Dekorativa julgran med händerna

Julgran med händerna: 25 workshops om att skapa en jul skönhet!

Under hösten börjar tänka på nya året med sin feststämning, möten med vänner och familj och, naturligtvis, gåvor. Dessutom är det nya året för oss sedan barndomen i samband med julgran! Det är ungefär det och prata)

Lyckligtvis är människor alltmer tänka på det faktum att det inte är nödvändigt att skära en levande julgran för några semester. vi är "Krestikom9quot; fullt stöd för detta beslut och tror att trädet med sina händer - det är mycket mer intressant och mer human! Dessutom är det ett utmärkt alternativ för dem som har ingenstans att sätta ett stort träd (till exempel inget utrymme eller ledigt utrymme på denna aktiva lilla baby).

Vi erbjuder dig ett stort urval av workshops för att skapa en dekorativ julgran med händerna, som kommer att fungera som en underbar dekoration av ditt hem och originella gåva för en underbar semester!

Mycket original julgran med dina egna händer kan göras från kottar. Men vi kommer inte att använda koner helt och bara använda sina skalor till träd visade sig inte alltför skrymmande.

Så, för att börja separat från stötar hennes skalor. Detta kan göras med en vass kniv, klippare eller sax.

Var försiktig, ta hand om dina händer!

Nästa steg i konstruktion papper eller kartong vi kommer att göra kon, som kommer att vara grunden för vår julgran. Papper förskjuta en kon lim sida och skär av vid basen överskott.

Sedan är det bara att ta i hand skalor och klistra in dem i en cirkel, med start från botten av konen.

Du kan klistra in varje ny rad i ett sicksack sätt är det möjligt, som här, den ena över den andra.

På toppen av granen kan sticka kryddnejlika (krydda sådan))

När limmet torkar, kan du börja att färga våra skönheter. För att göra detta, kan du ta färgspruta eller konventionell akrylfärg.

Om du väljer akrylfärg med effekten av "metallik9quot;, sedan ditt träd kommer att se mycket mer spektakulär.

Sedan täcka ändarna "vetochek9quot; PVA lim och strö glitter på dem.

Det är skönheten av resultaten från dessa okomplicerade steg:

Exakt samma princip kan vara dekorerad med kedjor och kon pärlor, dekorativa snoddar, band, spetsar och så vidare. D.

En annan mycket populärt sätt att göra konstgjorda julgranar med sina egna händer är deras vävning pärlor. Detta är kanske den mest mödosamma metoden, men för älskare av beadwork ingenting är omöjligt!

Den detaljerade processen för vävning träd pärlor inte får plats i en artikel, så vi kommer att dela med dig länken till mästarkurser, tidigare publicerade på "Krestike9quot;.

Och en mycket vackert träd med sina händer, men den här gången är vävt från styrhytten:

Konstgjorda julgranar kan även sy! Denna process tar inte mycket av din tid samt juldekorationer du kan sy dekorativa pärlor eller hängen.

Nästa julgranar gjorda av tyg ansluten till fotoramen och ser mycket original. Författare - Tatiana (Tagorka):

Men det enklaste alternativet av tyg träd är här en sådan. lämpligt tyg som krävs för dess tillkomst (du kan även använda en säck och en stick-bas)

Skära vävnaden efter en lämplig diameter, i fuktig och PVA lim sätta på basen. Vackert bryta ner veck och låt torka helt.

Ett material såsom filt är mycket trevlig att arbeta: inte duschat och håller sin form väl. Så varför inte använda den för produktion av julen skön? Se vad de är vackra!

Julgran gjord av filt (filt kan användas i stället för filt).

Och denna lilla julgran gjord av filt för perfekt passform i företagets julleksaker, tilde, till exempel, i händerna på Santa)

Det är dock möjligt att återvinna rester av filt och göra ett sådant alternativ här:

För att skapa denna julgran kommer att behöva förbereda dig redan vet en kon av papper, som är limmade bitar av filt

De som gillar att virka vi också, än att behaga! Stickad julgran, dekorerad med pärlor, kan du sätta på semester tabellen som en dekoration, kan du hänga på julgranen som leksaker och naturligtvis, för att ge julklappar.

Om du har något att göra på jobbet) eller bara vill lägga till kontoret en liten semester, gör en julgran slut på papper. Vad kan vara enklare?)

Och detta träd är mycket lik en designer, eller hur? Alla fel av färg design kartong, som är så vacker och ljus att granen och dekorera något inte längre behövs) som förenklar processen att göra julgranen med händerna.

Fiskbens inom tekniken för pappers Quilling hopsatt från rullar i form av små droppar som vidhäftar till de nivåer spett. quilling fans kommer att förstå vad jag menar)

Lover quilling vända otvivelaktigt sin uppmärksamhet mot julgranen. För att skapa det, behöver du en kartong kon till basen papper och wellpapp pappersblommor. Klistra hela kon blommor och dekorera med pärlor

Julgran gjord av sisal trådar och en blomster mesh

Vidare finns det ännu mer intressant fiskbens eftersom ovanliga material som används för tillverkningen.

För det första, sisal och oas för torkade blommor. Av dessa är det bara en timme, kan du göra en mycket trevlig träd.

För det andra, för tillverkning av design julgranar kan du använda en tråd lindad på en strut på tillverkningstekniker genombrutna bollar.

För det tredje, blommig mesh och mesh för buketter.

Tillverkningsteknik av de tre träden är mycket likt, så processen för deras skapande visar i en master class gör en julgran med händerna.

Ja, fjäder julgranar gör också! Fjädrar kan köpas i järnaffärer, eller kanske du har lager av fågelfjädrar? För ljusstyrka kan färga deras mat färgämnen. Se den ursprungliga, vacker och så luften!

Tree av choklad - är inte bara vacker, men också läckra! En sådan gåva för det nya året kommer att uppskatta alla: vuxna och barn! Titta på videon master class och skapa!

Eller kanske du vill göra något sådant? Vi använder frigolit kon, dekorativa sladd, spetsar för scrapbooking papper, wellpapp och, naturligtvis, godis. Författaren till denna julgran - Nina Geronik (Afinka)

Gör en julgran från band inom området Kaznashi kan alla som någonsin har haft i sina händer en sidenband. Vi samlar rätt mängd kanzashi smala kronblad och limma dem till kartong kon-bas.

En enklare version av fiskbens band - är en enkel fastsättning av bandet viks på mitten, till marken. Dessutom fäst möjligt som satin tejp, och papper (papper för scrapbooking).

Mycket luft fiskbens erhållas genom användning av tyll. För att göra detta, ta en sträcka tyll, kollapsar till en sträng (det visar sig ett slags kjol) och sätta på kjolen till bas-stammen. Basen kan tillverkas av fler shpazhek pinnar för grill eller en snodd av tråd.

Och slutligen, en annan ätbara träd. Den här gången kreativa needle lyckats göra en julgran av ett äpple!

Och det är sant, det ser mycket aptitretande! 🙂

Kära needle, vi är glada att förbereda dig för denna stora urval av prydnadsträd för att skapa sina egna händer. Mycket snart kommer nyårs fåfänga och tid att förbereda gåvor, så vi hoppas verkligen att de idéer du gillar och inspirera kreativitet!

Till exempel, för att skapa just sådana biskornyu sängar, som också kan vikas till en riktig julgranar.

"Cross" garanterar kreativa take-off för hela året! 🙂

Julgran med händerna: 25 workshops för att skapa vackra jul: 1 kommentar

hur man gör en julgran med band

Lägg till en kommentar avbryta svar

kategori

korsstygn och andra handarbete

Placering platsmaterial på andra webbplatser är förbjudet!

Genom att skicka någon form på webbplatsen godkänner du

Julgran med händerna i en gåva till dig själv och kära

Hej kära läsare! Jag har inrett lägenheten innan det nya året och insåg: julgran med händerna skulle kunna bidra till att dekorera lokalen. Och inte en. Och ingen

Jag hade säkert några idéer som jag vill genomföra inom en snar framtid. Men när jag försökte hitta online workshops för att skapa så underbara skapelser. Åh, med vars hjälp de bara inte Före användningen av vissa material, skulle jag inte ha gissat. Så att vi tillsammans med er i dag att beundra mästerverk av mänsklig fantasi i jul hendmeyda!

Nyår (och inte bara) julgran med händerna: master classes

Nästan alla julgranar presenterade idag görs med hjälp av olika material. Vissa mycket ovanligt, fantasifulla, rika. Jag skulle säga, elit. Men andra tvärtom - den mest enkla och minimalistisk i sin design. A la Ikea, så att säga.

Den största gruppen hittills. Många av de verkliga granarter du ser. Var och en är inte som de andra, så välj

Den enklaste versionen av en julgran av papper - med hjälp av en kvadrat. Faldigt kvadraten i halv (diagonalt), för att böja den motsatta sidan till centrum (såsom i flygplan) och alla

Tips: Använd denna enkla teknik för att dekorera ett födelsedagskort eller en vackert vikta servetter.

Lite svårare att fortsätta. Det finns redan ett par fällbara är inte begränsat.

Först av allt vika en kvadrat av papper, som visas på bilden. då:

 1. Vika strukturen så att sido hörnen vara inuti. Detta ger en kvadrat, fyra gånger mindre än den ursprungliga.
 2. Bend rät vinkel mot centrum
 3. Och vänster.
 4. Bend rät vinkel till höger.
 5. Vik detta hörn för sig själva.
 6. Den andra att göra detsamma.

Nu vänder design och upprepa steg 2-6 bara varit på denna sida. Det återstår bara att klippa den vassa spetsen på den nedre och göra flera snitt på båda sidor. Sedan böjer varje tandad spets och sätta julgranen på bordet)

För att skapa denna gran ta papper och rita en cirkel på det, är det nödvändigtvis raschertiv som nummer 1. Vidare notch cut cirkel och varje avsnitt till en liten cirkel. Nu, varje denna lilla del av skruven på båda sidor av tips inuti, lim. Således behandla hela intervallet.

Vi måste piffa upp några rader. På bilden, till exempel, ser du skönheten i 15 lager av spets kon. Lager, förresten, samlades på tråden, piercing delar centra.

Den dagis fick uppdraget med ditt barn att göra en gran? Då detta alternativ - det enklaste. Ta en tjock kartong och färgat papper. Skära trianglar av kartong och papper, skuren i remsor och lim knä. Med detta handtag även ett barn Excess trim. Längst ner kan du limma spetten och hålla sig till Uppfyllnadspolyester.

Tips: Få produkten kan användas som bokmärken för böcker.

Herre, med användning av materialen till hands

För att skapa denna likhet fluffig barrträd skapande behöver du en lång metallstift på stativet och en hel del avfall. Känn dig fri att ägna sig åt i tidningarna, gamla tidningar, etc.

Tips: Ytterligare dekoration av julgranar kan göras med bläck i patronen, som kan spraya bladen. Så du göra dem starkare och mer hållbara.

En annan skönhet kommer gran, med kunskap. För är det nödvändigt att fastställa en pyramid av alla tillgängliga böcker. Elektriska girlander hänga, som på bilden, är det inte rekommenderas: bränderna i det nya året kommer väldigt ofta, inte försumma det. Bättre än den vanliga glitter och bollar på prognoser kvar.

Otroligt enkel teknik. Lämplig för att dekorera kort och väggar. Förbered några rör, rullas ut pappers rektanglar. Varje stick på avsedd plats. Kanaler kan göras gradvis minskande eller "ershikom9raquo; (Ibland längre införa element av högre än nödvändigt).

Limma ovanpå dekoration knappar eller paljetter.

För det behöver du massor av pappersremsor, som måste limmas till kon lager av papper. Och ovanpå sätta på en vacker hat-kon. Utmärkt hack som kan utföras med barn

Quilling för entusiastiska

Kärlek snurra papper spiral? förbereda sedan flera remsor av papper med samma tjocklek. Roll bitar 17 i spiralspetsen och zauzte en vardera. För att hejda en rulle 4 rullar, spridda på spett. Alla delar av limmet, enligt bilderna. Tips "vetok9raquo; du kan dekorera cylindrarna av olika färg, som juldekorationer.

Jag minns syster en gång nämnde att hon gillade den så kallade vytynanki - en typ av slavisk folkkonst, där tidningen skära ut den fantastiska skönheten i saker. Ofta deras lim på glaset för att förbättra den festliga atmosfären.

Och de gör det: på ett papper i förväg dras önskat mönster. I det här fallet - ätit vikas på mitten. Därefter, med en väl finslipat pappers cutter, klippa ut alla onödiga delar. Gran behovet två vikta halv del, som därefter kan bindas vid centrum med en symaskin eller för hand.

Fortsätter temat papper, jag vill visa dig tre enkla julgranar. Först, med blå rosor, som är gjorda av tissuepapper (såsom korrugerad, men mycket tunnare). Varje steg skapades med hjälp av band, starkt vridna i centrum, och något svagare i slutet. På grund av egenskaperna hos papper rosor enkelt räta ut och bli frodig.

Base - konen igen.

Nästa Spruce bra, mycket lik den föregående, men här bandet, som blommorna skärs till kanten, så mycket fluffig. De åter vridna i en blomma, men inte tenderar att ge en sorts ros, utan helt enkelt fransar som möjligt.

Vad en intressant idé. Jag har bara en massa av dessa formar, som det verkar, jag kommer aldrig till hands (jag hellre köpa silikon). Från varje skär basalplattan och skärs från en sida. Och hålla sig till strut.

Förresten, kan du göra från rester platt julgran på ett vykort, som på bilden i en master class.

För denna skönhet kommer att behöva en hel del färger av cirklar. För dem, skär flera cirklar av tyg och brand kant. Bättre att ta organza, voile, eller något liknande. Sedan samlar varje blomma på ett snöre och dekorera kärnor.

Fir igen från papperet vid basen av könen

Att skapa dessa gran-ta mjuk suspension (för basen) och tät (till andra element) filt och pärlor. Mönster kan göras direkt på bilden. Allt som återstår - att klippa ut av filt delar, som sedan behöver sy en söm Tråckling och sånt. Väl dekorera kurs

Denna julgran kan ge en kille - är mycket rörande

Förbered pärlor, sidenband eller rep (och kanske hela spets?), Tråd och nål. Allt som behövs - uppträdda på en tråd av pärlor svängar och loopar av tejp. Viktigt glöm inte att fixa början och slutprodukten.

Kärnan i skapandet av denna underbara julgran är att skapa ett stort antal bollar av tyg. För var och en av dem skära cirklar och dra tråden, banar Tråckling stygn. Inne lägga en del utfyllnad polyester och pull. Varje boll måste du hålla fast vid basen.

Basen kan vara en skum kon av kon papper eller den sydda tyget. Du kan ordna och gran som Topiary, kommer detta att kräva mer och kruka med polymer lera och grus för att skapa effekten av jordvall.

Det är charmen i marin stil kom från mig:

Andra material eller nödvändighet är mor till uppfinningen

Förlåt mig, kära läsare, jag på något sätt vill förolämpa någon. Det är bara ett uttryck bäst beskriver den mängd material som inte kan varieras med hjälp av vilka människor lyckas skapa ett träd :))

Inte riktigt en enkel men intressant fiskbens. Förbereda sig för att skapa den hackade pärlor, ett par vulster och en tunn tråd för att arbeta med pärlor. För att starta uppträdda elit, som på bilden 1. Gör sedan de fyra ben - det kommer att tippa.

Nu förbereda grenarna, vilka var och en gör vissa öglor - för de övre grenarna mindre för lägre - mer. Alla av dem samlas i en stam, linda den över en tunn tråd.

Respekt för master class för respekt för miljön och återvinning av avfall. Ta plastflaska, avbröt hennes släta centrala delen, som skär lugg. Locket går till toppen, kan botten användas som leverans. Alla skivade element hålla sig till den centrala stången.

Mina vänner, om du har ett antal trä trådrullar, ni vet - du är ägare av skatten som du kan göra en fantastisk gran. För det framgår av alla spolar av tråd och limma den nedersta raden av rundan tjock foundation. Sedan hålla rad för rad på den befintliga lägre. Enkel och snygg

Kärnan är en strut igen. Fäster det ett antal vanliga glitter, då antalet choklad, sedan igen, glitter, etc. Ovanpå limmet kan vara den mest utsökta godis (som en stjärna). En negativ - på trädet snabbt ingenting kvar

Strikt Nordic julgran. Som kan göras om till hands är ett papper kon och en liten (okej, lite mer än lite) cortex. Pieces måste klistra rader till träd såg ut som en gran.

Fråga bara - inte förstöra skull levande träd. Det är bättre att söka efter redan staplade storm. För övrigt är den metod som tillämpas i små bitar och CD-skivor

Fortsätter temat naturen. Vid den här tiden, vi dekorera semesterbilder lådor. Ätpinnar låg likhet träd, som i sin tur, garnera med tråd, knappar och andra dekorativa detaljer.

Detta är precis nödvändig för att koka upp för det nya året))) Jag har en desyatochek eller två pinnar med hjärtan, skulle vara häftigt) I allmänhet allt som är nödvändigt - att bygga en stång med ett stativ. Till exempel locket ekrarna. Och att behöva sätta käppar "vetki9raquo; I hörnet av hans kan infoga klubbor.

Och gran vi med hjälp av fjädrar. Principen är mycket enkel - stick fjädrarna från den nedersta raden. Förresten, kan fjädrarna köpas i vävnaden. Och det är vad målades grön - Jag vet inte kanske berätta för någon?

Konstruera ram som följer: tre cirklar av tråd lindas runt något runt (burkar, hinkar, etc.), så att varje följande varv var mindre (eller mer) av den föregående. Ta sedan tre bitar och med hjälp av en tunn tråd binda dem till varandra i toppen och på en plats på varje skiva.

Allt detta kan svepa en vacker krans. Om detta trick, kan du även hänga några juldekorationer.

Detta träd kan byggas på några minuter. För att göra detta, ta ett blad av nät eller sisal (vad det är, läs här). Täck med ett papper kon och linda i flera lager. Top fixa sladden genom att linda den runt en spiral gran. Dekorera juldekorationer.

Och nu är det dags mest minimalistiska granar, som kommer att dekorera huset och en hel del platser kommer inte att ta.

Här är en ordlek - julgran gjord av bollar. Men det ser stor anledning jag föreställt genast en byggnad på några branta företags parti ett stort företag - mycket statusno utseende.

Gör detta är inte svårt: ta några tiotals grön (eller någon liknande) pärlor och knyt till varje tunn tråd eller fiskelina. Det svåraste - korrekt mäta längden. Gör så här: Definiera själv rätt mängd bollar per rad och bygger på detta, tror att gänglängd. Ju högre ballongen, desto kortare filament.

Det kan kallas följande två tallar. Den första ligger på väggen och består av bitar av glitter, simulera trädgrenar. Kan fästas på dubbelhäftande tejp för att undvika att fastna i ändarna.

Den andra sammansatta helt enkelt skickliga sätt av ett flertal bilder, märken, gåva eller liknande, som har insamlats i likheten av gran. Lägg märke till hur några av de punkter som skulle efterlikna de leksaker som är på trädet. Intressant idé, förresten, för en original- gåva för 14 februari - vintern kommer fortfarande att vara i kraft, så att trädet kommer att vara ganska lämpligt.

Jo, kära läsare, måste jag bjuda dig farväl. Spruce träffar klar, dela dina erfarenheter, vad inspirerade att notera och etc. Var noga med att berätta för dina vänner i sociala. nätverk med knapparna nedan. Bye!

Hälsningar, Anastasia Skoreeva

Du kanske också är intresserad av:

Webbplatsen nyaskory.ru samla metadata användare (cookie data om IP-adresser och platser) för den normala funktionen av webbplatsen, möjligheten att visa reklam intressant för användaren, och offentliggörandet av det aktuella materialet.

Om du inte vill att dessa data bearbetades, så ska du lämna platsen.

Till artikeln skrev: 16 kommentarer

December 20, 2015 | 08:27

Väldigt söt julgranar erhålls och så många alternativ. Du kan enkelt plocka upp för alla smaker. Tack.

December 20, 2015 | 19:09

Inte alls, Larissa)

 • December 20, 2015 | 23:14

  Creative julgran! Jag gillade den runda, jag är säker på att det kommer att göra för det nya året. Så - tack! )

  December 21, 2015 | 07:55

  Tack, Irina jag skulle vara glad, om senare, och resultatet visar

 • December 21, 2015 | 13:58

  Great! Tack för ett stort antal träd - det finns mycket att välja på! Jag gillade granen av fjädrar 🙂

  December 21, 2015 | 22:02

  Hon är så fluffig)) Jag har en mycket förstående, Eugene)

 • December 21, 2015 | 14:35

  Vilken fantastisk julgran! Jag gillade deras pappers cirklar och pärlor. I allmänhet är det förvånande så många olika idéer. Vilka är de kreativa människor!

  December 21, 2015 | 22:01

  Tack, herr)) Ja, den fantastiska fantasin hos vissa))

 • December 22, 2015 | 23:07

  Wow, hur många olika alternativ du har träd, Nastya, plockas upp. Av de många alternativ jag kunde inte ens tänka, och så småningom uppnås en sådan zdorovskie gröna skönheter. Jag använde julgranar gjorda av origami, och det var ganska svårt för mig, men här är mäster presenteras, är det fruktansvärt att ens pitch))

  December 22, 2015 | 23:30

  Försök Catherine))) Det här är en mycket spännande)

 • September 1, 2016 | 18:36

  Hur många icke-standardiserade optioner granar. Mest av allt jag gillade fjäder, jag har inte gjort så.

  2 September 2016 | 09:43

  Tack

 • December 2, 2017 | 00:48

  Vackra julgranar!)) Tack för idéerna. Mycket glädjas barn.)) Dotterdotter älskade det)) från godis de mest intressanta och välsmakande))

  December 4, 2017 | 17:54

  Tack för tipset, Alla)

 • December 9, 2017 | 15:53

  Tack så mycket som en hel del alternativ))) mycket fiskbens fjäder))) måste göras med barn i skolan)))

  December 11, 2017 | 17:17

  Inte alls, tack för tipset) Framgångsrik kreativitet!

  Idéer träd med sina händer eller hur man gör en julgran med händerna (20 bilder)

  Hej kära läsare! I nyårsafton på hyllorna verkar otroligt många olika typer av juldekorationer: jul bollar, glitter, regn, ljusa kransar, smällare, levande och konstgjorda julgranar, etc. På tal om pälsträd, i vår tid, tillverkare erbjuder konsumenterna ett riktigt brett utbud av träd: tall, liten, bord, golv, frodiga, graciösa, vit, grön, flerfärgad ... Från vad vi kan konstatera att någon utan problem välja exakt modellträdet, att enligt hans mening den mest framgångsrikt passar i det inre av huset eller lägenheten. Men dagens artikel ägnas inte en fabrik, ark elkam och exklusiva Fiskbens gjorde sin egen!

  Julgranar med sina händer.

  För tillverkning av dekorativa julgranar, kan du säkert använda nästan alla material: strass, jul bollar, trådar, pärlor, vin proppar, kaffe och andra spannmål, papper, knappar, tråd, kottar, löv, fjädrar, längder av tyg, band, pasta och mycket mer!

  Materialen definierades, men hur ska ligga till grund för framtida träd? Du kan anmäla dig på följande sätt:

  1. Plocka upp en flaska konisk form, som sedan limmas nödvändiga detaljer.

  2. köpa färdiga av skumplast kon - säljs i avdelningar "Allt för konsten och hantverk."

  3. För att framställa ett pappersark.

  Låt oss betrakta den sista punkten lite mer ...

  Den första metoden: tar ett ark av papper, rita en cirkel, klippa det, sedan på denna cirkel sektor blyertsmarkering i en triangel, är det avskurna, och den återstående delen av formningskonen, limning sidan av tejp eller lim.

  Det andra sättet: Ta en ritpapper, rita en cirkel, mätte vi en fjärdedel av cirkeln - triangeln (se bilden.) Klipp ut denna del och bildar en kon.

  Så plocka upp eller göra den perfekta kon, gå direkt till den dekorativa delen av ...

  Paper julgran.

  Vi väljer lämplig pappers skuggan, klippa och bildar en kon (beskriven ovan), dekorera kristaller, asterisker folie, pärlor, pärlor eller band.

  Julgran med händerna foto

  Framställning av tjockt papper kon, sedan använda superlim konsekvent fylla alla utrymmen på könen, som ett komplement kan använda ris korn, frön, ekollon lock, kristaller, pärlor eller kulor.

  Julgran med händerna foto

  Dekorativa julgran med händerna pasta.

  Välj formad pasta, till exempel - bågar, färgade med en lämplig färg från sprut pulevizatora, och efter torkning för förankring kon (företrädesvis från tätt skum) medelst limpunkter. I slutskedet av julgranen kan kompletteras med pasta som asterisker eller små dekorativa rosetter.

  Bilda en pappers kon, vidta lämpliga nyans av tät ull gänga kon täckytan med vitt lim, och tätt lindade med tråd. Dessa julgranar kan kompletteras med pilbågar, pärlor och paljetter.

  Forming vin korkar fiskbens, limning kork varandra på ett super-lim.

  Julgran med händerna foto

  Julgranar med sina händer från knapparna.

  Vi skördade ett stort antal knappar, om du vill att knapparna hade samma ton, pre-färga dem med sprut pulevizatora. Tungt papper kon formning, och helt klistras över dess knappar kan knapparna limmas i flera lager.

  Julgran från konerna bildar en fullt ... fastnar stötar till varandra med den inre kretsen, i slutförandet av den resulterande uppsättningen en julgran i en kruka eller monteras på en improviserad klo-fots gren.

  Papper bildar en kon, skars i små regn och ett glitter, blanda väl, täcka kon med vitt lim och strö med hackade fullt paljetter. Vid slutet av den övre luckan julgran med vitt lim, för att inte falla sönder blanka element.

  Ta könen är gjord av skum och uppifrån och ned i form av en spiraltråd pärmen tät. Resultatet är en mycket elegant våren och fiskbens.

  Förvärva fina uppdelningar i fjäder "För skapande", producera en kon av papper och utgångs uppåt stykuya tätt vidhäftade till varandra på fjädrarna viktlös transparent lim "Moment".

  Ta skördas från höstlöv eller torra lagerblad och limma dem till den tidigare etablerade pappers konform "krona" bättre nedåt limning lämnar under varandra.

  Bildande kon av tjockt papper, tillskurna till samma band snarare korta segment, varje segment av lim i form av små droppar (se. Pictures), är den resulterande "droppen" klistras in på en papperskon.

  Fiskbens med trådar (video):

  Och här är leksaker på granen med händerna (video):

  Förutom det nya året teman inbjuder dig att utforska följande recensioner:

  Kära läsare, du nu vet hur man gör en julgran med händerna, jag hoppas du haft dagens översättning Väntar för din feedback i kommentarerna, samt erbjuda prenumerera att få färska nyheter från sajten "komfort i huset."

  Room - smutsig eller våt, hjul - en reserv.

  23 kommentarer

  Jag var särskilt dämpad fiskbens pasta. Mycket original. Om du inte har skrivit, skulle jag inte ha förstått vilken typ av material som används.

  Svetlana, jag håller med dig - makaroner julgran är vacker!

  Så trevligt att göra lite julgran med händerna och dekorera en semester det. Stora idéer!

  Olga, ja, ja, ja, en sådan underbar julgranar liva nyårs atmosfär! * Give_rose *

  Vilka vackra träd.

  Ta del av julgranen från konerna, jag tror att det kan göras med barn.

  Tack för artikeln.

  Anna, barnen verkligen njuta av processen att göra och julgranar, och naturligtvis resultatet!

  Stora idéer för hantverk barns tävlingar, eller för att skapa en julstämning i huset! Särskilt dämpad julgranar av knappar, fjädrar och pasta - de är bedårande! * God *

  Lady Fox, ja, ja du märkt - sådana julgranar jul ange tonen i rummet!

  Det är något fantastiskt! Jag gillade särskilt granen pasta och fjädrar. Pasta julgran är inte svårt att göra. Och det är där många fjädrar för att ta? Men det är mycket vackert!

  Irina, fjädrar i avdelningarna "för kreativitet" påsar såld!

  Fiskbens koner är mycket vacker, men hennes smycken saknades. Nå, det är redan möjligt att komma med, jag är säker på!

  Irina exakt - ljusa färger är inte tillräckligt!

  Bedövas av Falls julgranar möjliga tillverkningsprojekt improviserade .. för mig kommer att närma sig idén om julgranar knapparna (samlat en hel del).

  Alex, jag är glad att du gillade det!

  Idag gick till "All for handarbete" avdelning gör girl-säljare hans tredje julgran - mycket färgstark, elegant. Tills jag tog en, förstod jag inte i händerna - vad det är.

  Värdinnan har gett flickan en massa påsar med nålar, i slutet av vilken flerfärgade gupp. Mästaren sätter en rätt riktig julgran: på en grön kvist - kedja, pärlor, pärlor ...

  Det enda jag beklagar - små julgranar: en lång process och en hel del nålar är nödvändig.

  Grunden för fackmannen tog sintepon lätt belagd med lim - för stabilitet. Podstavochki för julgranar - trådrullar.

  Kärlek är mycket intressant, men lite svårt att föreställa sig, att se denna skönhet!

  Bra idéer, särskilt gillade julgran pasta och kottar. Var noga med att försöka göra en julgran från konerna.

  Hopp, tack för din recension, jag är glad att du har bedömt dessa idéer!

  Hur många såg skönhet! Tack! Tweet!

  Utmärkt julgranar. Jag gillade fjädrarna. Antenn. Julgranar är en underbar jul dekorera insidan och kommer att spara riktiga julgranar från onödig avverkning.

  Nytt år - tid att arbeta, så många saker du kan tänka dig)) tog en liten uppfattning om julgranar kaffebönor)) kan också dela våra idéer också, gjorde hennes dotter i december

  Lägg till en kommentar avbryta svar

  • Kändisars hem (45)
  • Hushålls tips (5)
  • Trimning (304)
   • Badrum (17)
   • Vardagsrum (30)
   • Dekoration (135)
    • Med sina händer (82)
   • Barnens rum (23)
   • Korridor och korridoren (16)
   • Kök (23)
   • Sovrum (30)
  • Landskaps (21)
  • Ovanliga byggnader (8)
  • Reparation (51)
   • Cteny (25)
   • Paul (13)
   • Taket (13)
 • © 2013-20 ** All rights reserved. Kopiera material från sajten i huset Comfort förbjudet. Privacy Policy.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  13 − = 11