Dekorativa stenar för inredning foton

Dekorativ sten i korridoren - styling hemligheter

Vid utformningen av hus och lägenheter vill använda naturmaterial, men det är inte alltid motiverat. Till exempel användning av natursten för dekoration. Det är dyrt, svårt, kräver hög kompetens. Det finns mycket lik den naturliga människan skapad sten. Det är också tillverkade av naturliga ingredienser, men det väger en bråkdel, och en mycket mindre kostnad. Och avslutar hallen dekorativ sten kan göras med sina egna händer - en speciell färdighet det kräver ingen installation.

Ett alternativ hall konstruktion

Typer av dekorativa efterbehandling sten

Idag finns det tre typer av dekorativa konstgjord sten som används för inredning:

Dessa produkter är i utseende mycket lik naturlig sten, men väger mycket mindre (14 kg / m 2 till 50 kg / m 2). Och mycket lägre kostnad (jämfört med naturlig), särskilt om tillverkaren av ryska eller vitryska. Fördelarna kan hänföras, och enklare stapling - endast den främre delen av fakturan, de andra tre är mer som kakel eller tegel.

Egentligen finns det en annan typ av konstgjord sten finish - klinkerplattor, som imiterar tegel av olika typer. Den är gjord av tegel nästan teknik - bränns i ugnen och glasyrer. Skillnaden i tjocklek - är 1-3 cm Denna typ av finish är bra i många moderna inredning -. Från high-tech till vinden.

Prover av keramiska plattor att simulera murverk

Gips efterbehandling sten är det billigaste av denna typ av material. Hans andra fördel - är det enklaste. Att det används för montering på gips, eftersom stora laster det bara inte har. Nackdelar - det är ganska bräcklig, hygroskopisk och kan kollapsa när det är vått. Dekorera hall med dekorativa sten på basis av gips är endast möjligt om det efter stapling process det särskilda skydds impregnering eller lack på akryl basis.

Och tålig efterbehandling sten erhålls från gips-sandblandningen. Är det möjligt att tvätta och med en borste med flytande detergenter. Dess nackdelar:

 • Svårt att skära. Bulgariska behöver en diamantskiva, att det finns mindre damm, är det möjligt att fukta plattorna.
 • En hel del vikt. Det är - jämfört med en analog av gips, och i jämförelse med en naturlig vikt mindre än mer än fördubblats.
 • Det högre priset. Vid tillverkning av cement dekorativa sten användning av hög kvalitet cement, och det kostar väl. Utöver priset påverkar produktionsteknologi - cement vinner längre erforderlig styrka (28 dagar), och de bildade plattorna måste förvaras någonstans till denna punkt, och i vissa förhållanden (vid en temperatur av ca 20 ° C och tillräcklig fuktighet 40-50%). Så det kräver betydande utrymme som ett lager, och det är - de extra kostnaderna.

Alla dessa brister kompenseras för hållbarhet och enkel vård, så det är - en av de vanligaste dekorativ sten för interiör och exteriör dekoration.

Konstgjord sten agglomerat

Denna typ av efterbehandling dekorativa sten har dykt upp på senare tid. Den består av krossade smulor till naturliga bergarter - marmor, granit, kvartsit - som tillsätts till polymerharts eller cement. ett färgpigment tillsätts för att erhålla klara färger. En dekorativ sten ser stora - inneslutningar av naturliga fragment, reflektioner i ansiktet på chips ... verkligen snygg, lämplig för att dekorera inomhus.

När du väljer en samling av gips eller cement notera processen för färgning. Pigmentet kan tillsättas till lösningen, och sedan väga plattorna kommer att vara av samma färg. På sin främre yta beläggs sedan tint toner som ger ytan ett mer naturligt utseende. Med den här tekniken även för en omärklig skillnad kommer att vara så nära nyanser.

I en annan utföringsform är pigmentet appliceras endast till ytan. Sedan, när det behövs, skär chips eller färg kommer att vara mycket olika.

Läggning av konstgjord sten med sina händer

Innan arbetet påbörjas, är det nödvändigt att fastställa beloppet. Det är inte så lätt som det verkar. Om man tittar på insamling, kommer du att se att de är i huvudsak består av fragment av olika storlekar och former. Undantag - keramik och sten insamling, imitera tegel. Du vet storleken på fragmenten kan uppskatta hur du vill placera dem.

Rita på väggarna i den uppskattade avslutande gränsen. Nu kan du mer eller mindre exakt räkna hur många "torg" dekorativa stenar du behöver. Till den resulterande siffran tillsätt ca 10-15% - för trimning och eventuella förändringar i processen. Detta kommer att vara den önskade mängden för efterbehandling.

Masters, som har erfarenhet av dekorativa sten, först pre "bedömer", där några fragment finns, hur man vända dem. Du kan göra en layout på golvet, du kan - i design mjukvara (om du vet hur man arbetar med dem), kan du försöka dra en plan på rutat papper eller en bit papper i lådan. Det viktigaste kriteriet: behovet av att följa de proportioner och inte glömma leden. Det kan vara ganska liten - denna typ av placering som kallas en sömlös eller kontinuerlig och kan ha en tjocklek upp till 1 cm, eller till och med lite mer.

Sönderdela kakel, plocka färger och nyanser

Detta steg i själv dekoration av väggarna med dekorativa sten, många gått, hoppas att i samband med arbetet, kommer alla att bli klart. Du kan naturligtvis inte, men tänk på att limmet uppsättningar snabbt och tiden för förändring är mycket, mycket liten. Enligt planen kommer det att bli lättare att arbeta med.

Dekorera med konstgjorda stenmurar kan göras av vilket material som helst, men de kräver förberedelser. Om väggarna tidigare varit något trimmas måste alla beslag borttagna förbli kal vägg med gips. Limma dekorativa sten på den gamla tapeten - inget att spendera tid och pengar: efterbehandling bara ramla av. Några mycket ljus samlingen kan limmas på tapeten, men det kan vara bara fragment - några plattor. Och då kan ingen garantera att inte riva tapeter och allt kollapsar.

Den enklaste arbetet med att förbereda väggarna om de putsade. Bara täcka dem med primer. Dess typ är vald beroende på det material (cement eller gips). Sedan kan du gå vidare till själva finish.

Dekorativ sten placeras på den plana väggen

Om väggarna är gjorda av tegel, byggstenar av något annat liknande material, var de först primas och sedan ett lämpligt putsspackel. Det är också möjligt inriktning av väggarna i gipsskivor. Men du kraftigt begränsa dig att välja den avslutande sten - du kommer att behöva välja den lättaste av samlingar och främst dekorativa sten gips.

Om väggarna är trä, är de först täckt med tätskikt impregnering efter torkning behandlas med primer. Då, på ytan av spiken maskeringsnätet och först därefter putsade. När du väljer en stuckatur helst vald från dem som "andas" och kommer att förhindra trä justera luftfuktigheten. Med limmade plattor blir det svårt, men den avslutande hall med dekorativ sten är vanligtvis fragmentariska - plattor limmade bara på vissa ställen, och resten av ytan förblir genomsläppliga.

De flesta av de dekorativa stenproducenterna rekommenderas att använda speciella lim som utformats speciellt för arbete med detta material. De är av tre typer:

 • för enkel efterbehandling sten som väger upp till 30 kg / m 2;
 • till tung från 30 till 30 kg / m 2 och uppåt;
 • Låg temperatur (nazhe + 5 ° C).

Späd limmet bör vara små portioner, bara observera tillverkarens rekommendationer. Det är bättre att röra med lämplig borrfäste - det är lättare att uppnå enhetlighet.

Lim för dekorativ sten kan vara färdig, men det är värt det är dyrare

En annan kan limmas till kakelfix av god kvalitet, men det bör vara riktigt bra - mycket behov av att hålla anständigt. Det tredje alternativet - för flytande naglar. Denna metod fungerar bra i gips, gips ytor en bättre användning av den adhesiva lösningen.

Putsade väggar och inriktade giposkartonom päls med en primer. Även om det torkar, lim utspädd servering. Vid montering är det viktigt att leden av slutlig bearbetning av sten som horisontellt. För att uppnå detta, kan väggen appliceras på layouten. Detta kan göras genom att använda måla sladden, men du kan - blyertspenna, med hjälp av en vattenpass eller laser.

Om dekorativ sten hall start inomhus från ett av hörnen. Vissa samlingar har en speciell hörnplattor - lättare att arbeta med dem. Om inga sådana fragment, är det nödvändigt att urskilja kanten av "end" fragment. De har några samlingar - de målade också kant. Samma element används i den sista raden, vid behov, att ändarna av det dekorativa utseende.

Hörnelement i dekorativ sten

Innan om baksidan av dekorativa stenar behöver för att utforska. Det kan finnas rester av cementslam - en tunn skumbeläggning ljus färg. Det bör tas bort. Detta kan göras genom att använda en hård borste.

Om lufttemperaturen är hög eller låg fuktighet, är inversen av den sten som fuktats med vatten. Då, är ett konventionellt adhesivt skikt anbringas med en spatel, utjämna den, ta bort rester med användning av ett kugghjul (tand 4-5 mm).

Applicera limmet med användning av en konventionell spatel

Ta bort extra växel

Detalj pressas mot den grundade ytan något flytta den från sida till sida, uppnå tät kontakt med väggen exponera delen i läge. Det kan vara bättre vidhäftning till knacka på ytan av en gummiklubba.

För bättre vidhäftning till stenmuren, kan du använda en gummiklubba

Det här alternativet att placera slutlig bearbetning av sten på väggen kräver en avsevärd tid. Det används när du vill lägga några plattor eller vid kanterna av ett stort fragment av området. Om det är nödvändigt att lägga en betydande mängd, är det lättare att sätta lim på väggen och ta bort överskott med en tandspackel. En fuktad med vatten för att trycka plattorna till limmet på väggen.

Den andra tekniken för dekorativa stenläggning på väggen

För övrigt har hela sekvensen ändras inte.

Om murverk sömlös, ställ nästa objekt noga. Om nödvändigt söm, är avståndet mellan plattorna fixeras med hjälp av plast, trä kilar av lika storlek, och är lämpliga bitar av gips. Om sömmen är liten, är det möjligt att använda plast kors.

stora kors, också lämpar sig för väggar med dekorativa sten

Träkilar definierar lika storlek söm tjocklek

När du arbetar ut från fästmassa kan extruderas. Om han kommer till den främre ytan, bör den tas bort omedelbart. Betong efterbehandling sten kan vara en fuktig trasa, gips - torka bara. Adhesiva uppsättningar mycket snabbt, och sedan ta bort den utan att skada ytan, är det praktiskt taget omöjligt.

Extrudera limmet omedelbart bort

Enligt denna princip, anges den planerade volymen av efterbehandling. När limmet grepp (anges på förpackningen) kan börja fylla sömmarna.

speciell sammansättning används för att fylla fogarna. I färg det kan simulera murbruket eller vara en kontrast med färgen finish.

Kompositionen utspädes med vatten till en pastaliknande tillstånd (proportionerna anges på förpackningen) anbringas i en särskild spruta eller tät förpackning med ett klippt hörn. Pastan pressas ut mellan sömmarna. Beroende på vilken typ av finish sömmen nästan helt fylld eller bara hälften (tills kakel kanten kan lämnas upp till 5 mm). Resultatet är ett präglat eller murverk eller smidigare.

Påfyllning av gemensamma byggandet av en spruta

Även bruket inte fattas, ta särskild riva och nivå lederna, vilket ger en konvex, konkav eller platt form.

Foton av ytbehandlingar hall och korridor dekorativ sten

Dekorera hall med dekorativa sten - ofta efterbehandling hörn och dörröppningar

Göra dekorativa stenvalv och en strömbrytare

Två varianter av lucktätningen konstgjord sten

Vispa dörren är inte lätt

Två olika stilar och material en

Finish kan vara ganska lite

Omväxlande remsor av putsade väggar och prydnadssten ger ovanlig effekt

Om du spelar med ljuset, du får ännu vackrare

I den moderna interiören är ofta använder imitation murverk

En av väggarna i korridoren är dekorerad med dekorativa tegel

Hur bra är det här alternativet - alla "smutsiga" plats stängd sten

Det ser underbart, nu också tänka att avsluta med dekorativa sten. Sett nog ett par intressanta alternativ i fabriken av sten som häromdagen att köra upp till det.

Jag behöver plattor som en video utläggning av sten Zikam Sten i en lägenhet och där det kan köpas.

Olika typer av dekorativa stenar för inredning

Användning av dekorativ sten för inredning kan du dekorera hus eller lägenhet på ett originellt sätt. Denna naturliga material har framgångsrikt hälls i olika inredningslösningar, och det blir höjdpunkten som försöker återskapa ägarna av hemmet. Sten dekorativ effekt ger inte värre än dess vilda motsvarighet.

För inredning kan användas som konstgjord sten, samt ett naturligt mineralvatten, är det en fråga om pris och kundens önskemål. Var och en av dessa arter är utrustad med ett antal egenskaper som måste beaktas när man väljer en produkt. För att bättre förstå vad som händer dekorativ sten för inredning, erbjuder vi att bekanta sig med dess funktioner, och utforska olika typer av material.

Natursten för inredning

Den obestridliga fördelen med mineral från naturligt ursprung är dess hållbarhet, särskilt eftersom en sådan väggbeklädnad inte påverkas av yttre negativa faktorer inne i lägenheten eller huset. Det påverkas inte av regn och ultraviolett ljus, så att stenen kan ge sina bästa egenskaper - förmågan att isolering och enastående utseende. Så det hände att vägg dekorativa element gjorda av ett sådant foder, som serveras och fortsätter att fungera som ett tecken på hög finansiell förmögenhet, så det påverkar också dess popularitet.

Konstigt nog, men den höga hållfastheten hos mineralet är både en fördel och en nackdel, eftersom det bearbetas mycket svårare. Återigen kan mönstret på ytan av inredningen vara annorlunda, men det är inte till allas belåtenhet. Och den största nackdelen, vilket sannolikt kommer alltid att vara olika vilda mineral - sitt höga pris, inte är tillgängliga för alla.

Konstgjord sten för inredning

Priset på sten, som produceras in vitro, mycket lägre än i den tidigare versionen. Gips eller cement komponenter gör det mycket lättare, vilket avsevärt kan minska belastningen på egen design och materialet är lättare att limma. På grund av denna egenskap, leverans och lossning blir lättare, och därmed kostnaden för material nedan. Konstgjord sten är välförtjänt leder dekorativa byggprodukter på marknaden, eftersom det är begåvad med oöverträffad kvalitet:

 • enkel installation. Han är placerad på ett speciellt lim samt keramiska plattor, men det finns ingen anledning att noggrant anpassa varje element, men en viss slumpmässighet ger bara rummet charm;
 • ett stort urval av färger och texturer som efterliknar naturligt mineralvatten. Det finns gott om utrymme för designidéer;
 • Golv mottaglig för reparation och restaurering;
 • styrka och hållbarhet kan konkurrera med liknande kvaliteter naturliga foder;
 • optimala hydrofoba indikatorer bryr för inredningen enkelt och bekvämt.

Konstgjord sten för inredning

Negativa egenskaper är praktiskt taget ingen, förutom att vissa typer av trottoar är mottagliga för nötning av mekanisk påverkan, och ibland göra utan den hydrofoba behandlingen och kostnaden kan vara högre än de mer traditionella typer av efterbehandling material för väggar (tapeter, keramiska plattor).

Användningen av konstgjord sten för invändig beklädnad av väggarna

Stränga restriktioner för användningen av sten i det inre existerar inte, men vi måste kunna sluta i tid, så att inte överbelasta denna ljusa och texturerat material bostadshus eller lägenhet. Ganska motiverade dekorera hörn dem och välvda dörröppningar, för här har vi inte bara en konstnärlig effekt, men också utmärkt skydd sårbarheter mot mekaniska skador. Denna teknik kommer att bidra till att lyfta fram några inredningen och kommer att fokusera på dem lönsamma. Du kan styla din gips eller någon annan dekoration på limmet som helhet för det markerade området, och i form av små insatser.

Sten hörn accentuera zonindelning utrymme

Flexibla konstgjord sten eller gipsprodukter tillverkade lim i nischer eller hyllor. När dekorera eldstäder tillsammans med dessa typer av beklädnad kan användas keramiska dekorativa plattor under en sten för inredning.

På grund av den miljövänlighet artificiell inredning, kan det limmas till sovrummet sänggavel som ser mycket original. I vardagsrummet på kaklade ytan av väggarna hänger TV: n inte stenen inte nödvändigtvis en linjär layout - det kan placeras slumpmässigt.

Radius slemhinnan i nischer och tak med en ny produkt på byggmarknaden, till exempel en flexibel sten, utförs nu mycket lättare på grund av efterlevnaden av materialet. I allmänhet förtjänar en flexibel artificiell mineral särskild uppmärksamhet, och vi kommer att berätta mer om det.

Facing sten: typer och individuella egenskaper

På byggmarknaden finns alla möjliga sorter av dekorativa inför sten, som i de flesta fall monterade på limmet. Oftast våra landsmän föredrar produkter gjorda av gips, så med dem vi kommer att börja min recension, förutom gipsmaterial, samt flexibla och sten, har ett antal fördelar jämfört med liknande skinn för innerväggar och därför förtjänar det särskild uppmärksamhet.

Gipsbaserade material gör det möjligt att i stor utsträckning. Han har en lång och fast i täten bland liknande inredning, utformad för att fungera inomhus. Ökad efterfrågan på gips på grund av sin låga vikt och estetiska uppgifter, förutom priset på materialet är ganska demokratiskt. Gipsprodukter är porösa, så att de absorberar fukt. För att eliminera förstörelse av materialet på grund av fukt, måste behandlas med speciella lacker och impregneringar. Brandskydd, enkel installation lim, motståndskraft mot plötsliga temperaturförändringar - allt detta har en positiv effekt på valet av köpare. I utseende, gips liksom dess flexibla motsvarighet, i likhet med sandsten.

Detta material inkluderar sand, förstärkande komponenter, mjukgörare, färgämnen och pigment. Som tillsatsmedel kan innefattas pimpsten, keramiskt damm, expanderad lera granuler. Sten på betongfundament är mångsidig, så det kan läggas på limmet på vilken yta som helst av väggarna.

De viktigaste ingredienserna i porslin gör det möjligt att klara höga belastningar. Keramiska plattor med en granit styrka består av flera sorter av leror, mineralfyllmedel, fältspat och pigmentfärgämnen. Under vidare pressning och bränning porslin förvärvar förmågan att motstå höga temperaturer och fuktighet, såväl som väsentlig mekanisk påkänning. Till utseendet liknar en granit färgat glas eller blankpolerade mineral. För att inte repa den glansiga ytan av fodret, är det bättre att avstå från slipande rengöringsmedel.

En sådan klass av beläggningsmaterial kännetecknas av utmärkta hållfasthetsegenskaper, eftersom de baseras på en marmor och granit crumb. Även agglomeraten tillverkare inkluderar kalksten, kvartssand, och olika pigment. Monterad på bindemedlet på den behandlade ytan i vilken de liknar de mer vanliga produkter tillverkade av gips.

På ytan av innerväggarna kan staplas akryl sten som har ett antal fördelaktiga egenskaper:

 • beständighet mot mekanisk skada;
 • Det absorberar inte fukt;
 • Det är inte lockar smuts och damm;
 • lätt att rengöra;
 • enkelt limmas på ytan;
 • lätt vikt;
 • miljö renlighet.

Liksom liknande produkter tillverkade av gips, kan den installeras i lokalerna hos varje möte. Strukturen av en sådan tung sten, och materialet används under en lång tid utan förlust av den ursprungliga formen. Ofta kan hittas i form av fönsterbänkar och arbetsbänkar. Kvarts sten är lätt bearbetad diamantskivor.

Det är svårt att föreställa sig att stenen är flexibel i sin struktur, men modern teknik blir inte trött för att överraska oss. Sådant flexibelt material framställes produktion av sandsten på plats, för vilken ett naturligt mineral skärs mycket tunt lager så att det var unikt mönster. Då, är en tunn skiva maldes för erhållande av en jämn, glansig yta. Den grund på vilken det är accepterat att limma det skurna materialet är hållbara textilier belagda med ytan av de akrylmjukningsmedel.

Över tiden, är det textila avlägsnades och skars sandsten och akryladhesiv på sin baksida torkas i fria luften i solen. I tillverkningsprocessen, som ni vet, fina partiklar av naturligt mineralvatten frysa och lämnar oföränderliga mönster och textur. Flexibel sten kan limmas på alla ytor tack vare sin böjlighet. Det är nödvändigt varhelst du vill bearbeta rund form, för att göra en smidig övergång från ett element till ett annat. Det är en utmärkt lösning för dem som planerar att sätta på det vidhäftande materialet i hörnen, inte klippa det. Ny flexibel fodermaterial är inte billigt, men dess möjligheter begränsas inte av någonting.

Troligen svårt att hitta en mer traditionell beklädnad för väggar, snarare än kakel under en sten för inredning. Alla som kom över en liten reparationsarbete, vet att produkterna är installerade på en särskild kakelfix, har ett tilltalande utseende och ett stort urval. Vid försäljning kan du hitta produkter i alla prisintervall, vilket ger ytan av väggarna samtidigt skyddar mot fukt och dekorativ effekt. Sådan efterbehandling väggbeklädnad kommer att tjäna sina ägare i många år, under förutsättning att limmet är ordentligt vald och korrekt hålls styling arbete.

Här är vår erfarenhet av tillämpningen av dekorativa sten.

Alla var mycket nöjda med slutresultatet.

Bilder av inredningen med dekorativ sten

Upp och du befinner dig i en älva grotta tomtar ... ... ett medeltida slott eller en stor sten spalt ägda jättar.

Det skulle vara häftigt, eller hur?

Men ingenting kunde vara enklare - allt det är fullt möjligt att göra med sitt eget hus. Och det är en dekorativ sten - en livräddare i dessa metamorfoser!

Först måste du bestämma vilken typ av dekorativa sten som används för inredning.

Natursten - det är en av de äldsta byggmaterial. Dess styrka, tillförlitlighet och hållbarhet testats i århundraden. Sedan urminnes tider, var inrett med marmor, kvartsit, granit, onyx, sandsten och andra typer av natursten.

Och så var det, tills nyligen, har ännu inte uppfunnit konstgjord sten.

Dekorativa sten har blivit mycket billigare och mer lättillgängliga.

man skapade artificiell dekorativa "sten" av cement, lättviktsaggregat och färgämne. Det fanns de mest skiftande och bisarra former, än mindre vad rikedomar fakturor val ...

plus, inredningen är mycket lättare att natursten och lägga den i enklare tider.

Dekorativ sten kan utfärdas någon yta i huset - allt beror på din fantasi.

Sten kan läggas ut hela panelen eller ritning kan du rita eller markera vissa områden i rummet, men du kan bara ovanligt ljus och dekorera rummet.

Den ursprungliga sten struktur.

Blandning av efterbehandling material.

Användning av dekorativ sten för murverk - en win-win.

Bright monokrom vägg motsats till den ljusa och levande stenen.

Utrymmet bredvid dörren, och mycket dörren kan identifieras med hjälp av dekorativa sten. Belagd med stenvalv - denna del av medeltiden i din lägenhet, och den ursprungliga inredningsdetaljer.

Dörren till den fantastiska värld ...

Den ursprungliga valv av tegel.

Färgning dekorativ sten samklang med det övergripande inredningsstil.

Arch dekorativa sten i fotorummet lägger identitet.

Stengolv som någon överraskning - en lång uppfinning av mänskligheten.

Golv fram ett brett utbud av sten.

Färger, nyanser, mönster, ritningar ... Allt du kan önska!

Den ursprungliga imitation av gatan trottoaren.

Golv, kantad med dekorativa sten kan bli en "chip" av rummet.

Blandning texturer, former, mönster och färger ger en fantastisk resultat.

Dekorativ sten i det inre är ofta förknippat med öppen spis.

Om du har en tegelsten spis, även det kan vara klar med en sten - försök att blanda olika färger och texturer.

Men i utformningen av elektrisk spis finns ett stort utrymme för fantasin.

Sten spis på terrassen - vad kan vara mysigare!

En intressant kombination av strukturell sten panel "under trädet." Ved och öppen spis.

Den "kalla" interiör kan spela på kontrasten och betona värmen från den öppna spisen inför sten skugga.

Med öppen spis dekorerad med en dekorativ sten.

Och finns det några regler för användning av dekorativa sten?

Dekorativa stenen är nu mer populär än någonsin.

Denna del av inredningen i hemmet kan du ta en speciell estetik, även om den är gjord i stil med hi-tech.

Men för ett framgångsrikt utläggning av dekorativa stenar är några regler måste följas:

Dekorativa sten, även de ljusa färger, minskar belysning - Det är hans mönster. Därför kom ihåg att de kommer att behöva ytterligare ljuskällor. Mörk sten behov av att varvas med ljus enfärgad tapet eller gips.

 • Trånga utrymmen - snarare något än ja.

  Regeln följer den föregående. I ett smalt rum, och det är inte så bra belysning och sten kan och ger mörkret och fulhet.

 • Överdriv inte.

  Om ditt mål är att ordna hobbit grotta i en enda lägenhet, då, naturligtvis, håller principen: ju mer, desto bättre. Om det motsatta är sant, Var noga med att inte ryckas med hjälp av dekorativa sten.

 • Grov - inte nödvändigtvis en dålig sak.

  Placera identitet dekorativa material kan hittas i den milda jungfru spalenke. Blandnings stilar och avsiktlig råhet kan vara mycket jämn sätt och ger interiören en speciell känsla.

 • Använd levande växter.

  Föreställ dig en sten i sin närmiljö - i naturen. En kala klippor sett? Inte för att det skulle vara önskvärt att upprepa i sin lägenhet ut. därför bör tänka på kombinationen av dekorativa sten och livlig frodig grönska.

 • Rough stenmurar som är karakteristiska för den rustika stil. Om du vill styla sovrum inredning i stil med Provence, inte glömma den dekorativa efterbehandlingsfunktioner sten.

  Sten kommer inte att vara överflödig, och i utformningen av årgång kök eller badrum. Läs mer om programmet har vintage-stil interiörer.

  När du väljer en sten dekoration skugga är nödvändigt att komma ihåg om reglerna för färger. Om färgkombinationer i köket för att berätta https://magicflat.net/interiors/kitchen/k-cvet/sochetaniya-tsvetov-na-kuxne.html sida.

  Dekorativa stenar i din lägenhet

  Det är här som du bjuder kära människor, det är i det här rummet, ofta kommer hela familjen, precis som i vardagsrummet för att göra en särskilt välkomnande, ovanliga och intressant.

  Dekorativ sten används oftast i det inre av vardagsrummet.

  Att spela detta material är möjligt att kombinera till synes ologiskt. Bulk och textur dekorativa sten kan göra underverk.

  Väggen av grå sten passar perfekt in i vardagsrummet en monokrom komposition.

  Bright dekorativa sten garanterar kontrast och betonar de delar av inredningen i etnisk stil.

  Spridda dekorativa element animerar och domesticates kalla vita väggar, ekande golvet.

  Sten är inte bara dekoration - det hela paneler, dekorerad ram.

  Efterbehandling dekorativ sten kommer att förvandla alla kök.

  Även en enkel design "förkläde" i arbetsområdet kommer att orsaka inre av "ställa upp". Det är möjligt att tilldela en matplats, en bar, ett kylskåp eller huven.

  Kombinera färger, texturer, eller arbeta på kontrasten. Men glöm inte om belysning och rummets storlek.

  I ett litet rum sten överbelastning och "krossa" utrymmet.

  Klassisk köksmöbler i kombination med en medvetet grov och "slarvigt" sten. Rena linjer av möbler och vitvaror utspädd olika i form, storlek och även färgen på stenarna. Kitchen "förkläde" ekar också utformningen av väggarna. Med en sådan konstruktion är det viktigt att upprätthålla en balans.

  Kombinera ologiskt. Moderna material, vintage möbler och dekorativa sten i köket i en rustik stil.

  Blandning high-tech och land. Frimureriet förvandlas till byn ugnen - och en monokrom silver apparater och möbler. grov duk duk, som är en trasa - och strikt bänkskiva.

  Contrast - det är alltid ovanligt.

  Harmonisk tillämpning av dekorativa sten i köksdesign. Köksmöbel, vitvaror och andra dekorativa element av sten som gjorts i ljusa färger och bildar en hel bild.

  Användning av dekorativa sten i sovrummet inte alltför populär. Och av goda skäl.

  Med rätt utformning av stenen kommer inte brutto missförstånd och olämpligt, och inte ens ett tecken på elegans och förfining.

  Ordna väggen vid sänggaveln Rock - och omedelbart visade det huvudsakliga syftet med rummet, dess huvudsakliga plats.

  Om detta inte är lämpligt, kan du separera arbetsområdet (om någon), för att beteckna TV: n eller helt enkelt skapa en panel.

  Att sänggavel sten skapar en känsla av kungens säng.

  Stenmur - huvuddelen av de inre rum.

  Stora konstgjorda stenar i olika storlekar gör det sterila rum i den ursprungliga sovrummet.

  Stenmur med inbyggd öppen spis och en medvetet råa träbjälkar skapar i sovrummet varm och mysig.

  Vattenavvisande dekorativ sten - det är vad förklarar den höga popularitet dekoration sten badrum.

  Tja, om du är "happy" ägare av den genomsnittliga 2-4 meter rum? Alla samma sten - vara.

  Alla badrum tegel med dekorativa sten är inte nödvändigt: Den redan litet rum kommer att bli ännu lägre.

  Markera något visst område: spegeln, en del av en vägg, handfat, dusch.

  Samu badrum kan omvandlas till en del av medeltiden.

  Om du använder en sten, imitera granit eller marmor, får du ett otroligt lyxiga rum.

  I allmänhet, badrummet - det obrukade fält för tillämpningen av dekorativa sten.

  Denna svit är värd kungligheter!

  Blandning stilar och färger gäller för badrummet.

  Badrummet vänder, vänder ... in på spa!

  Space - en plats för fantasin.

  Titta på fotostudion kök konstruktionslösningar. En av de största utmaningarna i sin design - separationszoner. Dekorativ sten kan hjälpa dig att lösa det utanför boxen.

  Samma material kan oblitsevat en vägg i minimalistiska sovrum, speciellt om du väljer att registrera den i japansk stil.

  När du gör en vinterträdgård är att inte använda dekorativa sten på något sätt ens oanständigt.

  Kombinationen av krukväxter och sten - en av de mest framgångsrika.

  Här kan du förverkliga alla de mest otroliga idéer.

  Alpina diabilder, lådor för blommor, sten hyllor, ställningar, tillbehör ... kan användas vårdslöst sten i vinterträdgården.

  En bit av sommaren i en liten lodge.

  Ljus, färg, mönster, och en mängd olika texturer - det är hemligheten med denna sammansättning. Konstruktionen använder varma gröna väggar och olika nyanser av brunt.

  Så enkelt och så snygg.

  Öppen spis i växthuset?

  Varför inte, eftersom förutom de uppenbara fördelar det kommer att skapa komfort i rummet.

  Rough stenar ljusa färger betona lätthet byggandet av växthus själv.

  Ljus, färg och ljus igen - det är den viktigaste ledmotiv av formgivare av lokalerna. Rita väggar och golv gemensamt och interiören ser inte klumpiga eller för enkelt.

  Tvärtom, allt var intressant och även elegant.

  Bruna fönsterkarmar i kombination med lätta väggar av olika färger och texturer ger vinterträdgården värme och intimitet.

  Från denna mysiga vinterträdgård inte vill lämna.

  Skapad av naturstenar kan bli talismaner. Man tror att stenen kan "läsa" energi vibrationer omvärlden.

  Välja för din inredning, dekorativ sten ihåg detta.

  Alla mycket snygg och tillräckligt praktisk ... är inte dyrt.

  Jag gillade mönstret på golvet, skulle jag vilja se det fullt ut och lära tsenu.Eto där avskrivna Finishing och dekor-

  Bilder av inredningen med dekorativa sten, teckning elva, och där det står den första våningen, där mönstret kan ses delvis ljusbeige våningen med en cirkel i mitten och sedan ett kvadratiskt mönster i gult-svart tsvete.Vyshlite mig några foto och pris.

  Vi köpte ett hem kök med början Grandex. Kitchen kyla av sig själv, men här bänkskiva rakt "sked degtyav fat honung"! Repad dåligt, även när de används försiktigt och sink fläckarna dök upp! Rekommenderas inte kontakt med sten som

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 6 = 1