättviktskonstruktionsmaterial - plywood, kartong, etc.

Tips! Det rekommenderas att göra spiselkransen så att den sticker ut något över "ochaga9raquo kroppen;.

Garnera med dekorativ öppen spis hörn lådorna kan vara av någon attribut - ljus, kransar, figurer, etc.

Gör ett hörn spis kan en falsk vara att din smak.

Hemlagad spis lådor till jul

För att skapa en festlig "ochaga9raquo; Det behöver tre kartonger - en stor och två mindre. De är limmade till varandra - de flesta ligger i centrum, mindre - på kanterna.

Tips! Om lådorna har olika höjder, är de skär och gjorda av samma storlek.

Denna version av enheten skorstenen lämplig för stora lokaler. Om området av rummet inte skapa en sådan struktur, kan du använda en liten kartong.

I den centrala främre väggen av lådan avlägsnades för att ge förbränningsöppningen. Visuellt, är det isoleras genom kantsten eller skumformstycken. Att göra eldstaden "Brick", tillverkat av kartong eller skum skärs i små rektangulära bitar av samma storlek, är limmade till ytan av lådor förskjutna som tegel. Öppen spis primas i flera lager, har alla detaljer blir samma färg. Därefter installerar färgade brun färg och gränser - gul. För att göra "kirpichiki9raquo; mer strukturerad på dem med en svamp prick tillämpas guldfärg. Ready dekorativ öppen spis dekorerad med julen glitter, leksaker och girlander. Vi rekommenderar att ytterligare utforska material om hur man gör en vacker jul och nyårs spis och lägga till en artikel till dina favoriter.

Julen version av ett dekorativt brand. Denna konstruktion kommer att vara ett utmärkt komplement till den festliga stämningen.

Dekorativ öppen spis av rutorna kan lätt göras för hand. Denna möjlighet kommer att göra rummet mer varm och mysig.

Möbler och inredning

Om du bygger en sten eller tegel spis du inte har råd, rekommenderas att stanna på kartong version av den öppna spisen. Denna spis är idealisk för privata hem och lägenheter, det är lätt att transportera från plats till plats, och inte kräver några väsentliga investeringar för dess konstruktion. Om hur man gör sin egen eldstad i kartonger med sina händer lära sig på.

Christmas spis kartonger med sina egna händer

Med hjälp av branden är möjligt att inte bara att dekorera huset för semester, men också skapa en riktig julstämning. Till utseendet är en eldstad inte skiljer sig från den nuvarande, är den enda skillnaden att spisen inte kan värma upp rummet.

Innan starten av produktionen av elden, bestämma dess läge. Om utrymmet i rummet lite, är det bäst att stanna vid hörnet av den öppna spisen alternativet. Också besluta om storleken på framtida byggnation. I detta utförande, behovet komma ur lådan vars storlek kommer att byggas öppen spis och rummet storlekar.

Under arbetet med en dekorativ öppen spis från kartonger måste ha:

 • stora lådor av kartong;
 • lim för anslutning lådor;
 • polymer-lim,
 • Måla att arbeta med kartongytor, oftast är det vattenbaserade;
 • färglös lack utföringsform;
 • måla guldfärg i burken;
 • formning till taket;
 • borstar och svampar;
 • maskeringstejper;
 • linjal, level, mätinstrument.

Bland de viktigaste delarna av den öppna spisen Erhållen foundation, portalen och den övre luckan.

Att tillverka huvuddelen med hjälp av kartong. Basen bredden är omkring 50 mm och en längd av ca 120 mm. Av kartonger som behövs för att bygga huvuddelen och klistrat den med tejp. Således kan man erhålla en förform i en dockskåp.

För tillverkning av portalen under öppen spis, som också används kartong. Rekommenderas vistelse på utföringsform som har en solid bakre vägg. För att tillverka den främre delen av kartong som används i segmentet av remsan. Vidare bör försiktighet iakttas på skär delen av ugnen, vilket är mindre än storleken på den öppna spisen. För att koppla samman alla detaljer, använder bandet.

Följande tillverkningsprocessen översta hyllan, bestämmer dess kvalitet styrkan den öppna spisen. Därför, om du planerar att installera spisen några tunga föremål, sedan ta hand om av säkerhetsskäl. För detta ändamål är det nödvändigt att koppla samman flera lager av kartong. För montering av delar, i detta fall, användning av PVA lim. Efter det lämpar själva produkten till den kompakta tills torr. Sålunda är det möjligt att skapa en styv hylla placerad ovanför. Att fixera hyllorna på portalen, använda den adhesiva polymerbaserat. Nästa använda maskeringstejp, täta alla fogar mellan delar på spiselkransen.

Det enklaste och roligaste ögonblick i tillverkningen av eld ur en kartong med sina händer är processen för inredning. För inramning produkter, använder formning eller baguetter tillverkade av skum. Varianten med att skapa lister. Följande färgningsprocessen spis. Inledningsvis bör produkten ges samma ton, oftast är det täckt med en ljus färg. Till färgkompositionen är jämnt absorberas i den öppna spisen, se till att använda den med en borste. Att måla stuckatur och andra förnödenheter, använd en svamp.

Ytterligare efterbehandling eldstaden utförs med klarlack. Detta material tillåter säkra det första lagret av färg. För att branden var en mer realistisk utseende, måste du täcka den med guldfärg från en behållare. För ytterligare dekorera den öppna spisen, hänga på hans julen strumpor, glitter, Garland. Dessutom kan insidan av ugnen vara pokleit tapet som efterliknar tegel. Observera att användningen av ljus för dekoration - det skall avvisas, eftersom den öppna spisen är gjord av papp och enkelt förvandlas från ett minimum av kontakt med elden.

Som extra tillbehör för det nya året brand, se till att använda en self-made trä. För deras konstruktion måste ha:

Vik kartong i ett rör, använd maskeringstejp och lim för att säkra den. Längden och bredden av virket bör vara olika, det lilla stocken skäras i bitar och ansluta med en stor, vilket gör en imitation kvistar. Efter att limmet har torkat, måla virket i vitt.

Dekorativ öppen spis från kartonger med sina egna händer

Innan du börjar arbeta med dekorativa öppen spis, först av allt måste du bestämma storleken på den öppna spisen. Observera att eldstaden ska placeras på en framträdande plats, vilket kommer att göra sin centrala och attraktiv del av interiören.

För att bestämma storleken på den öppna spisen, måste du använda ett måttband. I förhållande till installationsplatsen för framtida byggnation, är dess storlek bestäms.

Följande beredningsprocessen RITNINGARNA spis. Den listar alla dekorativa element, de enskilda komponenterna, såväl som storleken av basen.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt arbetet med att avsluta en dekorativ öppen spis. Det måste exakt likna verkliga eldstad i tegel eller sten. I nästa steg av det utvalda materialet för arbete och verktyg. En huvuddel av eldstaden rekommenderas att konstruera en wellpapp på grundval av sina stora hushållsapparater. Sådana lådor har hög hållfasthet och är idealiska för att skapa den öppna spisen.

Vidare, för nödvändigt att framställa den adhesiva kompositionen av PVA och polymerbaserad. För att klistra över hörn och andra delar av den öppna spisen, använd maskeringstejp. Till fick eld i samma färg, måste du ha en vit färg. I vissa fall, måste också ha en transparent lack. För olika färger av färg, förbereda färgade färgämnen, kan de användas för att uppnå en mängd olika nyanser när dekorera den öppna spisen.

Dessutom måste du köpa varorna i form av lister, hörn, som kommer att ge en komplett bild av branden. I processen för efterbehandling bör använda lockigt expanderad polystyren och polyuretan delar.

Dessutom bör instrumentet framställas i form av borstar och svampar, pennor och nivå. Av ren trasa för att avlägsna färg eller lim från ytan.

Vi erbjuder dig två av de vanligaste varianterna av eldstäder:

Öppen spis, installeras nära en vägg, är kompakt, på spiselkransen ställa in olika dekorativa detaljer. Trim spis är mittpunkten i rummet, är han alltid på en framträdande plats och drar till sig uppmärksamhet. I processen för att tillverka en sådan brand, bör du frigöra utrymme i rummet, för att skapa den. Vidare rekommenderar vi att få en miniatyr av den öppna spisen, alla uppgifter om vilka är placerade på golvet. De viktigaste delarna av eldstaden bas används, en del av gantryt och den övre hyllan.

Först vi börja arbeta på en bas. Det måste vara olika styvhet och stabilitet. Därför räcker inte vanlig kartong, måste du ta hand om sitt sigill flera lager av kartong. Inuti basen rekommenderas att fixa revbenen. Denna del av skorstenen måste vara större än själva produkten till 80-120 mm på varje sida. Det finns två anledningar till metoden att tillverka ett falskt skorsten från kartonger med sina egna händer:

 • tillverkning av lådor, som är stötfångarna, installation på botten av ytterligare element, förstyvande;
 • bildande av ett flertal paneler av kartong, som kommer att tjäna som botten och ytan förstärkningsribbor i detta fall, endast fixerad på botten.

För tillverkning av bottensidodelarna använder samma band, gjorda av papp. Således blir basen starkare. Fastställande band genom användning av maskeringstejp.

Under tillverkningsmetod för fastställande stand tänka igenom portalen på ytan. Oftast, ansluter den till botten. För ytterligare fixering av portalen använder vanlig tejp.

Följande process - byggandet av portalen den öppna spisen. För dess produktion med användning av tidigare framställd en låda med en viss storlek. Vi erbjuder två alternativ för tillverkning av portalen med sina egna händer:

Den första varianten förutsätter närvaron av en styv struktur. Eftersom produktionen av ram partitioner med flera lager av kartongmaterial. Producerades ursprungligen montering främre och bakre delar av portalen. De ökar styrkan hos hela strukturen. Kartong baserad markup gör en eldstad i den öppna spisen. För sin användning av skärande kniv brevpapper. Således är tillverkning utförs av delen av eldstaden.

För tillverkning av innertakspartiet av ugnen litet snitt bit kartong, i förhållande till sin storlek. Att fixera delarna med en vidhäftande tejp. Att ytterligare stärka och låsa huvudkroppen hos eldstaden med hjälp av en stomkonstruktion i form av ribbor.

För tillverkning av inramade paneler förstyvande använda basen solida kartonger. De är sammankopplade med hjälp av lim och PVA prosuschivayutsya med hjälp av en press. Följande process rektanglar uppgifter spärren på den främre delen av portalen.

Det finns ett annat sätt att skapa ramorganen. Dessa partitioner lätta den totala vikten av eldstaden. De har formen av ett galler skiljevägg. På gitter med hög styvhet är fäst ett annat skikt av kartongmaterial. Portalen är inställd baserat på catwalken och fixeras därpå maskeringstejp eller lim. Efter installering av ramen, gjort processen för färgning och dekorering.

Öppen spis från kartonger foto:

Om du vill dölja alla anslutningar mellan en bit kartong, använd maskeringstejp. Om utformningen av den öppna spisen kan installeras en mängd olika dekorativa element. Observera att i detta fall är ramväggar ytterligare tätat med kartong.

Den andra metoden för konstruktion av en jul eldstad med händerna ur kartonger - enklare i utförandet. Den bakre väggen den öppna spisen kommer att ha en fast form, alltså är det inte möjligt att ordna hyllor.

För anslutningsdelar av den öppna spisen används som maskeringstejp. Nog skär enligt skissen i en låda ugn del. Genom sidodelar bostads löper fixerings rektangulära remsor. Sålunda bildandet av fokal producerade delar. Vad som följer är redo att fastställa formen på den öppna spisen på pallen. Första är ytan täckt med lim och sedan ytterligare fixeras genom tejp.

Den övre delen av eldstaden fungerar som en hylla. Notera att vikten av denna punkt får inte överstiga vikten av branden, eftersom det finns en risk för deformation. För användning flera hyllor sammankopplade kartongark gör. Det övre skiktet av kartong används med en maximal densitet.

För att fixa hyllorna till spisen, använd flytande naglar. Varianten tillverkning hyllor plywood bas. I det här fallet bör dess tjocklek inte överstiga en centimeter. Ännu bättre, använd en vattenbeständig plywood.

Dekorera den öppna spisen med händerna ur kartonger

Nästa fas i arbetet med öppen spis - dess inredning. Kvaliteten på dess prestanda är direkt relaterad till attraktionskraft av den färdiga produkten. Det första dekore metoden innebär användning av dekorativa element som köpts från polyuretan. För separation av den öppna spisen för några små områden som används gjutning. Därefter en gjutning. Det är också möjligt att tillverka kolumner.

Att åtgärda dessa element, använda flytande naglar. Detta följs av processen att färga den öppna spisen med alla tidigare installerade beslag. För dessa ändamål, rekommenderar vi att du använder en svamp och borste.

Detta följs av processen för ytterligare arbete på separationen av dessa element. Till exempel, stuckatur, kan isoleras med hjälp av guldfärg. Efter avslutad färgning bör eldstaden lack som förhindrar skador på färgen beläggningsprocessen. Varianten imitation tegelvägg. För dessa ändamål använde plåster på gips basis.

Dessutom ugnen inställd trä som gör spisen ser mer attraktiv och realistisk. Installations kransar nära ved hjälp simulera flammor.

Öppen spis från kartonger med händerna video:

relaterade artiklar

© Building portal StrPort 2011-2016. Artiklar om reparation, konstruktion och byggmaterial.

Kopiera information från sajten är möjligt endast med tillåtelse av utgivaren eller en direkt hänvisning till källan. rättslig logik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

86 − 79 =